Söndag!

Nu är de söndag och helgen är över! sorgligt med ändå skönt på nått sätt, känns som de är dags att varva ner och ta de lite lugnt ett tag.

Igår gled Sofie och ja runt lite å stan, åt på donken, inte samma sak som i sverige! och sen titta vi in en stund hos henke och viktor, men dom spelade tv spel så dom va inte så roligt sällskap.
Så vi gick till viva och tog en öl och dansade lite! ganska kul faktist!
Träffade Mark lite också, sa hejdå för han åkte tillbaka till Irak om en vecka!
 Va en kul grej bara, så de är ett avslutat kapitel ;)

nu har ja precis pratat med nästan alla från mamma släckt me! dom firar morfar hemme hos oss, oj va kul de va att se och prate med alla! man vill vara där när man vet att dom är hemma och hade de mysigt och träffar varandra!
Men jag har de bra här så ja får ju nöja mig med de, och om 10 månader får ja ju se dom igen  :D

Idag ska ja jobba, hoppas på att de inte blir allt för sent ikväll, för ja är verkligen trött! anntingen vill ja bara kolla på film här eller gå på bio eller ta en kaffe med Sofie! eller nått i den stilen, eller vad säger du skorpan?

Saknar er så himla mycket där hemma!

Grattis Morfar!

Nu är klockan efter 12 hemma så nu kan ja säga Grattis till Morfar Uffe som fyller 75 år idag :D
Hoppas du får en underbardag morfar! <3



 
Och Sen har ja vart här i 90 dagar också!!!!! oj så tiden rinner iväg!

Matilda <3 US army killar!

Igår va de fredag :D och då blev de party med 3 av dom svenska killarna, viktor henrik och alex! Och Sofie så klart!
Oj vilken mysig kväll säger ja bara, eller man måste väll nästan säga natt/morgon, med tanke på att vi inte gick och la oss förän halv 9 på morgonen hihi! Varför ska man gå och lägga sig när man hade så mysigt, lyssna och sjunga med till Astrid lindgren sånger, roger fågel och ulf lundel mm. pappa du hade gillat stämmingen där :)

här har vi grabbarna från göteborg! Mitt inne i ett ett ölspel med mycket tänkande, När ja kommer hem mina vänner ska ja lära er ölspel och beerpong de kan ni ge er på!

Men innan de blev en sväng till viva också, och där träffade ja min blivande man, har nu kommit över Sabotka, även om han är väldigt snygg!
Träffade Mark, en quaterback från Tennessee, som är med i US army och har vart i Irak i krig! en riktig hjälteman som lånar ut jackan och sånt ;)
Usch så söt han va!


Skämtosido! men är han inte söt? hihi


Vi har alltid lika kul hon och jag <3



Sofies och mina ny skor ;) haha

Lyckad fredag med andra ord! :D
Hoppas ni hade en lika kul fredag som jag och sofie hade !

Pusss på er alla glada!


Förkyld!

Oj va förkyld ja är! gick till CVS imorse och skulle köpa nässpray, köpa saker här kan ibland va lite svårt när de inte är på svenska, men lyckades hitta nässpray iaf, men de va inge bra alls :( GE MIG OTRIVIN!!!!!!!!!!!

Thanksgiving va inte slut när ja skrev igår! Jag gick till Alex och vi kollade lite på ensam hemma, och sen kom Sofie dit och vi åkte till viktor och kollade på film, alla va ganska trötta och sega så blev inte så sent, men de va mysigt :)
Och Shit vilken lägenhet viktor bor i! jätte fin verkligen!

Idag har ja inte gjort så mycket, sov ganska länge, ska börja jobba typ 1-2..
Sen får vi se hur dagen slutar :)


Thanksgiving!

Haha vilken Högtid! man bara åt!!!!! har typ aldrig sett så mycket mat! alltså vi hade 7 olika sorters efterätter, min va populärast :D
Hela thanksgiving går ut på att äta och vi satt vi bordet från 2 till 6 typ, gick bara därifrån för att byta rätt! började med soppa, sen va de varmrätt med turkey och sånt, sen va de sallad och sist pajer och tårtor och grejer!

De som inte gick ut på att äta va att sjunga psalm, be bordsbön och sen säga vad man va tackasam för :D ja sa familj mina vänner och att vara här i USA! Och Liza sa att hon va tacksam för mig :D hihi!

Men de va en trevlig stund kul att träffa lite släcktingar och sånt, trevliga och så känns de som man har kommit lite närmare familjen också! känns skönt :D

och så lite bilder blev de också!


Chris skär kalkonen :D


Will och Kalkonen! ser ni hur stor den är????

Jag och Liza! hon ser inte alltid sådär kaxig ut ;)


Steckar jamie sjunger psalm:P

Kärlek till alla! är tacksamma för er <3




Öl med grabbarna!

Hej hej! Starbucks rundan blev istället till några öl med grabbarna, Alex, henrik och victor :D trevligt, tyvärr va ja tvungen att åka hem tidigt eftersom ja jobbar imorgon :( dom andra drog ut på thayer! hade så gärna viljat följa med, men så blev de inte :(

och de första ja ser när ja kommer hem är ett väldigt rörande mail från syster! åhh va glad ja blev :D fast ändå ledsen på samma gång! Saknar dig enormt mycket jossan! Man inser inte hur mycket vissa personer betyder förän man är långt borta! på samma sätt kan man upptäcka att vissa perosner inte kanske betyder lika mycket!
Men ja saknar familj och vänner sååå himla mycket, men ja försöker att tänka på annat och hitta på roliga saker! de här året är till för att ha kul och utväcklas som person och vill inte gräva ner mig i hemlängtan då, men så fort ja inte gör nått kul och börjar tänka på hemma så längtar ja hem enormt mycket!
Så om ni tycker att ja inte hör av mig eller så, så är de inte för att ja inte saknar er eller bryr mig om er, utan för att de ibland kan bli lite jobbigt att prata med folk hemifrån. vill hemskt gärna förtränga saknaden, för här har man verkligen sett vad hemlängtan kan göra med folk! Så ja har inte glömt bort er och ja saknar er! :D

Nu är de läggdags för mig för imorgon är de thanksgiving! spännande!

Happy thanksgiving!

helt slut!

Har precis slutat efter 10,5 timmars arbetsdag! ja säger bara stackars dom som har små barn och jobbar 10 timmar om dagen och sofie som har dom dynet runt vissa dagar!
Den här upplevelsen har verkligen fått mig att bestämma mig för att ja inte ska ha mer än 1 barn! 2 om de råkar bli tvillingar!  och så ska ja vänta ganska länge på den fronten också! man får verkligen nog av barn när man jobbar med dom! mamma och alla som jobbar med barn som läser min blogg, vet att de är några stycken :D hur orkar ni??????

Alltså nu låter ja gnällig! men när dom bara är uppkäftiga och skriker och är sjuka är inte kul! fast och andra sidan tycker jag mesta dels att de här är ett kul jobb faktist! men iaf!

Idag har vi iaf bakat, badat, cycklat, vart på bibloteket OCH i bokaffären! ingen dålig dag eller hur?
Nu blir de kaffe eller nått sånt med Sofie :D



PS. vart är mitt paket från mormor och morfar?? kollar i brevlådan med spänning varje dag men de ligger aldrig nått där:(
och ja vet att dom har skickat!


Ångest!

Nu har ja ångest för att ja är hemma sent igen! usch hatar de här, ja har ju trots allt ingen tid ja ska vara hemma men 10 över 1 är kankse lite sent på en vardag, men vi viste ju faktist inte att filmen va 3 timmar lång :p

Vi såg changeling! så himla bra film, baserad på en verkligen historia, och man va verkligen rörd av filmen när man gick där ifrån! Se den allihoppa!

Nu är de verkligen läggdags för mig! har sov morgon imorgon :D börjar inte förrän halv 10 :D

Dålig sömn!

Idag har ja haft hundra saker att tänka på och komma ihåg, och folk som känner mig kanske vet att komma ihåg saker inte är min bästa sida, speciellt inte när man har många saker att komma ihåg samtidigt!
Men de har gått bra, glömde bara en sak! vässa 10 stycken pennor! men de va väll tur de så att ja inte glömde hämta barnen i skolan eller nått sånt :P

Men iaf så kunde ja inte sova i natt! va rädd för att försova mig eller nått för ja gick och la mig 11.10 typ och vaknade med ett ryck en timme senare och trodde ja hade fösovit mig! och sen höll ja på sådär en gång i timmen ungefär tills klockan va halv 5! ingen bra sömn alls!
Och sen tänkte ja att ja kunde sova en timme efter ja jobbat klart, och då vaknade ja med klockan 8 med panik, tills ja kom på att ja redan hade vart uppe och jobbat! vad är de för fel på mig? jetlag eller?

Dagen har vart ganska stressig, massa tider och passa och saker och ha med sig, men de har gått bra, och på min lediga tid har ja vart och hälsa på laryssa och fick lite lunch, jag och sofie leker med hennes söta 2 åring och hon kan slappa och sen får vi lunch de är dealen :D idag fick vu super god macka med avocado och keso! åååhh så gott med avocado! har inte ätit de sen ja kom hit!

hade tänkt att gå på bio idag men vi hoppar de, gick inga bra filmer, jag och skorpan ska hitta på nått kul iaf :D

pusss och god natt!


Tänkte inte längre än vad näsan räckte!

Ja ibland så!
Ni kanske vet att dom andvänder am och pm här! inte 17.00 och sånt ni vet! utan man säger 5 pm.
Och jag som är helt inne i tiden man andväner här, föutom på min dator och min svenska mobil!
Jag kände för att sova imorse och jag va väääääääääääldigt trött!
Så ja tänkte att de va bäst att ställa klockan på ett så att ja inte sov för länge! som som sagt till12.20!
Så ja tänkte inte mer på de, att inte klockan ringde alltså!
Men nu skulle ja ställa klockan till i morgon bitti, andävnder min svenksa mobil som alarm för de är mycket trevligare att vakna upp till en låt an nått himla tjutande ljud!
Så ser jag att ja har ställt klockan på 1.00 vilket är mitt i natten på min svenska mobil! åhhhhhh! smart man är?
Skulle ju själv klart ha ställt den på 13.00!

och de roliga va att sofie och jag pratade om just de här i bilen idag efter våran kaffe på starbucks :P hihi!

God natt igen


God natt!

Oj många som läste min blogg idag :D hela 34 st kul! och tack för kommentarena tjejer! man blir så glad när man ser att man har en kommentar, kan göra en hel dag :D!

Ville bara säga god natt till er alla!
Har vart en bra dag idag! kan inte klaga alls!

Men ja har tänkt mycket idag och har börjat få daligt samvete över vissa saker! de är inte bra för de borde ja inte ha för just dom sakerna! Men oroa er inte för de, de är bara små saker :)

hoppas alla har haft en bra helg! skriv gärna ett litet mail och berätta om er helg eller vad som händer i era liv, ni vet ju allt om mitt liv typ, vill gärna veta vad som pågår i era :)

[email protected] för er som inte har den :)

Puss och god natt!
Saknar er där hemma <3

Jul!

En månad kvar till Jul! usch vill inte ens tänka på de!
Tiden går så snabbt!
Och ja har inte en krona att köpa julklappar för heller :S den här veckan har ja mindre än 40 dollar!

slappar dag idag! sov till nu :P 12.20 de behövdes kan ja säga, va lite sliten efter helgen, vet inte riktigt vilka krafter ja andvände mig av igår när vi va i Boston!
Men nu är ja upp vild! ska duscha nu och sen smyga ner och kolla om kusten är klar för att äta lite lunch :P
hatar att gå ner och ta lunch när chris är hemma!

Boston!

De tog nästan 3 månader för oss att komma till Boston, men nu har jag äntligen vart där :D
Vi tog bilen dit! modigt av Sofie att köra tycker jag!
I Boston shoppade vi lite, eller ja köpte ett par jeans på hm, som ja kan göra i providence, starbucks kaffe som ja kan göra i providence, och sen bio som ja också kan göra i providence:P hehe men de va en super mysig dag och sen gick vi lite i nån park där! och så kollade vi på en kille som åkte konståkning, eller a han va mer gubbe, kanske 60! och han åkte med sån inlevelse! ni skulle ha sett, vi kunde inte låta bli att skratta!
Och sen va de ganska kul när vi skulle åka hem! eller de va inte kul just då men såhär i efterhand så är de super kul! Vi körde runt mitt i boston, viste inte va vi skulle ingen bensin i bilen, alltså verkligen 0! och vi hittade ingen bensinmack! Men efter att ha frågat ganska många och chansat lite och kört i cirklar hittade vi äntligen en mack!
Bilen började typ hacka och sånt så man märkte att de inte va nån bensin i bilen, hehe.
sen fick vi irra runt lite för att komma ut från boston me! men Vi hittar alltid så de är inga problem ;)

I lördagas jobbade ja hela dagen typ och sen gick vi ut! jätte kul kväll verkligen :D!
Jag och skorpan ni vet <3
Och sen träffade vi fler svenskar, Simon en kille som gjort lumpen i enköping, hur sjukt är inte de? och sen hans kompis en tjej som vart här i 6 år:P och i fredgs träffade vi cissi en tjej som pluggar på brown och hennes kompis :D

En kanna margarita, 90/10 sprit! 20 dollar billigt och bra, En sån räcker för mig och sofie! hihi

Vi och mr dj!
Blev inte så mycket kort men ja bjuder på dom dära!


Men som alltid på söndag kväll får jag enorm hemlängtan! Saknar er och alla små saker som man alltid tar för givet! I morse vaknade ja upp och ja kände bara att ja ville skicka ett sms till mamma! Bara för att säga att jag älskar dig jätte mycket! Men så kunde ja inte de för att jag inte hade min svenska mobil med mig :(


Man vill ha en kram av mamma och pappa!
Man vill kunna träffa sina kompisar!
Man vill kunna komma hem när man vill!
Man vill kunna gå ner och äta frukost utan att behöva smyga och få dåligt samvete!
Jag vill vara hemma i mitt hus!
Jag vill inte bo hos folk ja inte känner och ja inte kan vara meg själv med!

Fan va ja längtar hem!
Men de är tur att ja har Sofie! Utan henne skulle ja ha gett upp för länge sen! Du är mitt allt här <3


Bill och Bull!

De va allt för mig denna helgen! tråkigt att helgen är slut! :(


Han ska ja ha!


Vladimir Sabotka <3
Honom ska ja gifta mig med! han vet bara inte om de än ;)

Snyggaste killen i världen! och ja som inte ens gillar ryssar!

du och jag skorpan!

Nu ser de ut som de bara blir jag och sofie ikväll, om inte becca ändrar sig, hoppas hoppas :D

Men vi ska iaf ut och göra Provi farligt! hihi!
Imorgon blir de Boston för hela slanten!

Hur länge står hon ut?

De har vart den stora frågan bland au pairerna här i Providence, vi pratar alltså om Ana, ni kanske kommer ihåg henne? de va den första au pairen ja träffade här, men de visade sig att hon inte va den bästa kompisaen att ha här :P haha!
Och vi har gissat hur länge hon skulle stå ut, 3 månader slutade de med! vi trodde inte att hon skulle stå ut så länge faktist! men idag flyttar hon till NY, de kommer bli skvaller, skvaller bland au pairern nu :D haha

Ja som ja sa innan så har ja vart på au pair möte, kul att träffa alla igen :D och nån ny tjej va de också!
Sen blev de kaffe på starbucks :D

Nu ska ja snart jobba igen! ska hitta på nått kul med barnen men vet inte riktigt än, måste fundera :S

ha en trevlig lördag allihopp!

Uppe med tuppen!

Hej hej
Gick upp klockan 8 idag! tidigt tidigt!
Ska snart gå ner och passa barnen, tänkte att vi kunde gå till bok affären om barnen vill de, men dom brukar ju inte säga nej till bok affäen direkt :D
Men de är -7 grader ute så ja vet inte riktigt om ja känner för att gå ut :P hihi men ja måste väll de antar ja!

Hemma!

Nu tycker ja att ju är suoer duktig och ansvarsfull! Jag är hemma klockan 00.20 och dom andra är ute på viva! är inte ja mogen och duktig dom går hem i tid?
Jag börjar jobba 9 imorgon nämligen! jobbar en och en halv timme och sen är ja ledig till halv 3 och sen jibbar ja till 9! tycker dom där 1.5 h på morgonen är helt onödiga! i början behövde ha aldrig jobba såhär mycket! sucK!

Imorgon är de au pair möte som ja ska klämma in i den lediga tiden, ja har en underbar vän som heter sofie som kommer och hämgtae mig och kör hem mig :D thanks hun!

Idag så möte ja sofie vid busstation efter jobbet och sen gick vi till mallet och åt lite middag, cathay cathay så kalt! ttyp kina mat så himla gott!
Sen gick vi på hockey matc! och providence vann på straffar, skit spännande match! å vad ja älskar att gå på hockey :D
och de finns en spelare som är så himla snygg, nr 10m sabotka :D åååhhh va han är snygg!
och vem tror ni är på viva när vi kommer dit om inte sabotka och hans vänner! pratade lite med hans vänner men inte med han tyvärr! :(

Men innan viva gick vi på en annan bar och tog några drinkar! drinkarna kostar typ 60 kr och de är typ 70/30 sprit! alltså mer en hälften sprit! de blir bra och billigt att gå ut kan ja lova, och inte nått inträde heller! :D

Nu ska ja sova eller kanske sätta på en film, får se! :D
psuss på er!

Fredag!

Jag har sagt de förr och ja säger de igen, va? är de fredag igen? vart tar veckan vägen! tyckte de va igår Will klagade på att han hade 5 dagar av skola innan helgen! ojoj hur ska ja hinna med allt ja vill göra i de här landet?

Fredag innebär lakantvättning! vilket inte gick sådär jätte bra för mig idag! ja råkade somna om framför datorn och sov i två timmar och de betyder att de tar två timmar längre för tvätten! suck! de betyder att ja kommer vara klar typ vid 12! fan himlans shit också!
Fast de va skönt att sova! kändes som ja behövde de :D
Men nu sitter jag här och är skit hungrig! Chris jobbar hemmifrån idag, och de är så klart att han ska sitta i köket och jobba!
Tycker verkligen inte om att gå ner och äta när han sitter där! Men ska ja ta mod till mig? klockan är ju trots allt 10 och jag vaknade kl 6!

Idag är de bad som vanligt och sen ska ja på hockey och spana på 10an! hoppas han gör mål eller assist, för då kommer kan upp i närbild på skärmen ;) hihi
Och sen ska vi nog dra en sväng till viva :D

Ha en bra fredag allihoppa!

how much could a woodchuk!

Hej hej!
Åhh så skönt de va att bara ha ett barn :D Will är faktist rätt söt om man får kontakt med han de vill säga! han är lite i sin egen värld den där grabben!
Vi spelade lite amerkansk fotboll och kasta boll ute och så, och som belöning för att han  va så duktig drack vi varm choklad med marsmalows i, första gången ja testade de, måste säga att de är godare med grädde!

Sen har vi gjort fenchtoast och sen badat små barnen, Will va på scouting thing!
Och då lärde dom mig en sån här snubbla på tungan grej :D hihi

How much could a woodchuk chuk if a woodchuk could chuk wood?

Testa säg de snabbt och fort om nu kan ;) ja kan nu iaf, efter lite övning så :P

Nu ska ja till starbucks på torsdagskaffe :D myspys men tjejerna!

Inga barn!

hej hej idag så har ja bara ett barn att ta hand om, Jamie har en playdate och Liza har balett! så will och jag är själva hemma! och vi har fått i uppgift att spela doudgball(dålig stavning ja vet pappa!) för will måste lära sig ta emot och kasta en boll, och den ska kastas hårt me:P haha de va så Sarah sa!

Imorse va vi på vatten gympa och sen en kaffe på starbuck, och sen har jag och sofie hängt i mitt stökiga rum ett tag :D

Nu ska ja hämta baren :D 

80 dagar me!

upptäckte att ja har vart här i 80 dagar också! herregud va tiden rinner i väg! eller på ett sätt känns de som man har vart här hur länge som hellst och på ett sett känns de som ja precis kom hit! 

Så grattis till mig, jag har klarat av 80 dagar!

mina söt ungar!

Ibland är barn för roliga!

Idag till exempel,

Liza - Matilda I have a boyfriend!
Jag - oh you have? what's his name?
L - Kierian. :D
och han är verkligen super söt! har sett han när ja har hämtat barnen i skolan :P
L- do you have a boy friend Matilda?
M - No I don't
L - I think you shuold be boyfriends with my cousin Ian! he is 17.

Hade skrivet lite till vilket va typ att Jamie frågade om ja smsade eller ringde mest, och då sa liza att ja ringde min pojkvänn och då sa ja att ja inte hade nån, och då sa Liza att ja verkligen borde ha en nu, för jag är ju 19 år :P haha.
De enda Liza har pratat om idag är pojkvänner hit och dit!

Ibland säger barn så söta saker! men ingen i hela världen är så söt som min bror såklart! <3 du är cokså söt jossan, men du säger inte roliga saker på de sättet, du är rolig och söt på andra vis :D

puss och godnatt

shopping idag igen!

Idag har jag och sofie vart och shoppat lite på thayer, inte ofta man shoppar två dgar i rad såhär, men idag köpte jag iaf en t-shirt och en jätte fin skarf på urban outfiters, älskar den affären, den är lite dyr för au pairer men ibland måste man ju unna sig! men då får man ju ta smällen också, nu har ja bara 20 dollar kvar för resten av veckan, och så får ja hoppas till gudarna att jag hinner till banken på fredag och lösa ut min check!
Går inge vidare med sparandet heller, suck! har sparat lite mynt i en påse men annars har de inte gått så bra! får skärpa till mig nu alltså!

Sen han ja med en snabb kaffe med rebecca innan ja böjade jobba också, trevligt att träffa henne igen, va ett tag sen! och när ska man få träffa jane då? har inte träffat henne sen i söndags :O!
Men gud de är ju tre dagar sen haha va töntig ja är!
fast hon har haft ett litet problem med sin familj så skulle himla gäran vilja prata med henne!

Jobbet har gått bra, har vart hemma hela dagen :D skönt! de är konstigt att de alltid går så himla mycket snabbare och smidigare när jag själv fixar maten och går och lägger dom! för så är de jämt!
Och när Chris är hemma på dagarna då blir de verkligen katastrof! de går inte alls!

Mysdag!

Har vart en väldigt mysig dag idag!

Började dagen med en film och ett the hills avsnitt! Sen kom snällis sofie och hämtade upp mig! vad skulle ja göra utan henne alltså? hade vart helt ensam här och haft tråkigt!


Vi åkte till starbucks och tog morgonkaffet, träffade en ja kände där, en vän till Sarah! känns kul eftersom de inte händer så ofta här eftersom man inte är sådär super många man känner här :P

ch tjejen i kassan frågade om sofie och ja va syskon hehe, lite komiskt eftersom ja skrev i förra inlägget om de, börjar hända mer och mer faktist! HAHA ingen skulle tycka att vi va lika hemma i Sverieg!


Sen åkte vi till mallet, köpe en lila tröja, är inne i en liten lila period tror ja! gillar lila väldigt mycket just nu!

Gick runt där och strosade i några timmar!

Och dom har för länge sen börjat julpynta och satt upp granar och börjat spela jul musik i affärerna! I en smink affär som jag älskar btw! hade dom tomteluvor på sig! lite tidigt kanske eller vad tycker ni?

Och ja har glömt att säga de här, men dom har en radiokanal med bara julmusik! :O haha


Sen skjutsade Sofie hem mig och ja vek lite tvätt och sen hämtade ja barnen, stressade på Liza ballet kläderna och sen körde Chris henne till träningen eftersom han ändå va hemma.

Jag och pojkana gick till bokaffären, va va där över en timme! dom älskar att vara där, och ja tycker också att de är ganska mysigt! gör jobbet lite enklare liksom ;)

Och ja läste en barnbok om thanksgiving med, så nu vet ja varför man firar thanksgivng :D hehe.

Det är ganska collt faktist, för Cape cod ligger inte långt här ifrån och inte plymonth heller, och de va där pilgrimerna kom till först! så de va här där ja bor som allting började!

Och Sarah, min hostmamma är släckt med William Bradford som kom till USA på the mayflower! är inte de häftigt så säg!

Efter jobbet gick vi på bio, tappade oss lite, för de gick inga bios direkt så vi fick ga runt på mallet ett tag tills filmen började, och ja köpte en t-shirt me! har inte shoppat på ett tag förutom en mössa så de kändes bra :D
Vi såg soul man, den va helt okej, vi fattade inte riktigt skämten och sen har dom senaste filmerna vi sett vart super bra, så vi hade laggt ribban ganska högt me, men helt ok film!

Nu ska ja nog sova, kameran är död, så ni får vänta lite med bilder, men de kommer ja lovar! blir lite roligare med bilder ju!

puss saknar er <3


Godmorgon :D

Tisdag idag och kl är kvart över 10, har redan vart vaken i 3 timmar, och ja råkade försova mig me, inte bra! men klockan ringde inte :S menmen de gick bra ändå och barna han med bussen!

Ska träffa sofie snart! men hon försov sig också så hon är lite sen, men de va ju tur för mig för då hinner ja slänga in ett litet inlägg!

Idag så har liza övning med baletten, hon ska vara med i polar express, som dom ska spela upp på nordstom i mallet den 14 december tror ja att de är!
Ska bli så kul att se :D

sen ska ja väll hitta på nått kul med pojkarna, kanske gå till bokaffären eller nått!

Sen vet ja inte så mycket mer och vet inte vad ja ska skriva heller, har en lite bloggtorka tror ja :S

fastnar inte på bild heller, annars hade ja tänkt visa min nya möss :D en lila från hm!
och självklart har sofie en i svart, haha! när vi hade dom på oss så frågade nån om vi va tvillingar, hihi.. kanske har skrivit de redan, men iaf :P


Måndag!

Gillar inte måndgar, de är som barnen säger, då har man 5 dagar kvar till helgen! jobbigt jobbigt!
De är ju kul att jobba och så, men fritiden och helgen är ju roligare!
Blir alltid lite deppig på måndgar!
Och att ja bara vart hemma och sovit hela dagen har inte gjort saken mycket bättre! men imorogn blir de nya tag!
Ska träffa sofie på morgonen och sen har vi lite aktiviteter på eftermiddagen.

Orkar inte skriva mer! ber om ursäkt för ett tråkigt inlägg!

Nu blev de kallt!

Måndag morgon, och ja är hur trött som hellst, man borde hinna vila upp sig på helgerna med de har ja inte haft tid me!  och sen har de blivit kallt me! idag är de bara 3 grader, förra veckan va de nästan 20 grader en dag! vädret här har en liten egen vilja om man säger så!

Har vart en riktigt mysig och kul helg!

På lördagen jobbade jag till 7 på kvällen och sen gick jag ut med Sofie, Ale, judith och  pascual. gick till Viva såklart :)
Gick dit ganska tidigt, och jag och Sofie drack "vatten" för vi körde ´bil :P hihi
Fast de gjorde vi ju inte, vi smakade av dom andra när ingen kollade  :), sen efter 11 blev vi utslängada för vi inte va 21, så vi gick till en annan bar och tog en drink och sen gick vi tillbaka till viva och vår egen favorit vakt Kenny :D han är bra den klillen!
Väll inne dansade vi och träffade nya männiksor och sen blev de hemfärd.
Riktigt lyckad kväll som alltid när man går ut med Soffan!

På söndagen vaknade ja upp ganska tidigt, men insåg att ja va väldigt trött så ja låg kvar i sängen och satt på en film :D så skönt!
Sen pratade ja med jane, och vi bestämde att vi skulle ta en frukost, skulle mötas om 30 min, och ja fick lite panik  för ja såg ut som ja vet inte vad! och ja vet inte om ja lyckades göra mig mycket bättre, klädvalet blev sådär, en tröja med fläckar på! och ja ansiktet gick inte att göra så mycket åt!
Lyckades iaf komma före jane till Au bon pain! :D
Frukosten åt vi tip 12 hihi :P sen så kom Aleen dit och sen ringde vi till Ale och Evelyn och vi möte upp ett gäng au pair in amerka tjejer, och så gick vi lite på thayer, gratis kaffe och urban outfitters och grejer!
Sen bestämde vi oss för att åka till mallet, hittade massa snyggt, men kände mig lite snål så ja köpte inget, försöker spara, men de går lite så och så med de där sparandet!
Gick runt där och sen vid 4 va de dags för hockey match :D bruins mot admiral, Bruins är providence lag! Dom vann me 4-3 väldigt rolig match!
Och ni skulle ha sett när de blev fight! de va liksom inte nått litet slags mål!
Först tog båda av sig handskarna och sen hjälmen! och sen stog dom typ och avvaktade om vem som skulle slå först! ni vet som dom gör i boxning!
Sen så började dom slå! hårt och i ansiktet och dom höll på i typ 5 min och domarna bara stod och kollade på!
alltså de går inte att förklara! men jag har aldig sett nått liknande på hockey planen! Matte B du är ingenting mot dom här grabbarna!! hihi
Men de va typ den här, du och ja gör upp här och nu! ni vet den stilen!
haha men de va läskigt och kul på samma gång!
Och publiken vaknade me! alla ställde sig upp och började skrika, hihi!

Sen slutade sofie och då kom hon in till Providence och vi gick på bio! såg Role models, så himal bra! Skrattade så ja hade ont i magen hela filmen! rekomenderar den varmt!
De va så himla kul när vi skulle köpa m&m på bion, så pratade sofie och ja på svenska, och då säger killen i kassan, vart är ni i från? och vi säger sverige, och sen undrade han va vi gjorde här, och då svarade vi att vi va nannys, för dom vet inte vad au pair är för nått här.
Och då trodde han att vi va med i Nanny 911, tror att de heter nanny akuten hemma i sverige. HAHA rolig grabb!
och sen började dom bakom oss i kön att fråga typ undra frågor. de är så kul när sånt här händer! och dom trodde vi va tvillingar också. haha!

Sen va helgen slut och ja somande gott i min säng igår kväll!

Långt inlägg! hoppas ni orkar läsa allt! och har inga bilder heller, kameran är död!

Jag lever!

Yes ja lever, oroa er inte för mig, har bara inte haft tid att slänga in nått inlägg!
Och just nu är klockan kvart över 12 så nu orkar ja inte heller, men imorgon blir se nog ett och annat inlägg :D

Har vart en grym helg iaf´!

OJOJOJ inte igen!

Nu har ja krockat här med! haha! eller där över drev ja lite, men de va en kille som körde på mig bakifrån idag när ja skjutsade will till playdate!
Eller han körde inte, han rullade! men folk kör ju som idioter och man ser hela tiden krockade bilar här, de är ju inte direk så att dom fixar bilen när den har gått sönder.
Men de blev iaf inga märken på bilen, inte på någons bil. men jag vet ju hur man ska agera i såna här situtioner så ja tog telefon nummer och namn och regestrerings nummer ifall att!
Och Sarah vart inte arg eller nått! tur för mig, hihi!

Igår hade vi playdate med Sofie och hennes barn på the Y, så vi badade lite, hade dock lite problem med att få Liza i bassängen, men när hon väll kom i så hade hon jätte kul!

Efter jobbet hoppades ja på att sofie ville hitta på nått, men hennes himla amerkanska pappa hade glömt att säga till henne att han skulle bort så de blev inget med de!
Men Ale ringde och frågade om ja ville åka runt i bilen med dom, dom hade inget att göra så dom åkte runt i bilen. Och de va klart ja ville :D
Gjorde ordning mig på 3 min och sprang ut, vi åkte till nått fick och satt och pratade lite och sen kom en tysk tjej och en isländska som ja inte träffat förut! inte för att vara sån nu men där hade ja kunna slängt ut mig en hel del kommentarer!
Dom fick typ inte en syl i vädret heller, vi som känner varandra vi bablade på högt och mycket! dom andra va förästen Ale, judith och Evelyn.
Kommer tyvärr inte ihåg namnen på dom andra :S sorry!
Men vi bestämde oss för att ta några vänder på thayer med bilen, hade kul och skämde ut oss! :D
sen åkte vi till mallet till ett ställe som heter D&B där man kan spela massa spel och grejer, va en kille som ja pratade med på bussen som sa att ja borde gå dit nån gång. va skit kul :D
Sen blev de några fler vändor på thayer och sen åkte vi och skulle släppa av mig och då kommer ja på att ja har glömt mina nycklar! Smart Matilda!! kl va 12 så ville inte ringa och väcka Sarah och Chris, men snälla Ale erbjöd sig att ja kunde sova hos henne så de gjorde jag och så skjutsade hon hem mig i morse kl 8, vilken ängel!

Idag har vi vart på biblan! har nu 4 filmer ja ska hinna se på en vecka, undra när ja ska hinna med de!

Love to you all!

Lördag morgon!

hej hej hinner inte skriva så mycket! börjar jobba snart, har några timmar mitt på dagen ledigt och då ska ja förska slänga in nått inlägg, så håll utkik ikväll :D¨

ha en bra lördag!

Äntligen fredag!

Ja då va de fredag igen :O kan inte fatta att tiden flyger iväg så här fort! mitt år kommer vara över på ett kick känns de som nu!

Idag står de på schemat, tvätta lakan, jobba och sen ikväll och under dagen vet ja inte riktigt vad ja ska göra ! men nått kul blir de nog!

De är såhär att ja vet att bror och syster ska vara hemma själv och ha mysigt! skulle vilja vara där kan ja lova, började nästan gråta när mamma sa att dom skulle vara hemma själva, och jag är inte där när dom har syskon kväll :(
Skulle vara skönt med en filmkväll med tacos och en skål med svenskt lösgodis!

   
Saknar detta löjligt mycket!

Nej nu ligger ja efter med tvätten!

Kort från bror!

Glömde säga innan att jag fick ett kort från Hannes! han hade gjort de själv med bild och allt, blev så rörd! Saknar dig me brorsan! och dig me Sis!




Så himla söt är han!

Tog en kaffe med några av tjejerna på starbucks, och hade kortet i väskan så ja visade dom! dom tror att du kommer växa upp till en riktigt tjejtjusare hannes! :D

Stor Kram på er alla!

arbetsdagen slut!

Nu är arbetsdagen slut och de har gått väldigt bra idag, inga hemska barn idag!

Orkar inte skriva så mycket, men min hade reckord på läsare idag :D hela 38 stycken! :O vart kom dom ifrån? hoppas ni stanna ;)

pusss och godnatt

Nya tag!

som sofie sa här om dagen, man märker när ja mår lite sämre får då blir de många blogginlägg.. stämmer nog bra!

Men nu har ja tagit en promenad duschat och rensat tankarna!
Har även pratat med jossan, hannes,och mamma, sagt hej till pappa! pappa du måste ta mer plats vid skypen! mamma tar över lite när ja ringer tycker ja ;)
och tidigare idag har ja pratat med milla (kör nu sakta i fortsättningen gumman!)
och sen med två underbara vänner på msn som är i samma situation!
och så fina kommentarer i bloggen också!

Nu ska ja släppa gårdagen och konsetrera mig på idag och förska göra de absoult bästa ja bara kan!

Ny dag nya möjligheter!


Tom!

Vet inte ens vad jag ska skriva i mitt blogg inlägg! då är de illa!

Pratat med milla och mamma och pappa idag, känns lite bättre då men är fortfarande helt tom och känner inte alls för att hämta barnen i skolan!
Men jobb är ett jobb!

Nu ska ja gå en promenad och rensa tankaran lite!


Avskedad!

Barnen avskedade mig idag! ja va tydligen den sämsta barnvaketen dom nånsin hade haft och ja va dum och jag är inte cool! Barn kan verkligen vara elaka!
Dom har vart helt hemska idag! alltså ska två uppkäftiga 6åringar ens veta vad avskedad är för nått!?!

och allt detta rabalder för att dom inte fick spela nån dator? de är ju helt sjukt!

men sen är de klart att dom får spela dator ändå på sin pappas laptop som belöning för att dom va så hemska! för er som inte vet så har dom tagit bort dator för att de bara blir massa tjafs om de, om ja ska vara ärlig så måste ja säga att de blir värre när den är borta!
Amerikanska pappor är värdelösa!
SOm tur va fick dom skäll av Sarah när hon kom hem och ingen data på en vecka! hoppas de blir längre!

De här har vart den värsta dagen sen ja kom hit! inte ens en kaffe på Starbucks hjälpte!

Usch idag har ja velat åkt hem och fått en stor kram av mamma!

Saknar alla hemma så himla mycket!


11/12 - 08

Är dagens datum! nej men de där är ju fel tänker ni, eller?
De är fel hemma och rätt här! alltid lika förvirrande! Varje gång man ska skriva ett datum måste man alltid tänka till en gång extra och ja vet inte hur många gånger man har skrivit fel!
Men de är alltså, månad - dag - år!

Idag började ja dagen med en dusch och sen gick ja ner till busstationen och åkte till sofie! vi gick en liten promenad vid vattnet och sen förskte vi få tag i försäkrings bolaget vilket inte va de lättaste, vi lyckades inte helt enkelt! Jävla skit Cultural care!
Så vi kunde inte åka till sjukhuset och fixa sofies ärenden där som de va tänkt.
Vi tyckte istället att vi va värda en lunch på chili's.. mums!
Sen skjutasade sofie hem mig och nu sitter ja en snabbist vid datorn innan ja ska gå ner och fixa snack till barnen och sen åka lite bil :D jeeeeje! och hämta ungarna i skolan! ska nöta radio på högsta volym! sååå bra radio här! RIX FM släng dig i väggen!

Och vet ni? jag har åkt på nån form av hosta! en såndär jobbig retig en! men ja ska inte klaga för sofie har legat i sängen i typ 5 dagar! och vart på sjukhus och allt!
Men ja hoppas den har gått över till helgen för den här helgen ser ut att bli en toooooppen helg :D


Nanny Danny!

Behöver du en nanny?


Om du bor i RI eller södra MA så kan ni ringa Nanny Danny på 401-954-7063!
Han verkar super provsig!

Den här lappen hittade Sofie på Starbucks idag, känns kanske inte riktigt som en nanny man skulle anställa, men han hade ett fint kort iaf! HAHA

Sofie är super kul tjej kolla in hennes blogg!

Vi hade en mycket djup diskussion idag på starbucks, våra bloggar!
Vi vill ha fler läsare! känns somman lägger ner massa tid och grejer på bloggen så är de typ 20 stycken som läser den :(
men ett stort tack till er som läser den och tack för kommentarerna! dom kan verkligen fögylla en dag! så kommentera mera :D

nu är de läggdags för min del!
 
Hoppas ni får en underbar onsdag <3


Veterna's day!

Idag har de vart veteran's day här, man typ firar alla som har vart i krig eller nått sånt.

Barnen va lediga så vi hade bestämt med 5 au pairer och samanlagt 10 barn att vi skulle åka till zoot! va kul och timmarna flög förbi.
Sen bakade vi lite och sen hade Liza en playdate i barrington och killarna och ja åkte och badade.

Sen skulle ja hämta Liza vilket va lättare sagt än gjort, efter några felkörningar så hittade ja äntligen rätt!

Har vart en kul dag, men lång dag nu vill ja ha nån att ta en kaffe med!

Och jag har kört för första gången på highwayen idag :) KUL! saknar att köra bil faktist.
De va lite läskigt att köra på highwayen mycket mer bilar och fler filer än i Sverige vill ja lova! de va 5 filer som mest, 3 som minst!

inget kaffe idag!

Ja de är sant! har inte druckit mitt kaffe idag, försöker spara pengar, hehe får se hur många dagar ja kan hålla de, men ja ska verkligen försöka nu!

Har vart en bra dag idag, har äntligen fått träffat Sofie! har inte sett henne på nästan 1 vecka, har känts jätte tomt! men nu är hon på bättringsvägen :)
Vi överskade henne med lite chokladbollar och svenskt och tyskt godis! lite guckelemuck medicin helt enkelt ;)

Sen hämtade ja barnen, och dom va helt överjävliga! alla tre bara grät, så ja ville få dem till parken, och de gjorde gråtandet bara ännu värre ;) men gjorde en liten deal med dom, att om vi går tilll parken kan vi gå till bookaffären sen och de gick dom med på efter mycket om och men.
Så vi gick tillparken och så vill dom knappt gå hem när vi va tvungna att gå!
Och sen va vi i bokaffären  i 40 min och sen åkte vi hem och lagade mat och sen va de läggdags!
mat! gillar sånna dagar :D

Imorgon är de vetern's day vilket betyder att barnen är lediga från skolan.
Så imorgon ska vi åka till zoot med Sofie, Rebecca och jane och deras barn, kommer nog bli jätte kul :D
sen har Liza en playdate i barrington och Sarah vill att ja ska åka och bada med pojkarna, får se hur de blir med de, känns lite stressigt!


Mitt rum!

De är de ja saknar allra mest nu! Trodde inte direkt att de va en av sakerna ja skulle sakna mycket, men de är de!
Usch ja skulle göra vad som hellst för att få ligga i min egen säng nu och bara kolla rumt i mitt rum! :(
MItt rum här är så fult! gröna väggar! brun fuuuuuuuuuuuuul byrå! en garderob som knappt går att hänga nånting i! en ful gungstol! två fula tavlor, en karta över usa! och fula lampor! och dörren till rummet går inte ens att stänga! och man får inte glömma den fula äckliga heltäckningsmattan!

Städade rumet idag och de va då ja insåg hur fult de va! de är inte min stil! kommer inte ens kunna gå att göra mitt eget rum! usch!

Vill ha min tapet, min soffa, mina tavlor, mina lampor min säng!

Och sen vill ja säga grattis till pappa på farsdag! älskar dig och så saknar ja dig me!


Helgen!

Fredag: jobbade till halv 6, va och badade med barnen, ska bli vår nya fredagsrutin :D
Sen va de födelsedags kalas hos Larissa, med pizza, bowling och "utgång".
Blev inte nånutgång för vi kom inte in nånstans och dom svenska killarna kom så sen och så ville ja inte va ensam tjeje, saknade sofie massor i de läget! hon är jätte sjuk och har legat hemma hela helgen, stackars liten! <3
kom hem tyo vid och gick och la mig och sov !


Jag och födelsedagsbarnet!


Lördag: Evelyn ringde och väckte mig och sa att hon kom och hämtade upp mig om 5 min,, ojojoj panik, va inte så himla snygg igår om man säger så! hihi
Dom kom och hämtade mig och sen åkte vi och köpte billjetter till Brown footballgame Brown-yale va de :D
Sen tog vi in kaffe på starbucks och sen gick vi till matchen, de är kul att kolla på football men de va ganska kallt men de va kul :D härligt gäng tjejer!




Hela gänget på rad !


nice as dude ;)



Sen kom vi på att vi ville gå ut så vi åkte till mallet och skulle köpa nått att ha på oss, hittade dock inga kläder, men hittade 2 väskor på rea! två stycken för ca 100 kr :D
Sen åkte ja hem hämtade lite grejer och åkte till thaijanes hus och jag och Gjane(tyska jane) fixade ording oss där och sen kom ale, va ganska seg förfest men ja tror att de behövdes, hihi vi alla va lite slitna! sen möte vi Aleen, Honsa, Malika och en en tjej från boston och så gick vi till Viva! och vi kom in :D hihi!
Och vi hade super kul, träffade en kille som hade pluggat i uppsla och han viste vart enköping låg! fattar ni att en amerikan vet vart Enköping ligger! och han kunde prata lite svenska me!
Sov hos Jane!



Söndag: Vaknade och förskte hitta någon som skulle åkte med till IKEA och hade en bil! Aleen erbjöd sig att köra.
Så vi mötes upp på thayer, de va ja, rebecca, aleen, jane, tjejen från boston och nadine.
De är så skönt att gå in på IKEA och känna sig som hemma och äta kötbullar :D
Köpte en blomma, en filt och ramar och så lite marabou så klart :D sen åkte vi  hem och nu ska ja kolla på lite film!

somnade skönt i en säg på ikea  :D

Har vart en jätte kul helg verkligen! men de känns som ja har slösat min enda ledig helg den här månaden på något ganska oviktigt men men, de har ju iaf vart en kul helg!

hur har er helg vart? vad har ni gjort


dålig uppdatering

kommer bli dålig uppdatering i helgen! fest och ikea som gäller
ha en trevlig helg! puss saknar er

såhär blev de ;)


vad tycker ni? de är en klännig typ :P
och har mössa för att de regnar ;) hihi

Panik!

Vad ska ja ha på mig? har inget att ta på mig! åhh vad ska ja göra?

Ska vara borta om 50 min, inte direkt så att ja hinner åka till mallen och köpa en top nu!

Men vad jag än väljer att ta på mig kommer de nog bli super kul :D
Inget kan bli roligare än en au pair fest, trust me!

hoppas ni har haft en kul fredags kväll!

Älskar typ skype <3

Pratade precis med mormor och morfar :D ååh va skönt de va att höra deras röst! hihi åhh va glad ja är nu :D:D:D:D

Sen har ja precis vart på starbucks och träffat en svensktjej, jätte trevlig verkligen! ska nog åka med henne till IKEA på söndag!

åhh vilken bra dag ja har haft hittils!

OMG de funkar :D

ååååhh herregud! de funkar att ringa med mitt telefon kort från skype :D hur bra är inte de? nu kan ni vänta er samtal ska ja säga ;) kan tyvärr inte ringa mobil för då tar minutrerna slut så fort :(
Så om ni vill att ja ska ringa er skriv en liten komentar att ni vill ha ett litet samtal och vilken tid som funkar bäst!

Min läsar siffra gick upp men typ 5 stycken igår me :D undra hur de kom sig, hoppas de håller i sig. De är ju kul om många läser min blogg, så sprid den vidare :D hihi

PUSSSSSSS


Ain't no reason

There Ain't no reason thing are this way
Thats how its always been and they intend to stay
I cant explain why we live this way but  we do it anyway!

Så slutar min favorit låt, har ingen anning om varför jag tycker om den så mycket, men har gillat den i flera månader!
De är den första låten jag sätter på varje gång ja slår på min Mp3!

åhhh alltså vad ska ja skriva? har mycket ja vill s äga men de låter bara töntigt och knäppt och hänger inte ihop med nånting! har raderat de ja skrivit typ 10 gånger nu!

så ja gör såhär istället

de här vill ja ha sagt med de här inlägget!

1. Jag älskar de här landet och mitt liv här, men ibland har man dagar där man längtar hem och bara vill gråta hela dagen. Men varför kommer de bara 2 tårar och sen kan man inte gråta mer?

2. Jag har blivit en helt annan person här, på två månader har ja växt och blivit så stark av den här upplevelsen! hur kommer ja vara som 10 månader? Och de viktigaste jag är inte blyg längre :D inte ett dugg! kommer ja fortfarande vara oblyg när ja kommer hem? eller kommer ja gå tillbaka till den blyga tjejen när ja kommer hem? usch hemsk tanke!

3. Hur hade mitt liv sett ut om ja hade vart hemma och aldrig åkt?

de va väll de tror ja! Märks när ja bara har vart hemma en dag, tänker alldeles för mycket!
Livet blir lättare när man hittar på saker så man inte hinner tänka så mycket!







Skype!

Skaffas skype allihoppa så att ja kan prata med er på riktigt!

Pratade med johanna imorse och ojojoj va de va kul :D fast blev lite känslosam när vi hade lagt på men de är inte hela världen, inget som inte lite 90210 kan fixa till :D Älskar den serien!

Blev precis inbjuden på födelsedagsparty imorgon till Larissa! KUL! blir pizza och Bowling och kanske utgång:D

ja nu måste ja ner till köket och fixa snack och sen gå och hämta barnen, stressa till Lizas ballet och sen ska ja och pojkarna åka och fixa en film till movie night imorogn :D

Ojojoj!

Råkade försova mig i morse! inte bra inte bra, men de löste sig ändå, som tur va så va de verkligen rätt dag att försova sig på för Chris skulle skjutsa barnen tills skolan idag skolan! men de va väldigt pinsamt iaf! haha!

IKväll ska vi gå och fika på starbucks, och de ska nog komma en ny svensk tjej, ska bli kul att se hur hon är :D

ja, har inte så mycket att säga idag faktist, känner mig lite tom, hatar att vara hemma och gör ingenting!  :( känns som man slösar tiden, och sen har man tid att tänka, och de är inte så bra :(
Och sen är ja lite deppig för i helgen, har ledig helg, men har ingenting att göra,, slösar min tid!!!!!!!



In god we trust!

Tycker de här med kristen domen här är lite konstig och överdriven, de är så mycket med att man ska gå i kyrkan hit och dit och många går till och med i kristen kyrka, Och på deras pengar står de In god we trust.
Hmm, skulle behöva sofie och hennes bil här så vi kunde diskutera ämnet! Sofie är sjuk btw :( hoppas hin mår bättre imorgon!

Men iaf back to god! När vi åkte hem från skolan så sa Liza såhär:

- Matilda there is a boy in my class that dosen't beliv in god.
- okay? Do you have to belive in god?
- Yes you do! If you don't belive in god you can't go to heaven, you will go to hell!
- mabye he has an other religon?
- No he will go to hell!

Okej men då vet ja de då, ja kommer hamna i helvetet!

Hot lifegard :D

På morgonen va ja på vattenarobics med jane, va faktiskt kul! ganska jobbigt också för den delen! men de vva skön träning och under hela passet fanns de en snygg livvakt att spana på, de gillar ja! gör träningen lite roligare liksom!
Och sen va ledaren jätte trevlig, en gamaltant i sina bästa dagar! och när vi sa att vi va nannys så ebjöd hon oss jobb på lördag, tjanar 100 dollar på 5 timmar, Me like!


Nu ska ja snart åka till barnens skola och hämta upp dom och sen bler de nog en sväng till bibloteket, dom gillar biblan!
Och ja jobbar sent ikväll, men de är skönt, då ska ja ta lite tid för mig själv, ochs en ska ja jobba på mitt ocg sofies projekt! hihi :)

Obama kommer vinna!

Hej hej kom precis hem, har vart på bio med Sofie, såg The secret life of bees, jätte bra film se den! :D  men en liten varning, den är sorlig!

När ja kom hem så kollade ja på valvakan med Sarah och de är säkert att Obama kommer vinna nu :D
Jag är i USA medans dom får sin första mörka president, de är stort!
Jag tror de är svårt för er där hemma att fatta hur stort de är, många trodde aldirg att de skulle hända.. men nu har de äntligen gjort de! Eller inte än men snart :D



De får avsluta för idag!

Electionday!

Hej hej
Nu är klockan 1 på dagen och ja har hunnit med mycket idag!
Vi har vart och röstat, eller Sarah har röstat och vi har kollat på, sen lagade vi pankakor, och sen vart i parken, och nu är barnen med Sarah på Brown och äter lunch. och ja fick inte följa med :(, gör mig inte så mycket men men.

När dom kommer tillbaka ska vi åka och bada med Jane och henne barn Mera :D ska bli kul, hihi
Slutar tidigt idag, undra vad ja ska göra efter de.

Grattis kusin Ida som fyller 17 år idag! Grattis!<3

Bilder från helgen!





Prinsessorna :D de här är typ de enda kortet man ser janes krona på:P hehe hon är så himla lång! badå jag och sofie är 160 cm och och jane är 178 hihi :P

Eli och Nataliia!

Viktor och Soffan!
  

Och så avslutar vi med den här bilden, råkade ta den när Eli missade ett fart gupp! vi flög som vantar i bilen kan ja lova:P

Lördag + Söndag!

Ojojoj va de har hänt mycket grejer på kort tid den här helgen!

Jobbade på Lördag kl 1.30.. men kl 11 står den försvunna Sofie i dörren! hennes mobil hade dött och ja fick verkligen inte tag i henne nånstans! vart något orolig måste ja säga!
men hon kom ju tillbaka och de va ju huvudsaken, och de va ingen större fara med henne :D

Jag va väldigt bakis men va tvungen att jobba ändå! och självklart vill barnen åka och bada! Suck tänkte ja men de va skönt att svalka av sig lite! Sen va vi hemma och myste lite och sen va de dags för collage hockeymatch mellan Brown och Yale :D! Coolt men de va skti kallt och sen och ja va super trött! Men ja vill gärna göra de igen :D kolla på söta hockeygrabbar är ju aldrig fel ;)! 
Och kan ni tänka er? hockeysvett luktar lika dant här som i backohallen, är inte jätte förtjust i den lukten om ja ska vara ärlig men jag blev glad ändå.. kändes lite som hemma.
Somnade iaf gott igårkväll mitt i ett greekavsnitt.

Idag ställde man om klockan här vilket va lite förvirrande! Jag och Sofie hade bestämt att vi skulle träffas hos mig kl 9 och efter mycket om och men kom vi fram till att vi träffades rätt tid :D
Och målet va Ikea! och vi hittade dit på en gång! vi frågade bara efter vägen 2 gånger men vi åkte aldrig fel :D hihi
Och alltså känslan av att komma in på Ikea och se att de står småland på barnenslekrum va ju bara för underbart! började nästan gråta om ja ska vara ärlig! va nära på att börja stortjuta 3 gånger, dom andra va när ja hittade hyllan vi har i hallen hemma! och sista när jag kommer in ¨på avdelningen med ljus och prylar, vilket är min favorit avdelning, stod där med tårarna i ögonen och så säger ja att mamma älskar ljus, och de är ju självklart att Sofie säger att hennes mamma också älskar ljus, vilken skräll! då började vi skratta hehe.
Och sen ät vi köttbullar med potatismos, lingonsylt och sås, mums!
Med mig hem från Ikea har ja ett marabouchocklad, bilar, julmust och delicatobollar(gott va pappa? ;) och sen täcke och påslakan!
Mitt täcke hemma är nog de ja har saknat mest! sorry alla kompisar föräldrar och släckten! men de är verkligen inte kul att gå och lägga sig i en säg med snuskiga filtar och till litetl akan som täcke, de är såndär bäddning dom ofta har på hotell ni vet! inte kul alls! och de är kallt me! så de ska bli så skönt att gå och lägga sig ikväll med mitt nya täcke!  :D :D

När vi kom hem från Ikea va klockan inte så mycket så vi åkte till mallet och gick där i några timmar och sen blev vi sugen på att kolla på bio, så vi såg Nick och Noras playlist nånting, kommer inte riktigt ihåg va den heter men men. de va en mysig liten film.
Sen skjutasde Sofie hem mig och vi satt i bilen och pratade i minst 30 min, vi har alltid så bra prat i bilen :P

Nu är klockan kvart över 11, och ja som skulle lägga mig tidigt idag! attans!

kommer bilder från helgen imorgon, måste sova nu:P

Crazy Halloween!

Ja då har man firat  en riktig amerikank Halloween!
Blev totalt helgalet vill ja lova! 
 
Först hamnade vi på ett Hemma party inte direkt i den stilen vi hade tänkt oss så vi åkte till thayer(en gata där allting händer här i Provi)
Vakterna typ bad och bönade om att vi skulle komma in till deras klubb och de va precis den klubben vi ville in på :D lucky oss! Han som ägde klubben bjöd på shots, hihi :D
Sen kom vi in på vipen me :D hihi där träffade vi dom svenska killarna och en Igor som vi har träffat en gång förut!

Dansade och en mexicansk kille bjöd på drinkar så de står härliga till, här behöver man inte betala nånting typ... bra för plånboken!


Vi är Pink Swedish prinseses :D jane är ju från tyskland, men vår drottning är ju trots allt från tyskland så de passar ju bra, hihi


Kvällen kan summeras med <3 Soffan och Jane! Polis Ryan, mexikanarn, och jans kärleksbekymer!

PS. jag gick hem barfota kl 10 imorse, något pinsamt! som tur hade ja inte ballerina kjolen på mig! haha

Happy Halloween!

Nu är de Halloween för fullt här, va nyss ute med barnen på lite trick or treting dom är ju bara för söta! ska lägga ut lite bilder på dom sen :D
Nu är ja hus vakt, så jag delar ut godiset till barnen som ringer på vår dörr, hihi!
och dom är utkläda till allt möjligt! Footballspelare, mumie, häxa drakulla, flinta och vilma, indian.. ja allt du kan tänka dig! en kom till och med utklädd i morgonrock handduk på huvudet och en ansiktsmask, haha va så kul!
Är faktiskt kul att vara i huset så man får se alla andra barn me :D

Ikväll blir de party :D och va ja ska klä ut mig till får ni se imorgon när ja lägger ut bilder!

Ha en kul Halloween allihopp speciellt mina tjejer från klassen! kommer ni ihåg halloween festen förra året? hihi :D

PUSSSSS

RSS 2.0