Grattis Jossan!

Idag fyller men älskade syster 16 år! :) så Grattis syster!



och sen ett litet grattis till mig som har vart i USA i 4 veckor precis idag :)

Pussar

Ytlighet!

Ja de här landet gör mig ytlig oxå, ja vill färga håret ja går och klipper lugg! och igår gick ja så långt att ja köpte tandblekning och läppförstorande läppstift haha, ja är ju bara för töntig! men allt är så billigt och man har inget bättre för sig så man lägger pengar och tid på sånt :)

Så familje situtionen har inte blivit bättre snarare värre, försöker undvika de här huset så mycket ja bara kan, igår gick ja hemifrån 10 på morgonen och åkte till Warrwick mall och shoppade, köpte världens coolaste gummistövlar! lovar dom är snygga inte som vanliga gummistövlar :) ska bo i dom nu! hihi och om ja flyttar till Californien lovar ja att ja ska skicka hem dom till dig jossan ;)
Ana och ja mötes på morgonen och viste inte riktigt va vi skulle göra så vi gick ner till busstationen och kollade om vi kunde hitta nån kul stans att åka, och där träffade ja min första amerikanska "vän" en kille som ja pratade lite med på köpcentret i lördags :) jätte gullig kille. men han hjälpte iaf oss att hitta rätt buss och sånt! och ja glömde ta hans numer! åhhh!

men men sen blev de massa shopping som vanligt sen åkte vi hem och ja drog värsta nödlögnen för att slippa ana, haha är så trött på henne, ja gick hem och lämnade grejerna och sen träffade ja sofie :D

och sen kom ja hem typ halv 11 så ja va inte hemma på hela dagen :) hihi skönt!

Idag har ja träffat Sofie igen och vi har blonderat hennes hår, och nu ska ja hämta barnen vid bussen, suck!

have a nice day!

I hate this family!

Börjar att berätta om familjen nu!
Dagen gick ner kl 8 och skulle äta frukost, började klockan 9!
Gjorde ordning en skål med flingor och mjölk tog fram en sked och ställde de på bordet och så kom ja på att ja ville ha lite jucie, så ja gick till kylskåpet och skulle hämta de, då säger pappan till äckelungen Will att han ska sätta sig ner och äta sin frukost! ungen sätter sig ner och börjar äta mina flingor! Ja vart så himla arg att ja inte ens kunde säga något, så ja fick börja om från början med min jävla frukost blandning! skrampade och stängde skåpsluckorna lite extra hårt!

Händelse nr 2 hände precis! har som sagt pratat med min LCC om att ja vill byta familj, ja grät till och med under samtalet! tror ni att kärringen bryr sig eller? NEEEEJ!
När ja kommer hem nu så ligger de en lapp utanför min dörr! exakt såhär står de :

Matilda-
Nora said you wanted more derection.
I've typed this up to help you know what we need
S-

och sen är de 3 sidor dataskrivet om vilka uppgifter ja har när ja jobbar, tex att ja ska gå till bussen 7.21, kolla i deras skåp att allt finns,( de är era jävla skåp och ja vet fan inte vad ni vill ha hemma!) och massa annat skit!
Ajja va ju inte så jävla kul att få de där skit brevet!  så jävla opersonligt att skriva ett brev, hur svårt är de att sätta sig ner och prata om de! Nu har ja verkligen bestämt mig! ja tänker inte stanna en sekund mer än nödvädnigt i de här huset!

Nu har ja andvänt fula ord så de räcker för idag!

Så ja har jobbar från 9 - 1 idag, cyklade och spelade monopol, slapp Will nästan hela tiden för han va med sin pappa skönt!
sen skulle ja ju på de där födelsedagskalaset men kära jane ringde 5 min innan vi skulle träffas och sa att hon inte ville köra i regnet, för de har verkligen spöregnat hela dagen, men ändå hon hade väll kunnat ringt lite tidigare så vi kunde inte ta oss dit på nått sätt, så jag och ana blev jätte arga men vi gick till köpcentret och shoppade lite istället, köpte en plånbok, trosor och en baströja. och sen gick ja hem till ana och vi pratade lite skit och sen gick ja hem igen.

Och vägen till Köpcentret hände nog bland de roligaste ja vart med om i hela mitt liv! de regnade när vi gick ner så Ana ville stanna under ett litet tak och fixa så att håret inte blev så blött, och när vi står där kommer en kille ner och frågar om vi vill kolla på konstutställningen, vi ser ut som 2 frågetecken vadå konstutställning? men de regnade ju så vi gick in, och när vi kommer in är de massa bilder på de kvinnliga könsorganet över allt och ja  börja få jordens skrattanfall men lyckas hålla de inne!
När vi kommer utanför dörren så kan ja inte hålla mig för skratt längre!
Och Ana kollar på mig och bara vad skrattar du åt? vad är de som är så kul?
och ja frågar henne, såg du inte vad dom där bilderna föreställde?
nej alltså va de inte njurara? vad är de som är så kul?
haha och ja berättar för henne vad de va och hon bara men gud hur kunde ja inte se de? haha så himla kul! vi går liskom in i en galleri där de är bilder på typ 500 kvinnliga könsorgan och hon ser inte ens vad de är!
Skrattade så tårarna ran!

De va min dag! 
xoxo

Shopaholic!

Japp såhär är de, jag har blivit beroende!
Vi åker till köpcentret för att gå på bio, tror du att vi såg någon bio? NEJ! vi shoppade istället, numera kan jag inte gå in på tex forever 21 och inte köpa nått, så efter min "biokväll" lyckades ja få med mig en skinjacka (ca 200 kr), en stickadväst ( ca 150 kr), ett par skor (100 kr), ett armband ( 20 kr) och en väska ( 80 kr) de är så himla billigt här! man måste bara köpa! Nämnde ja att ja köpte de här på typ 20 min? :P

Men sen åkte vi och hyrde film som vi dock inte såg för Ana hade glömt att deras dvd va sönder men vi hade trevligt ändå åt m&ms och pratade massa :)

Nu ska ja sova, ska jobba kl 9 imorogon och sen blir de födlesedagsfest :D

vad händer i Sverige den här helgen?

Lot's of love!

Jag och min nya lugg ska på bio :)

Hellosan!
Har precis slutat för dagen! gillar fredagar!
Så idag har ja tvättat lakan och vart och drukit kaffe med Ana, börjar lära mig mer och mer och så klippt luggen som sagt och sen köpt en present till Ellen en tjej från australien, för hon ska ha födelsedagsparty imorogn:) ska bli så kul!


Har kört ganska mycket bil idag, till bussstoppet, bibloteket och videostället :) går som på räls nu!
Sen badade ja barnen jätte snabbt, nog lite föör snabbt men Sarah va inte hemma så de gjorde inget..
och sen fixade ja grönsakerna till deras middag och sen slutade ja:)

och nu ska ja på bio med Ana och Sophie :D wihhoo första bion i USA!


Kramen


What's wrong with me?

Igår vill ja färga håret brunt och ja vill nog fortfarande tror ja :P
Och idag går ja in på hos en frisör och klipper lugg :O vad är felet på mig, de här landet gör mig Crazy!


och såhär blev de, kan inte bestämma om ja tycker om de eller inte :S den ena sidan blev bra den andra inte, men de kan man fixa med lite tejp ;)

vad tycker ni?

Nu ska ja hämta barnen i spöregnet, inget kul väder idag :(
puss och kramar!

I'm going crazy!

Man blir helt sjuk i huvudet av dom här himla hurmör svängningarna!
Like what is happening liksom?

Idag har ja haft en super bra dag och allt är på topp! förutom att ja irriterar mig på Sarah hela tiden
Men har inte träffat henne så mycket idag så de är ju skönt!

Men debörjade dagen, hade lite svårt att komma upp ur sängen men när ja väl hade vaknat så va ja på jätte bra humör för ja skulle möta Jane på starbucks klockan 9 på starbucks och sen åka till barrington till Sophie :)

Och morognen gick jätte smidigt för Liza va också på jätte bra humör så de flöt på jätte bra de va bara Jamie som inte ville gå till skolan men de va ju inget nytt! Men Sarah är iaf sjuk så hon va inte nere imorse så de va bara jag och Chris och ja nere, de va nog därför de gick så bra :)

Möte upp Jane på starbucks och sen tog vo hennes bil och åkte mot Barrington, hade lite svårt att hitta, de skulle ta 15 min att åka dit men de tog 40 min för oss, hehe men de är så au pair livet är! gå och åka fel hela tiden!
Fick träffa sophies värdfamilj, dom är verkligen super trevliga, iaf mamman sa bara hej till pappan, men mamman är svensk och har bott här i 20 år men man kan ändå höra att hon kommer från stockholm när hon pratar engelska, hehe jätte kul tycker ja :)
Sen åkte vi till Starbucks i Barrington och tog en kaffe försker lära mig dricka kaffe, man kan ju inte vara au pair och inte gilla kaffe.
Sen åkte vi till Stranden och fikade så mysigt!


Stranden i Barrington, ser lite ut som västkusten :D

Sophie och ja pratade massa om studenten och jane va mest tyst hehe, hon är lite blyg men hon är jätte snäll! När vi hade tröttnat på stranden Åkte vi till typ ett shopping mall eller nått där dom hade target och walmart och stuff, köpte lite schampoo och balsam och ögonskugga, och när vi gick förbi hyllorna med hårfärg blev ja så himla sugen på att färga håret brunt! Vad tycker ni?
Sen fick Jane och ja lite brottom hem som tur va hittade vi rätt väg hem :P
så ja gick till bussstoppet på en gång utan att gå hem emellan och då ringer Sarah och säger att hon ska hämta barnen och ja bara okej? men ja är redan här, och då säger hon att ja kan gå hem och fixa snack, och ja bara okej? hmm ajja.
men iaf ja gick hem fixade snack och sen skjutsade Sarah Liza till baletten och ja va själv med jamie och Will och Sarah hade bett oss att rensa i legolådorna och lägga allt på rätt plats och de slutade med att jamie låg och stortjöt på golvet och vägrade göra nånting och han klagade på att han va som en slav! den där jävla ungn ( utsäkta uttrycket) ställer inte ens skorna där dom ska stå, slutade iaf med att ja fick plocka upp allt och sen va de dags för middag och sen åkte alla killar iväg på cubscout och Sarah åkte och handlade, så de va bara jag och Liza hemma:) jätte mysigt, vi spelade monopol och ja lärde henne svenska :) hihi

Sen kom killarna hem sent så fick jobba över en timme men de va helt okej..

sen va dagen slut och nu sittet ja bara vid datorn och lyssnar på amerikansk radio, I love it!

Sköt om er!

Upp och ner, ner och upp.

Alltså ja har aldrig haft sånahär svängningar förut, de är helt sjukt, man kan vara uppe på toppen och sen på 10 min kan man vara nere på botten igen och så kan de bli bra bara av att få prata lite svenska eller vad som hellst.

Har iaf vart en ganska bra dag trots omstädigheterna, "sov morgon", gick upp ca halv 9 de är nu mera min sov morgon! gick upp och skulle baka muffins som Sarah bad mig göra till barnens snack, och hittade då en läpp där de stod : städa barnens rum, toalett, barnens badrum, lekrummet och hallen, så du börjar alltså 12! WHAT? tänkte ja, de va ju min lediga förmiddag och ja hade bestämt att ja skulle möta Sopihe och Jane klockan 11, så blev skit arg och sket i den där himlans lappen, plockade upp allt som låg på golvet och i barnens rum och såg till att de såg snyggt ut i badrumet och hallen, tog typ 15 min så ja han till 11 :D Sarah hade skrivit att de skulle ta typ 1,5 timme!

Så ja träffade som sagt Jane och Sophie super trevliga tjejer verkligen! ska träffa dom i morgon också:)
Sophie är svensk om ja inte har sagt de förut och hon bor 15 min här ifrån, så de är skönt, men när Jane är med så måste vi prata engelska hela tiden, de känns lite konstigt men de går bra :D Jane är från Tyskland btw.

Sen böjade ja jobba klockan 13.45 hade planerat att vara hemma till 13.30 men vi träffade att gamalt par från newport (inte det newport i kalifornien utan det ligger ett 30 minutereller nått  från providence), dom säger att de är jätte fint där, och att alla rika människor bor där. Men iaf de här paret verkade lite sälskaps sjuka hehe, sopihe ville klappa deras hund som va jätte söt, så hon frågade can I pet the dog? - yes bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla, han pratade typ en kvart om massa ekonimi och krig och tunnlar hade lite svårt att förstå vad han pratde om men de va lite kul ändå, de är en sak som aldrig skulle hända i sverige.
Här är alla så öppna och pratar och ler till en på stan och sånt, så de är jätte trevligt att vara på stan här, hehe. måste bara vänja mig så att ja också blir så trevlig och öppen:) här kan man inte vara blyg heller :P

Ja, så på onsdagar har Will matte lektioner så ja hämtar upp Liza och Jamie vid deras skola, den ligger ca 25 min här ifrån så måste köra bil dit och idag va första gången ja körde så långt och helt själv, men de gick bra, körde inte fel en ändå gång.... eller jo ja missade våran gata när ja skulle åka hem så de blev en liten omväg, hehe och så säger Jamie,k men Matilda varför svängde du inte? - ehh skulle ja ha svängt där?  alla tre säger JAAAAAAA, opps! har gjort de misstaget typ 3 gånger redan på samma ställe, hehe men nu vet ja vart man ska svänga, har lärt mig namnet på gatan :D

sen när vi kom hem så spelade alla sina 15 min data och sen spelade Liza och ja monopol, medan dom andra lekte med för sig själva. sen kom sarah hem och hon vekrade inte på så bra hurmör, tror att Nora, min LCC ringde henne idag och berättade om allt, för ja pratade med Nora idag och hon tyckte inte alls de lät bra och hon sa att om familjen säger okej men vi tycker inte heller att de funkar speciellt bra så kommer ja nog få gå in i byte, om dom inte säger de kommer vi ha ett möte familijen jag och nora och se vad som händer sen, men ja kommer stå på mig för ja vill inte vara här. Men ja väll ändå inte lämna mina nya vänner här :( känns lite jobbigt att få börja om på ett annat stället igen, men kommer ändå inte trivas i den här familjen så.

Efter jobbet träffade ja Ana och vi pratade lite gran, eller hon pratade man får inte en syl i vädret när man är med den tjejen, hon vill göra nått varje dag me,men ja vill liksom träffa andra också, och de funkar inge bra när hon är med då, men lovade att ringa henne imorgon så får  väll hitta på en liten fin vit lögn typ att ja ä

90210!

Snart ska ja kolla på min nya favvo serie 90210 ( efter OC, gossip girl, one tree hill och DH, hihi) men de är bland dom bästa lovar er! Så ja säger de igen, ladda hem ;)

Dagen har vart helt okej, har inte träffat Sarah så mycket, SKÖNT!
Och sen har Liza vart på playdate och Will hade en kompis här så de va skönt för dom sköte sog bra själva och jamie leker jätte bra själv så har vart en lugn eftermiddag, sen har Sarah och jag fixat middagen tillsammans, jätte äklig tomatsoppa och toast till, vad annars?
sen har ja badat barnen och sen laggt dom och Sarah kom upp och sa god natt skönt att hon inte lägger sig i.

Under dagen så träffade ja Ana en stund fikade på starbucks och gick till parken, slapp museum idag iaf :D
 
Imorgon blir en kul dag, ska träffa Jane och Sophie :D lite omväxling är alltid bra! vet inte vad vi ska göra än men de blir säkert kul :)
och sen ska ja hämta barnen på skolan oxå, ska bli spännande och köra hela den vägen helt själv, får se hur de går:P fröhoppningsvis går de vägen!
En sak som är bra är att Will har specialmatte lektion till 3 så då går tiden :)

Men nu börjar 90210 :) så ha den bra dag där hemme i Sverige och ni som är i usa sussa söt :)

XOXO

And down agian!

Nu börjar de gå nerför igen!

Hände inte så mycket igår jobbade som vanligt, träffade Ana vilket va skit tråkigt, för hon vill bara gå på jävla museum, tycker sånt är skit tråkigt.

Efter jobbet hade jag och mamman ett litet snacka, hon sa att ja inte verkade så engagerad och entusuiastik, konstogt när du har barn som man måste säga till 15 gångern innan dom ens har hör att man pratar med dom och sen 15 gånger till innan dom har fattat vad jag har sagt och sen 15 gånger till för att dom ska göra de man säger åt dom!
Men men hon sa typ att ja skulle börja på maten och sånt innan hon kom hem, jaha men ja har ingenanning om vad ja ska laga och de finns aldrig nån mat hemme, Hmm okej?
Ajja inte så givade prat förutom att ja verkligen bestämde att ja ville här ifrån, idag ska ja ringa min LCC och säga att ja vill byta familj.
jag trivs inte och dom trivs inte med mig, bra!

och sen imorse så hittade vi inte den äldsta killens tröja ( tydligen nån dyr tröja ) och då vart hon skit arg för att ja inte hade tagit med den hem, men de är hans tröja och han är 9 år, han hade en sak att hålla reda på och de va en tröja och ja hade 3 ungar, 3 cycklar och köra bil där ja inte är van att köra att hålla reda på! men ändå va de mitt fel!
Jag verkligen hatar den där kärringen vill bara här ifrån!

Nu ska ja iaf gå en promenad och leta efter den där jävla tröjan!


New York City!

Kom precis hem från min underbaraste resa till NYC!

Började med att ta busse från Providence till New York, Där skulle ja möte upp Elin som ja träffade på Au pair skolan första veckan.
Vi träffades på stationen och så tog vi lite frukost, och sen va de dags att gå ut och försöka hitta lite i den enorma staden, de är ju ganska lätt att hitta för gatorna är ju numrerade bara, men de gäller att veta vilket håll upp och ner är vilket är ganska så omöjligt, men vi löste de bra, TAXI! de va jätte billigt att åka taxi faktist.
Iaf så gick vi runt och kollade lite i affärer och sånt, vi  gick runt lite på 5th och så upptäckte vi att vi stod precis bredvid Empire state building, vilket var en stor besvikelse, hade tänkt mig värsta fina stora byggnaden, men de såg ut som en vanlig jääääääääätte hög kontorsbyggnad med en pinne på toppen, men de är säkert jätte häftigt om man åker upp i den.

Sen blev vi lite hungriga och vi bestämde oss för att vi va sugna på Kina mat, JA vi åker till Kina town, de va verkligen som att komma till Kina, alla är kineser ooch allt står på kinesiska.
Vi gick in på en resturang och skulle kolla på menyn men hon som jobbar typ tvingar oss att sätta oss, och vi bara vi vill inte äta här, vi förstog inte ens menyn så vi smet ut lite diskret, haha.
Nästa resturang vi gick in på såg ut som en bröllopps mottagning på 80-talet ungefär, så vi kutade ut där ifrån.
Sen kommer vi till nästa resturang och ja öppnar dörren, men ja hinner inte gå in förän ja ser att de hänger någto kattliknande grillade grejer i fönstret, dom hänger alltså upphängda i svansen! nog de äckligaste ja vart med om!


Någon som vill ha grillade katt?

Så Elin och jag tog första bästa Taxi tillbaka till Time Square och åt kina Buffe där, och när vi sitter där kommer de in en Transa och en till som vi inte kunde identifiera, anntingen va de en kille som ville vara avslappnad tjej, eller en tjej som ville vara kille eller en kille som va född väldigt feminin och med massa med botox, va lite kul alla som känner mig vet ju hur ja blir när sånt där händer :P

Efter maten shoppade vi lite till och inne på Forever 21 sprang vi in i några svenska tjejer från Au pair skolan, va världen är liten :) men de va kul att de som igen!  Dom skulle ut på kvällen, vi hade planerat de först men så ångrade vi oss för vi hade ingenstans att sova och så är vi ju inte 21 m.m men mer om de sen.

Vi va även......( bli inte för avundsjuk nu Jossan )............ på hotellet där som spelar in Gossip girl, vilket lyxhotell säger ja bara! fast dom filmar bara utanför vi gick in och de ser inte ut som i serien men de va coolt att vara där :) hihi I LOVE GOSSIP GIRL!


Känner ni egen innergården?

Efter den upplevelsen åkte vi cykeltaxi haha, skitdyrt och va livrädd men annars va de kul hehe.

Sista affären vi va inne i var Amerikan Eagel( älskar den affären! ) när vi va där in oich stod i kön så såg vi två super snygga till och ja sa till Elin att dom där måste ju vara snygga, amerikaner kan inte se ut sådär! och sen när dom gick förbi oss log dom lite, och när vi gick ut stod dom utanför så vi pratade lite med dom hehe, gulliga killar :)

Vi bestämde oss som sagt var att inte gå ut, utan vi åkte hem till Elin som bor ca 45 min utanför NYC, alltså hon bor i värsta lyxhuset med pool som är lika stor som hoppbasängen i Enköpings badhus men inte lika djup då, och sen har hon egen feeeeeeeeet SUV! skit lyxigt!
Men vi hade iaf tjockis kväll hemma hos henne med pizza, ostbågar och ben & jerrys glass.

Och idag har vi vart i gallerina där hon bor sen stund, och sen åkte ja tillbaka in till NY helt själv :S och missade precis 3 bussen, med bara några minuter och nästa gick halv 5 så ja gick runt och shoppade lite gran och missade den bussen också, eller ja glömde kolla på klockan, så ja tog 6 bussen hem, så ja va hemma i Providence ungfär 21.45 och eftersom ja familjen inte kunde hämta mig för att de va så "sent" och ingen av taxina tog kort och bussen hade slutat gått så fick ja gå hem, och ja vi skit rädd! 
Men ja kom ju hem tryggt och säkert som tur va!

 Va en väldigt lyckad helg och Elin är så himla kul att umgås med så ja har haft en toppen helg men mycke skratt och myckat shoppinge, kan debli bättre än så? :)


De här har ja shoppat :)
ett par skor, jenas, vässka, skaft, en topp, kofta, smink, plattång, kam, toffsar, sov skorts och en klocka.

Hoppas ni har haft en bra helg allesammans!
puss


Bilder

      


   


 

Så de va allr för idag eller i natt kanske man ska säga :P klockan är nämligen hlav 2 här öch ja ska upp typ 6 imogon, inte bra Mattan! fy på mig!
Men de ska iaf bli en super helg i New york, hörs när ja kommer tillbaka

pussar


Great day!

Som sagt så på dagen va ja med Ana och Jane, och sen gick ja hem och jobbade, hade bara hand om Will större av delen eftersom Jamie and Liza va och cyklade med Chris, fick lite skäll (eller inte skäll men hon verkade lite irriterad)av mamman för de va saker som ja inte hade gjort, men ja kan faktist inte göra saker ja inte vet om att ja ska göra plus att de inte fanns tid, som hyra en film tex, ja vet att dom har movie night varje fredag, men ja jobbar inte under movie night och ja får inte ens middag och dom förväntar sig att ja ska åka och hyra en film utan att dom säger att ja ska göra de, lite konstigt tycker ja men de va inte bara de heller, men men skit samma har haft en så bra dag sp dom får lösa sånt bäst dom vill, kan iaf inte läsa deras tankar. Nog om de tråkiga!

Och till de roliga :D
Pratade med Sophie och vi bestämde att vi skulle träffas i Providence nån gång under kvällen, och jag hade bestämt med Ana och Jane att vi skulle kolla på eldsakerna i ån, de är typ nånting dom har varje helg under sommaren, är jätte häftige, dom tänder som små brasor på hela ån (det går en å genom Providence, och den delar staden i två delar, east och west ) och sen är de stämningsfull musik och grejer, Jane kunde tyvärr inte komma så de blev bara Ana och jag men vi hade mysigt ändå:) efter de gick vi till köpcentret ett tag, hade bestämt mig för att inte köpa nått, men de kunde ja så klart inte hålla, blev en ring och nagel fil :P
Sen gick vi upp till Theyer street ( de är en gata nära Brown där alla ungdomar hänger ) och där träffade vi Sophie och hennes kompisar, Eli från Mexiko och en annan Au pair från Ecuador kommer inte ihåg namnet :( och sen va de Abrah och jeffery som är amerikaner, jätte trevliga människor :)
Vi gick till ett jätte häftigt ställe som man rökte vattenpipa på ( för alla som ororar sig, mamma typ, så va de inget farligt i dom ) satt där en stund och hade de jätte trevligt :)

Sen så skulle vi alla åka hem, eller jag och Ana gick hem, de är inte långt alls tar ca 5 -10 min att gå och Ana och ja bor jätte nära varandra. Så ni behöver inte oroa er :P
Hände en ganska kul sak när vi gick hem:
En bil stannar bredvid mig och Ana
- do you know where Lincon street is?
- No we just moved here. sorry
- oh your not americans, right?
- No I'm not I'm from Sweden.
- OMG thats so sexy!

Haha alla som kommer från Sverige de är tydligen sexigt att komma från Sverige! Så nu vet ni de ;)

Här kommer lite bilder från dagen! enjoy :)

         
Jag utan för nått biblotek på Brown campus, och jag och Jane ( au pair från Tyskaland )


       
Dom har byggt nått konstigt av rötter på campus oxå, coolt! och jag och Ana utan för Browns huvud ingång.

Snabbis!

Tänkte bara skriva ett snabbt in lägg :)
Idag började ja med och packa lunch, men alla barn hade varm mat i skolan idag så behövde bara packa lite snack vilket är snabbt gjort och alla barn va så snabba och duktiga imorse, inge stress alls :)
Sen träffade ja Ana på starbucks och åt lite frukost och sen kom Jane dit, det är en au pair från tyskland mycket trevlig :) så vi gick lite på Brown campus och tog lite kort, kände mig skit nördig som stod där och tog kort bland alla studenterna, men men dom kanske kollade så mycket för att jag är så snygg med mitt svenska blonda hår :P de va faktist lite roligt igår på mötet för jag och sophie hade båda fläta i luggen och blont lite lockigt hår haha,

Men iaf så efter brown gick vi till Janes bil, YES hon har bil super bra för mig, få snål skjus ;) hehe
och så åkte vi till marshall, värsta skit butiken, Ana sa att den va jätte bra och shoppade massa, men de va värsta b butiken så de va ganska ovärt men ändå, va kul att prata med jane och så :)


ska hämta ungarna vid bussen nu

bilder osv kommer ikväll :)

puss på er

Vändpunk!

Nu ska ja sluta med mina snälliga inlägg, kanske bara gnälla lite!
Va på au pair möte innan och insåg att de finns många trevliga männikor här så ja kommer nog att överleva ;)
Och sen är den en SVENSK som bor ca 15 min ifrån mig, så skönt att pratat svenska med någon face to face igen, har saknat de hehe:P

Anledningen till att jag har bestämmt mig för att ge de här en chans är att jag fick höra ett par skräck historier idag från de andra au pairerna, de va helt sjukt och ja kan säga att Cultural care inte är nån specillt bra förmedling när de gäller byte av familj, så därför vill ja helst undvika den delen.
Men iaf så är de som sag jätte gulliga tjejer, gillar framför allt en tjej från Australien som heter Ellen, den svenska tjejen så klart! hon heter sophie och är från Falköping, och sen en tysk tjej, kommer inte ihåg namnet men men.

Bestämde iaf träff med Ana, hon som ja har träffat förut och en tysk tjej imorgon klockan 9.30 vet inte vad vi ska gör men tyska tjejen har bil så kanske åker nånstan, sen ska vi jobba och sen ska vi träffas igen och kolla på när dom tänder eldarna i ån, låter lite konstig men de ska tydligen vara coolt och sen kanske gå på bio.
Och sen måste ja hinna med att tvätta lakanen också, för fredag är byta lakan dagen, vet inte riktigt hur ja ska  hinna med de, men de löser sig säkert! tur att dom har torktummlare ;)

Annars har de vart en jätte bra dag, jamie har vart på kalas så han har inte vart hemma på hela dagen och Liza hade balett så ja och Will lämnade av henne och sen åkte vi till bibloteket och va där typ en timme, som sakt barnen älskar böcker! och sen  hämtade vi upp Liza och Sarah och sen åkte vi hem.
och vet ni vad?............. ja körde inte fel en enda gång:) börjar bli bra på de här :)

Nu ska ja snart sova, ska bli skönt! har vart en lång dag.
men idag känns allt mycket bättre och på lördag åker ja till New York :) ja vet att ja har sagt de hundra gången, men de ska bli så kul!

hoppas ni får en lika bra dag idag som ja har haft idag!

pussar och kramar

Vajsing på internet!

hejsan, Internet har vart sönder så har inte kunnat blogga.. har inte dirket hänt så jätte mycke sen sist men de här har hänt:

Tisdag

Började dagen som vanlig, gå upp göra lunch och snack och packa skolväskan, ge dom frukost och sen skicka iväg dom till skolan, vika tvätt och sen gick ja upp på mitt rum och pratade lite med folk på msn och med familjen på skype :)
Den här eftermiddagen har ja aldig vart så rast lös i hela mitt liv, så för att göra av med lite energi gick ja en långpromenad, hade tänkt att gå typ en timme eller nått men slutade med att ja gick över 1,5 timme, för självklart gick ja vilse, så ja virrade runt och försökte hitta gatunamn ja kände igen men de tog ett tag :P
När ja kom hem pratade ja med Milla på skype :D äntligen, va skönt att prata lite med henne :)
Sen gick ja och hämtade barnen vid bussen och sen gick vi hem och lekte lite, Liza och jag lekte frisör och gjorde frisyrer på varandra:P hihi


 
En av frisysrerna ja gjorde på Liza, såhär vill hon  ha håret när hon går på sitt nästa kalas, hehe :)



Min nya favvo frisyr ;)

När vi va klara med frisyrerna gick vi ut på baksida och spelade handboll :) Jag och Liza hade jätte kul, vet inte om pojkarna tyckte att de va så jätte intressant, dom är inga bollmänniskor direkt. 
dom klätrade på klätterställningen dom har på baksidan istället, och självklart kommer Sarah hem precis när Will är högst upp, och de va väll inte sådär jätte säkert, OOOOPPPSS! hihi


 sen hände bäll inte så mycke mer,  eller jo Sara som har vart i NY kom hem sent i måndags kväll så ja fick en I Love NY tröja :) på morgonen snällt, men de betyder inte att ja trivs här för de!

När ja hade jobbat klart gick ja upp på  "vinden" och kollade på 90210 :) ny serie! hur bra som helst, ni i sverige börja ladda ;)

Onsdag

Som vanligt uppe klockan 6.15,  i början hade ja inga problem alls att gå upp så tidigt men nu börjar ja tycka att de är jobbigt, vill bara ligga kvar i sängen! känns jobbigt att veta att man måste gå upp och tjata på barnen, blanda 5 sorters flingor bara för att de ska bli nyttigare och packa deras special mackor till lunch, varför duger inte smör och ost? Hmmm
Sen har ja träffat Ana tjejen från brasil, åt frukost på Starbucks och sen fick vi runt och kollade på lite musem och sånt.. sen gick vi hem till henne och åt lunch, hon sa att hon skulle läga en riktig brasilansk rätt åt mig nångång, spännande hihi, ska nog baka lite bullad till henne tror :)
Hon är värsta gullig, fick ett armband av henne idag med, från brasilien :) It was Pink too! :)
Fast de är lite svårt också för våra kulturer är sååååååå olika varnadra, men ja är verkligen glad att ja inte bor i hennes familj! mamman pratar inte ens med henne :S jätte konstig!






När ja kom hem från Ana städade ja tvillingarnas rum, usch trodde inte ja skulle behöva städa och tvätta och sånt så mycke som ja göra, och de värsta är att så fort man här städat så river dom ut allt så efter 5 min syns de inte ens att man har städat.. inte så himla kul.
och i morgon ska ja städa Wills rum, Suck!
Under dagen har vi vart i bokaffären, älskar att vara där för barnen är snälla och sitter tyst hela tiden och dom kan vara där hur länge som helst :) idag va vi där en timme!
Sen gick vi hem och då va de dags för barnen att spela sina 15 min dataspel dom får om dagen. och sen kolla på 30 min tv. och då fick ja typ skäll för att barnen inte hade gjort sin data tid, hmm! jaja
Nu sitter ja och kolla på Top modell :) Love it!


Och en till bild på huset från baksidag, dom har en jäääätte stor baksida!

Miss you all!


Lära sig att cyckla!

Kommer ni ihåg hur när ni lärde er cykla? de gör inte jag men ja kommer ihåg hur min försata tre hjuling såg ut, eller ja har sett den på kort ;) en lila med gula hjul! hehe
Jag har iaf lärt tvillingrana att cykla idag, eller dom cycklade för första gången utan stöd hjul igår men sin farmor och farfar, men ja har övat med dom idag, jamie va så söt, har nig aldrig sett någon så konsentrerad förut:P  Jamie var den som hade svårast för att lära sig, han hade lite problem med att starta och stanna, men i slutet kunde han starta :) men stanna är fortfarande lite svårt.
Och ja lovar att han ramlade 10 gånger och skrapade upp armbågen så att de började blöda flera gånger, men han bara reste sig upp och sa jag tänker inte ge upp:P hehe

Will följde med sin pappa och tränade, och de va jätte skönt att bara vara med tvillingran för dom är snällast och dom får en att känna sig bättre.

När ja va ledig på dagen så va ja jätte rastlös, så pratade lite med mamma och pappa och skrev med några på msn och sen gick ja ut och sprang en liten vända!
Pratde med Elin med :) ska bli så kul att åka till NY i helgen :)

Ja annars har de vart en ganska seg dag.



Upp som en sol, Ner som en pannkaka

Precis när det börjat kännas bra så går de lika snabbt ner som de gick upp.
Har inte jobbat idag, så satt uppe på mitt rum med datorn lite på morgonen, pratade med Gabbe och Elin :) skönt att prata med dom igen, va ett tag sen! saknar såååå mycke.
Sen gick ja ner och åt frukost vid 10 typ, då va de ända någon sa till mig, "godmorogn se vem som har kommit upp äntligen", hmm Jag är ledig idag, jag är 19 år och klockan är 10! hade ja lust att säga! dom borde vara glada att ja inte sover till 1 som många i min ålder gör!
Juste hostmom sa "godmorgon, vi gick inte till kyrkan idag, för ja mådde inge bra imorse" jaha okej? Det va allt dom sa till mig på morgonen.

Sen gick ja upp till mitt rum, och satt vid datorn ett tag, Pratde med Alexander och fick lite uppmuntran :) thanks!
Sen pratde ja med mamma och jossan på skype, även lite peptalk där me.

Sen gick ja till köpcentret Providence Place, hade tänkt att ja inte skulle köpa nått, vill spara mina pengar till New York i helgen, hoppas ja får sluta lite tidigare på fredag så att jag kan åka på fredag eftermiddag.
Men jha köpte två linnen, ett par jogging shorts och strumpor, de finns typ inget annat att göra här förutom att shoppa :(
När ja kom hem va barnen farmor och farfar här och hade middga, kom precis när dom skulle äta, men de fanns inget kvar till mig, tack! så ja fick nöja mig med en toast med grillad ost på, mums! NOOOOOOOOOOOOOOT.
Känner mig verkligen så välkommen, sa ja att ja inte fick nån lunch heller?

Nu sitter jag och Liza och kollar på bring it on :) hehe hon får egentligen inte kolla på tv, men orka bry sig.
Det är verkligen tur att Liza finns, när hon kommer och ger mig en kram känns de lite bättre iaf.
Och de är tur att ni där hemma finns med , man blir så glad av alla kommentarer :) älskar er!

Imorgon, blir det en tuff dag, Sarah är nämligen inte hemma så måste klara mig helt själv, eller Chris är hemma, men han är inte till så mycket hjälp.

XOXO

Lördag!

Hej, hittills har de vart en härlig lördag :)
Fick sovmorgon till 9, men så klart vaknade ja vid 7 typ, hmm konstigt de där! när man vet att man får sova vaknar man tidigt och när man ska gu upp tidigt vill man bara ligga kvar i sängen. någon som känner igen sig?
Pratade lite med familjen och Malin på skype i morse :) och sen gick ja upp och åt toast till frukost, hmm är trött på toast.
Och sen va de iaf dags att vakta ungarna, dom va ovanligt lydiga och snälla idag, vi gick till bokaffären inärhetern och köpte ett presentkort till Lizas kompis, hon är nämligen på kalas just nu, fotbollskalas. Eftersom dom här barnen ääääääääääälskar böcker va vi i bokaffären i typ 30 min, och sen gick vi till parken och lekte lite kurragömma :)
och sen va de dags att gå hem och äte lunch, vilket oxå va väldigt lätt för de va rester från pizzan vi åt igår, så de va bara att värma, men de är dock ganska svårt att få på ugnen och spisen och de där, är inte van med gassspis.
men sen va iaf mitt arbetspass över.
Ska jobba lite ikväll me, men de blir också lätt om ungrana vill samarbeta. ska bara bada dom och få dom i säng och läsa en saga, och sen va på mitt rum med dörren öppen så ja hör om de är nått :) ska nog kolla på tv för de är Bring it on ikväll igen :)

Ja, förutom att ha jobbat idag och ja sprungit en lite runda, var ganska tråkigt för ja hade inge musik, batterierna va slut :(
men nu har ja vart och köpt nya så nästa gång blir de lite roligare att springa :) någon som har lust att skicka lite bra musik kanske?
Sen gick ja till starbucks och satte mig där med en Frapuccino och läste lite ur min bok :) mysigt!
Här känner man sig inte fånig att göra såna grejer för här gör alla så, skulle inte ens tänka tanken att sätte mig själv på ett fik och läsa bok hemma i Sverige.

Nu har ja haft lite tråkigt sen ja kom hem, så ja har lekt lite med min cam, haha! NÖRD JA VET ;)
Men så här blev resultatet iaf!


Älskar er som läser min blogg ;) hihi


Grattis kort till Elin som fyller 19 imorgon, eller om några timmar hemma i Sverige!
Grattis snygging!!!!!





Årets Julkort! hehe

Ha de bra
PUSS!


I have a friend :)

hej!
Idag har jag varit ledig hela förmiddagen, ända till halv 2 så de blev lite sov morgon imorse! första gången sen ja kom hit tror ja, senaste ja har gått upp här är 8!
Men den blev inte överdrivet lång sovmorgon, gick upp lite innan 9 för ja hade bestämt träff med en Brasilansk au pair klockan 10.
vi gick till köpcentert, hade dock lite problem att hitta dit men tillslut kom vi rätt, hon har inte heller vart här så länge, bara 3 veckor.
så de blev lite mer shopping :) en tröja, ett armband, och lite krämer och grejer från victoria secret, en present till jossan, och äntligen mina efterlängtade joggong skor!!!!!!!!
va jätte trevlig faktist, men de är ju inte som att umgås med en svensk precis.

Sen gick ja hem och tvättade lite, fredagar är nämligen byta lakan dag. och de är ju inte direkt som i sverige att man tar av dom gamla lägger dom i tvätten hämtar nya lakan och sätter på dom och sen är man klar, nej här ska man krånlga till de och ha samma lakan hela tiden, så man måste hinna tvätt alla lakan på en dag.  är de bara jag som tycker de ör konstigt ?

sen hämtade ja barnen, dom har vart ovanligt lugna idag, förutom en liten grej ,Will slog till Jamie med ett basebollträ! undrar varför de alltid är jamie som får stryk.. hmm.

sen hämtade vi upp Sarah på jobbet, körde bil dit och hittade dit på en gång :), har hittat ett knep, ja räknar korsningarna tills ja ska svänga, haha. så till sarahs jobb är de 2, 3, 2 korsningar och sen svänga efters en kyrka, jätte lätt.
Så åkte vi och hyrde film, indiana jones, är försvånad att dessa barn som bara får se på tv 30 min om dagen får se dom filmerna.
Sen åkte vi hem och badade barnen och sen va de dags för pizza och film, såhär gör dom varje fredag, ganska mysigt faktist.
Orkade inte se klart filmen så ja bestämde mig för att testa mina nya skor, så ja gick en promenad, rengade inte så mycke när ja gick ut men efter typ en halvtimme vräkte de ner så ja blev jätte blöt! men de va skönt att röra sig lite och rensa tankaran :)

Nu kollar ja på Bring it on! älskar dom filmerna!

hoppas ni haft en bra dag! :)

Keeps geting better!

Hej :)
Solen har skinit idag över Providence och ja känner mig mycket bättre, men de är fortfarande tufft.
Började som vanlig halv 7 och började göra barnens lunch och snack, och egentligen ska ja plocka ur diskmaskinen också men de har Sarah alltid gjort när ja kommit upp så slipper de :)
sen få iväg barnen till skolan! vilket tar lite tid eftersom dom vägrar lyssna slapp iaf få ut dom genom dörren för Chris gick med dom till bussen.
Fanns ingen tvätt att vika heller så ja va klar typ en timme innan ja ska sluta vilket va super skönt! :)

Och i dag har min LCC(min kontakt perosn) Nora ringt mig, ÄNTLIGEN! så ja pratade lite med henne vilket va jobbigt eftersom ja ville säga till henne hur jobbigt ja tyckte de va att vara här, ja sa bara att ja tyckte att de kändes lite jobbigt men men  får väll ringa henne om de blir värre. Hon sa iaf vilka au pairer hon tyckte ja skulle ta kontakt med och så, sen berättade hon att de va två svenska au pairer som hade åkt hem nyligen :( otur!
men mailade lite med en tjej som heter Ana som är från brazilien och vi ska antagligen hitta på nått imorgon:) känns skönt att träffa någon i samma situation som man kan prata med, hon verkade dock inte så bra på engelska men de löser sig säkert.

Hämtade barnen vid bussen klockan 14.40 och träffade en jätte trevlig mormor (tror att de va mormor iaf, hon hade grått hår.)
sen fick vi skynda oss hem och äta snack och byta om för Liza skulle på balett, Och ja skulle köra henne dit helt själv!!!!  va ju inte de lättaste eftersom alla gator ser exakt lika ut, och de är ju inte så lätt att titta pa gatskyltarna när man måste titta efter stopp skyltar som btw finns i typ varje korsning! och kolla på vagen samtidtgt, och självklart körde ja fel och va tvungen att irra runt inne i stan, men hittade tillslut och vi kom precis i tid, och på hemvägen körde ja fel igen, men de gjorde ju inte så mycke eftersom vi inte hade en tid att passa.
Väll hemma fick Will värsta utbrottet när han gick rakt in i en blomkruka och snubblade, för de va tydligen mitt fel! Han tyckte att ja skulle ha sagt till att han va på väg att gå in i blomorna, men ja kollade åt andra hållet, och innan vi ens hade kommit in i huset så slog han Jamie i huvudet, så då blev de Time out for Will, hade dock väldigt svårt att få han upp till hans rum, han tror nämligen att de finns monster där uppe. Och de värsta är att han inte säger så bara för att han vill slippa time out, han tror verkligen att de finns monster på övervången, varje gång han går upp och in i sitt rum skriker han så att han ska skrämma bort monstrena, och när han ska gå och lägga sig skiker han in i garderoben me. lite konstigt tycker jag iaf.

Annars har kvällen vart väldigt lugn, och Jamie tappade sin första tand :) sötaste ja nånsin sett. han blev så himla glad, han hoppade och skrek och sprang fram och tillbaka och så va han tvungen att ringa sin pappa som är iväg och jobbar att han hade tappat tanden :) och Liza sa värdens gulligaste kommentar "Jamie you ROCK! You get the piic the bed time story becuse you lost your tooth" gulligt va.. hehe
Dom är ju faktist inte bara jobbiga.

De va min dag! Hur har eran dag varit? 

 

här är bild på huset för er som är nyfikna ;) ska ta fler och lite bättre bilder på rumet och lite så! :)
 
Nu ska ja göra iordning mig för sängen, klockan är inte så mycke, men ska antagligen kolla lite tv med pjamasen på eller nått sånt :P
och så har ja hittat en ny jätte bra serie! 90210 som ja nog ska kolla på lite senare  :) check it out!

Kram Matilda

Trött på ungarna redan!

ohhh Yes I'am! orkar typ inte med dom längre! Idag har vart en tuffdag! fick dock börja en kvart senare idag :) alltså kvart i 7. gjorde ju inte så stor skillnad men men fick jobba över en halvtimme på morgenen oxå så de jämnade ju ut sig, inte för att de va så himla ansträngade, då största delen av morgonen gick ut på att åka till barnens skolan som ligger ca 20 min här i från, sen till Sarahs(hostmom) kontor och sen gå hem.
Men innan man kommer in i bilen så ska ju 3 barn utanför dörren!
Alltså ja förstår inte att de ska vara så svart att få  3 ungar att sätta på sig kläder, ge dom frukost och få dom att borsta tänderna.
Men dom här ungaran vägrar att lyssna, den ena är för envis, den andra har sitt huvud i en bok och går inte att få kontakt med, och den tredje tycker att de är skit kul när man blir arg, så han retar gärna upp en.
Mamma hade du såna här problem att få oss till skolan på morgonen?

Sen hade ja ledigt från 9 till kvart i 1 ungefär och då gick ja till en mataffär i närheten och köpte lite balsma och grejer :) och vet ni vad dom har där? jo en hel vägg med bara SMINK! Me like!
Så ja köpte en fondationborste och ett solpuder! har verkligen saknat de, eftersom mítt ramlade i golvet några dagar innan ja skulle åka så har ja klarat mig utan de i typ2 veckor!
Sen satt ja ute på vrandan och läste bok och solade lite :)

Sen va de dags att börja jobba, så fixade snack som ja packade ihop och när ja skulle lägga allt i en kylväska låg de en rutten banan i väskan! Äckligt va?
iaf sen kom Sarah och hämtade mig och så åkte vi tillbaka till skolan, måste lära mig att hitta vägen för ja kommer att få köra dom och hämta dom 1 gång i veckan eftersom Will har extralektioner varje onsdag, och sen bar de direkt av till Lizas balett träning.
Sen hem och leka lite i trädgården, spelade Jamieball nått som Jamie har hittat på själv :P ganska kul faktist.
sen va de dags för barnen att kolla på sitt tvprogram(dom får nämligen bara kolla på tv 30 min om dagen och då är de nått vetenskap program, deras mamma tycker att allt annat på tv är strunt, själv tycker ja att hon är lite nojig!)
Och då va de dags för mig att göra mitt livs första frensh toast va inte så himla svårt, men dom är väldigt onyttiga, så nu har ja jätte ont i magen! måste fixa fram lite hårt bröd eller nått alltså!

Efter middagen började Liza och Jamie att Bråka, med stort B! De slutade med att Jamie fick en blåtira och Liza fick sitta i Time out!

Gnäll inlägg igen! förlåt allihoppa kanske inte så kul att läsa, men de va så här min dag såg ut.
Men nått som är positivt är att de känns bättre och bättre för varje dag som går!

Inläggem blir lite långa också :P kanske ska testa att skriva ett inlägg mitt på dan me, men de visar sig väll.

Ha de bra!

Tröst shopping :)

ja Hej,
har vart en jobbig dag i dag me, barnen har vart överjävliga och inte lyssnat på ettt ord ja har sagt! dom har inte lyssnat på någon! och dom har gjort tvärtemot hela dagen, vilket inte direkt har fått mig att må bättre.

Gick på en promenad idag för att lära mig att hitta lite, tänkte gå till köpcentret för att shoppa lite, bla ett par springskor, men de slutade med att ja gick runt och irrade i typ en timme, de borde ta 20 min att gå dit egentligen men lyckades aldig hitta de där himla köpcentret, hur svårt kan de vara att hitta ett köpcenter egentligen?  de är ju inte precis litet.
slutade iaf med att ja gick tillbaka till den lilla shoppinggatan nära där vi bor. och de dög fint :) fanns till och med urbansoutfitters, och där hittade ja 2 t-shirtar och 3 par trorsor och i en annan liten affär, att par leggings.





Man mår bättre av att shoppa, iaf för några timmar :P

Iaf, så när ja skulle gå hem så gick ja vilse, efter att ha letat efter köpcentret, gått tillbaka, shoppat och irrat runt här i providence hade ja gått i 2 och en halv timme! sen när ja kom hem blev de en sallad till lunch, äntligen något som är nyttigt!
ja har också lärt mig att göra den typisk amerikanksa rätterna makaroni and chees och french toast idag.
ja de va väll allt för idag! ska kolla på one tree hill nu och sen sova :)


En liten svaka!


Dagen började bra , har vart och öppnat ett bankkonto idag med Chris(värdpappan), sen körde vi runt lite här i Providence så att ja ska hitta, men de är väldigt svårt, allt ser ju likadant ut! och sen åt vi lunch på nått pizza ställe där dom hade fullkornspizzor. så de va mysigt men sen har de bara gått nerför,,,hämtade barnen vid bussen och så skulle will gå till doktorn så de va bara jag Liza och Jamie hemme och de gick oxå bra, men dom testar en hela tiden och dom lyssnar aldrig! inte ens på sina föräldrar! liksom hur ska ja få dom att lyssnar på mig liksom!
Kvällen har vart hemsk, har bara velat gråta hela tiden men ja har ingen anning om varför! känns bara jobbigt att inte känna sig hemma eller nått. liksom ja hittar inte här och ja känner ingen här, vill ha kompisar nu! och Min LCC(min kontaktpersom typ) har inte hört av sig än, fast hon borde ha gjort de. så jhja känner mig lite ensam just nu, eller vänta mycke ensam! och så luktar de illa i huset!
Och engelskan har gått skit dåligt idag me!

och sen är ja typ nere för att man äter så himla onyttigt här med och ja har inte fått chansen att gå till köpcentet och köpa ett par springskor. vill verkligen ha dom nu!
De sjuka är att dom typ tror att dom är värsta nyttiga här men de är dom inte! tillfrukost får barnen flingor med socker på utblandat med flingor utansocker, men de är ju bara de att dom flingerna är ju typ lika onyttiga, och sen blandar dom ut juicen men vatten för att de inte ska bli lika mycke socker i de! och till mellanmål så får dom två kakor, men då är de okej bara för att dom äter frukt till! helt sjukt,

och ja saknar mörkt bröd redan!! ja vill ha svensk mat! inte massa pasta med ost på och pizza och skit


De här blev ett väldigt gnälligt inlägg de här så ja ska ta en dusch nu se gå och lägga mig och hoppas på att de känns bättre imorgon...

Ha de bra!
och kan ni som har skype kan ni inte skicka era namn så k


Dag 1

Nu är min första dag som Au pair avklarad :p
Började dagen men en typisk amerikansk frukost, ägg och toast med sylt på.
Sen gick vi till kyrkan, spännande upplevelse faktist! inte alls lika grått och tråkigt som i Sverige, kommer säkert att följa med någon mer gång,men ja tänker inte bli kristen bara så alla vet, hehe.

Sen har ja kört bil för första gången här, och första gången med automat :S men de gick bra, de ända som är lite svårt är att förstå när de är enkelriktat, men de kommer nog så småninngom, och de är stopp skyltar överallt så de är ganskla svårt att veta vem som ska köra först!

Sen har Sarah visat mig runt lite i området och visat mina arbetsuppgifter. de är mycket att komma ihåg, men de kommer nog lösa sig de med :)

Jag har ätit toast till varenda måltid idag! de är inte bra! kommer nog att bli tvungen att åka till IKEA och köpa lite hårt bröd snart innan ja rullar fram!

sen gick jag Liza, Sarah och Will en liten promenad på kvällen. skönt! måste köpa ett par jobbigskor snart så att ja kan gå lång promenader och sånt!

Kram Matilda



In the Borghesani - Kidwell family!

Nu är ja äntligen här :) I familjen. dom är så himla snälla och gullig och ja känner mig verkligen jätte välkommen.

Så dom senaste dagarna har ja vart med om mycke! Igår va vi I New York City!  Jag, Elin, Frida, Patric och Alexander (dom ja har umgåts mest med under veckan) valde att inte följa med på den turen som dom andra skulle på, så vi gick helt själva, bussen släppte av oss i Central park, så vi gick och stosade lite i Parken vilekt var väldigt coolt!
Vi han med att kolla på times square, och groud zero! och vi gick hela vägen vilket tog typ 2 timmar! sa nu har ja skavsår på hälarna!
Vi han även med lite shopping, köpte ett par levis jeans för typ 500 kr(mer än halva priset hemma!) och så köpte ja en jacka och två väskor. De är verkligen billigt att shoppa här, så de kommer nog bli en del shopping :)





Starbucks!



Jag och Frida med Times square i bakgrunden



Och Dagen !bussen gick typ 9 från skolan och vi var frame typ halv 4 nånting.
Va så himla nervös sista 20 min, men de gick bra och familjen stod där och väntade med en skylt där de stog Welcome Matilda på :) sen började barnen bråka om vem som skulle sitta bredvid mig.. hehe, de slutade med att jag fick sita vid James, den yngsta killen, och han lärde mig sten, sax, påse fast på amerikansktvis:P
och Liza pratade hela tiden, hon är såå himla söt,
sen har vi ätit lite middag och dom fick sina presenter, ja kan bara säga att svenskt godis är populärt..

Nu sitter ja på mitt rum och tar de lite lugnt, som btw är mysigt, hela huset är lite gamaldags stil jätte fint(mamma du skulle verkligen gilla de!)

Nej nu ska ja kolla på Gossip Girl, One Tree Hill och The Hills! fast först måste  ja stänga fönstrena för de ska bli storm i natt :S

Kram Matilda


Antligen har!

Nu ar ja antligen pa Au pair skolan i New York! eller NY och NY en och en halv timme utanfor.
vi bor pa en jatte fin skola......utanpa,  men pa insidan ar de typ som ett fangelse! jatte ackliga madrasser, de luktar illa och de finns inte ens las pa toaletterna och inget varmvatten i duscharna!
Maten ar forjavlig! i morse fick vi bagels med chocklad i! jag och frida trodde de va morkt brod! men nej da!
Men annars ar de helt okej har, lektionerna ar langa, typ 5 timmar 2 ganger om dagen men de gar jatt e fort och sen ar de jatte gulliga personer har!
Akte med 4 andra svenskar som ar jatte snalla totalt ar vi ca 30 svenskar, pa lektionerna sitter jag med en super gullig dansk tjej och sa sover ja med en norsk tjej som ar kampe trevlig ;)

Pa fredag ar det New york tur som ska bli jatte rolig! sag New Yorks skyline nar vi akte till skolan, tror aldrig att ja har sett natt sa collt forut :)
och pa lordag bar de av till min hostfamily i Providence! ska bli sa kul men de ar samtidigt jatte nervost! har inte pratat med familjen sen ja kom hit, testade ringe tidigare ikvall men da va de upptaget, ska gora ett nytt forsk i  morgon.

Imorgon ar de nya lektioner att se fram emot!

Kram Matilda

Sista inlägget på svensk mark!

Nu tar ja en paus i packandet.. går ganska trögt! de är svårt att packa för ett helt år ska ni veta!
känns som ja kommer få plocka ur en hel del.. men klarar mig nog utan dom sakern.

Iaf imorgon klockan 10.05 går mitt plan, Milla och Maira ska skjutsa mig´till arlanda :) mina gullungar!
är såååå nerövs! men de går säket bra.

har sagt hejdå till såååå många idag och klarat mig utan och gråta, men när ja skulle säga hejdå till handbollstjejerna brast de! hann inte ens in i idrottshuset så fick jag en stor klump i magen! och när ja kom in i hallen gick de inte att hålla emot längre! insåg hur mycket jag hade saknat handbollen och hur enormt mycket ja kommer att sakna den! tänkt att inte spela handboll på ett helt år, tårarna kunde inte sluta rinna och när ja kommer hem, vem står då i köket och väntar på mig?
jo pillan! då blev de ännu värre! undrar verkligen hur de kommer gå imorgon först säga hejdå till familjen och sen till Milla och Maria, kommer bli jobbigt!

Nu ska ja stänga av datorn och sen inte sätta på den förän ja kommer till familjen, alltså på lördag :S
men ja kommer nog att skriva ett inlägg på au pair skolan i New York :)

Kram Matilda


RSS 2.0