Indianapolis?

hejsan!

Har nyss pratat med den nya familjen.. dom va jätte trevliga och känns faktist bättre än den förra familjen.
Men vill ja bo i Indianapolis i Indiana? har inte ens hört talas som den staden:S
Eller familjen bor 40 min utanför.. och jag undrar verkligen om de finns andra Au pairer där.. San Francisco låter ju mycke bättre än Indinapolis.. hur ska ja göra?

SUCK!

Men Neeeeeej!

Dagen började inte bra! Vaknade av att telefonen ringde.. och de va en tjej från cultral care, och hon sa att familjen libermans inte längre skulle ha au pair.. antagligen för att mamman inte jobbade:( men ja hade iaf fått en ny match.. dom hade oxå tre barn som va 10, 9 och 7  vilket inte känns som så bra ålder, och dom bor i inte nära någon stor stad.. så dom känns inte så bra.. känns inte ens som j vill ge dom en chans men tänker iaf prata med dom så får vi se.. men de känns ju tråkigt att inte bo nära någon storstad eftersom man vill uppleva mycke när man är i USA..
ajja de ser iaf ut som ja stannar i Sverige lite längre:(

och sen så skulle pappa hämta ut min kamera idag för den har gått sönder.. men mamma har självklart längt pappret!

åhhhhhh hoppas dagen blir lite bättre fårn och med nu.. ska iaf hitta på något med pillan:)

kram Matilda


Vad jag är dum!

Jag har ju glömt och säga vart i USA jag ska åka!!
Jag ska bo i ett år i SAN FRANSISCO:D coolt eller hur? eller egentligen ska ja bo i Kentfield som ligger 25 min från San fransisco:)



åker som 4 och en halv vecka:) längtar!

Idag har ja vart på skansen med familjen.. jätte mysigt faktist:) och sen åt middag på en thairesturang.. det kändes som verkligen som man satt på en resturang i thailand, för dom hade inredning och sånt som var väldigt thailandsk..
 
Och sen körde ja igen stockholm för första gången idag! så läskigt! men de gick bra.. och de va bra övning inför att köra bil i USA, men där är de ju ännu större, ännu fler vägar och ännu mer trafik! ja undrar hur de ska gå ja...

Nu ska ja göra klart dom sista papprena som ska skickas in till Cultural Care så att jag får åka iväg.. men de är väldigt mycke onödiga papper tycker ja.. men de måste ju in! och är lite sent ute med alla papper eftersom allt gick så snabbt..



18 Augusti!

SHIT vad jag blev nervös nu:P fick just ett mail från huvudkontoret i USA och jag lämnar Sverige den 18 augusti,, känns både jätte kul och tråkigt på samma gång. har ju längtat efter de här ganska länge nu men de kommer ju vara sorgligt att lämna alla mina underbara kompisar och familjen och så:(

men fick iaf lite mer uppgrifter om familjen och dom verkar fortfarande som en jätte bra familj:) och fick de ett kort på familjen också.. super söt familj:)

men egentligen va har ja gett mig in på:S ett helt år hemmifrån! hoppas ja inte kommer ångra de här beslutet;)

kram matilda

USA here I come:D

hej!
Nu är jag äntligen på väg:)
Idag ringd familjen Libermans och deras Au pair dom har just nu som också är från Sverig, dom var hur trevliga som helst. Och de va skönt att prata lit svenska när man va så himla nervös som jag var:P
Men dom tyckte iaf att jag verkade bra så dom ville att jag skulle komma dit innan deras nuvarande Au pair åker hem, vilket är runt den 20 Augusti! och de är ju verklign snart!

Så nu måste ja fixa alla papper och mitt Visum väldigt snabbt så att jag kan åka dit innan deras Au pair åker hem för de vore ju skönt att ha någon som kun visa mig runt och så:)

De här känns hur kul som helst:) men ja tror inte riktigt jag fattat vad jag har gett mig in på än:P

kram Matilda

Min nya blogg:)

hej hej!
har tänkt på att starta en blogg länge nu:)
Och nu hade ja inget och göra och kan inte sova så ja täntke sätta igång nu...

Jag startar bloggen för att jag ska åka iväg ett år som Au pair till USA, så ja kommer skriva om mitt liv där på andra sidan jorden:)

Så ja hoppas att ni kommer att tycka om min blogg

Kram Matilda


RSS 2.0