Har verkligen haft tid att blogga!

Jobbar väldigt länga dagar och när jag har jobbat klart vill ja bara ut och göra nått med vännerna!

Så bloggandet kommer lite i andra hand nu, vill ju spendera så mycket tid som möjligt med mina vänner här, för de är ju faktist bara en månad kvar nu!

hej på er!

nu är jag super dålig på att uppdatera, har inte haft så mycket tid över!

Men de ska bli skärpning!

Idag är de torsdag och de betyder långdag! och efter de blir de förhoppningsvis träning!

Igår mötte jag frida på maller och de blev faktist lite shopping! Ett par super coola svarta jeans med mycket slitning, en tröja och en data väska! Datan får inte riktigt plats, men vadå måste man stänga väska? haha! Nej men jag måste bara ha den den är hur snygg som hellst, så de får väll bli till nästa data!! hihi!
ska se om ja kan ta lite bilder och lägga upp!

Nu ska ja snart väcka barnen och sen blir de poolen och köra hit och dit och massa sånt! känner på mig att de kommer bli en lååååång dag!

puss saknar er

Ojoj!

Nu va de länge sen de blev en uppdatering!

har haft lite nere dagar dom senaste dagarna, är trött på att vara au pair helt enkelt! Men inte långt kvar nu och ja längtar verkligen till att vara en normal människa igen, inte någons slav!

Idag efter jobbet har ja haft en jätte mysig kväll med Frida och en nya tjej som heter sara, super gullig verkligen!
Så de blev middag och bio, såg the ugly truth, så himla bra verkligen. gick i från bion med många goda skratt och ett varmt hjärta!

De är tur att man har de så himla bra utanför jobbet här, de är räddningen, och de är en VÄLDIGT bra räddning, jag är evigt tacksam för mina nyfunna vänner och dom nya kontakterna jag har skapat här!´<3
utan er skulle där här året inte alls blivit lika underbart!

nej nu är de lägg dags! är helt slut!

De är sent så de blir kostfattat!

klockan är nu halv 3, har hämtat Sofie och skjutsat hem henne, hon mår näligen inte bra stackarn! ville ju inte låta henne ta bussen hem mitt i natten så dålig, plus att de inte ens går nån buss!
Plus att hennes plan va inställt så hon fick boka om och hon kom hem 3 timmar senare än planerat vilket inte är helt fel med tanke på att planet inte ens gick!

Men iaf innan jag hämtade henne så åt jag middag med Frida och hennes bror och hans kompisar, mycket mycket trevligt!

AA och innan de så hände de en liten grej som gjorde mig så himla irriterad, min host pappa lånade ju min bil, som ja berättade i inlägget innan, och ja trodde att han skulle ha den max en timma, men de visade sig att han skulle komma hem typ vid 9! så ja missade nästan middagen, men som tur va fick ja låna kims bil, en manuell bil! och ja va totalt väro på att växla, glömde bort hela tiden! oppsi!
Men ja kom iaf dit och hem :D

Nej nu måste ja verkligen sova!

PS, de har vart super varmt idag, typ 30 grader minst och jätte klibbig luft! och den här veckan ska de inte bli under 80 F alltså ca 27 grader, de ska till och med bli 89 :D woohho, är de sommaren som äntligen har kommit till Wayland?

puss och natti!


ohhh jag gör bort mig hela tiden!

jag måste ju va världens pinsamaste människa, no kiding!

pinsamt # 1 - Igår på bion hade vi lite brottom in på bion, och jag måste jätte mycket gå på toaletten så jag springer in på fort som attans, och så tycker jag att de ser lite konstigt ut, inte riktigt som tjej toaletten! inte så konstigt! för de står en flintskallig kille och kissar i pissoaren! jag är alltså inne på killtoan! mohaha! jag skrattade så ja höll på att dö!! och pringer ut fort som blixten!

pinsamt # 2 - jag ligger och kollar på film i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag som vanligt i bara ett linne och trosor, och så knackar de på dörren, och ja hade ju liksom inte tid att spring runt och sätta på mig en bh och allting så ja rafasade snabbt åt mig ett par pjyamas shorts, naturligt vis hello kitty shortsen(åhhh!) och öpnnar dörren och där står roger och vill låna min bil! tror ni jag hittar nycklarna, NEJ! så ja letar runt i mitt röriga rum i ett jätte urringat linne och ingen bh i värsta röran! usch sååååå pinsamt!

är ja inte pinsam så säg!

bjuder på denna för ett gott skratt förlänger livet!

Söndag!

Söndag igen och den här helgen bara flög förbi som alla andra helger!

Igår va jag på middag och Bio med Camilla och Charlotte, två nya svenskar, va väldigt trevligt!

Nu sitte jag och jobbar på den där himla uppsatsen igen, och ja har kommit ganska långt nu på ACDC grejen men nu tog de precis stop! orkar inte mer, och den andra om silverbay har ja också fastnat på, vet liskom inte vad jag ska skiva mer och jag har några sidor kvar på båda två :(  suck!

Idag måste ja göra klart dom där grejerna och sen ska ja hämta Sofie på flygplatsen och skjutsa hem henne, hon har vart i Miami och är nu väldigt sjuk ! så de är väll klart man ställer upp!

Nu tillbaka till uppsatserna, hoppas ni har haft en bra helg!


Arbets evckan är över :D

efter att ha jobbat 52 timmar den här veckan är de n äntligen över och nu väntas en kul helg, vet inte vad jag ska göra änmen de löser sig ju!


Lite lunch break!

tar ett litet lunch break nu här medan barnen är på tennis!

till luch blev de apple med peanut butter, låter kontigt men de är supeer gott! plus lite extra energi än att bara ta ett äpple!

Så nu ska ja tillbaka till plikerna puss och adjö!

God morgon fredag!

Klockan är 12 och ja vaknade nu för andra gången, gick upp och duschade i morse och tog reda på när ja skulle jobba! och sen så gick jag och la mig igen och vaknade nu, va ju inte riktigt meningn men de va skönt iaf!

Börjar kl1 och kommer nig jobba hela kvällen! inte okej! eftersom jag redan har jobbat min 45 timmar! och så jobba fredag kväll, usch de här suger ju bara!

men kommer ju va ledig i helgen så de är väll skönt!

Igår va jag på middag med frida och hennes bror och två kompisar, vädligt trevligt!

annar inget nytt att uppdatera!

ha en bra fredag!

Lite dåligt samvete..

.. för förra inlägget, så ja tänkte skriva nått lite kul :D

Idag har jag vart på swim meet med emily och Julia, super kul! snygga simkillar, alltså shit va snygg överkropp en simmare har,ojojojoj! fast man behöver ju inte titta på underkroppen som ofta är väldigt spinkig om man jämför med överkroppen och ofta kläd i spedos! och sen behöver man ju inte tänka på att dom här killarna är 17 år, haha!




Tjejer ni måste ju hålla med eller hur? wow!

Julia var jätte duktig, hon simmade 25 yards fjäril och bröst! och hon gjorde vädligt bra ifrån sig, Emily simmade inte, hon va bara där och hjälpte till men hon va också duktig!  :D (positiv jag är eller hur?)

Nått annat kul, hmm! längtar till på fredag då blir de bio :D ugly truth eller nått sånt tror jag den heter :D ska bli kul!
Och jag kommer hem och 5,5 veckor :D jag är verkligen hur uppspelt dom hellst!

Nu ska ja förska få lite sömn! vet verkligen inte varför jag har så svårt för att somna på kvällarna! spelar ingen roll hur trött jag än är så somnar jag vid 3 och går upp typ 7! (och somnar om, om jag inte behöver jobba!)


Blä på de här!

Alltså förlåt men usch va jag är trött på att va au pair! Men nu är de bara 38 dagars jobb kvar -7 dagars semester :D

Saknar Sverige, vännerna och jag saknar providence!

Saknar verkligen mina vänner i Providence :(!
Sofie självklart!
Men också Laryssa, världens genomsnällaste människa, kanske lite för ärlig i bland, men usch vad jag saknar henne!

Och just nu vill jag bara vara med sofie i Miami! åhhhhhhh va jag vill va där! :(

Saknar ockå frida som jag inte har träffat alls mycket dom senate veckorna! :(

Usch vad jag saknar alla just nu :(

och så är jag skit trött på att jobba 13 timmar om dagen!

Och jag kan inte sova!

Och så blir ja skit trött på mig själv som bara gnäller hela tiden! Men jag har jobbat 30 timmar på 3 dagar och jag kan inte sova på nätterna och jag är bara trött och grning och så måste man låtsas att man är på super bra humör fast man inte är de!

förlåt för gnället!!


Banken!

Va på banken innan och där träffade jag Ines en au pair från tyskland som åker hem idag och Camilla som jag träffade på au pair mötet, så nu har jag äntligen hennes nummer! :D


<3 svensk deo!

Jag fick en svensk deo av fridas föräldrar när dom va här! TACK!

Nu slipper jag dom vita klumparna och den amerikanska deodoranten som verkligen inte funkar, jag har flera gånger övervägt om de sklulle vara bättre att inte sätta på den alls!

Men nu luktar jag gott och fräsht under armarna igen :D

Nice! haha

I Had A Bad Day!

Usch vilken dålig dag! Inge kul alls!
Regnat, jobbat i 13 timmar, gråtandes hostmom, -20 dollar på kontot, ingen check! Nämde jag regnet?

Och efter jobbet har jag skrivit på den där himla uppstatsen!

Är bara allmänt trött! och de hjälper inte att jag kan kan somna på kvällarna heller!

Och slut gnällt!
Nya tag imorgon!

40 dagar kvar!

idag är de bara 40 dagar tills jag sitter på de där planet på väg hem till sverige!

Och ja kan inte bestämma mig om de känns kort eller långt kvar! de går liksom upp och ner, just idag känns de som om 40 dagar är en hel evighet!
40 dagar låter mycket och 6 veckor låter också mycket eller?


Piss väder!

Usch nu är de dåligt väder igen! bläää!

Har inte så mycket att saga egentligen...
Va på myskväll hos frida igår och innan de jobbade jag hela dagen och sen tränade jag!
Och ja tänkte lite på vad folk hade på sig på gymmet! haha!
En gubbe hade vanliga shorts som man har till vardags lite med ett bälte i midjan och en piketshirt till de, va? haha de va som om han hade gått direkt från jobbet till gymmet utan att byta om!
En tjej cyklade med flipflop tofflor! och jag har innan sett folk träna i jeans shorts!! Alltså de värsta är ju liksom inte hur dom ser ut utan att de inte alls kan va bekvämt att träna i sånna kläder! aaa och så ser de ju super löjligt ut!

Idag blir de jobb hela dagen och sen träning antar jag!

kiss and good bye!

Miss U!

Har suttit och kollat igenom hella FB typ!

Och fasiken va jag saknar er där hemma!














Massa roliga gamla minnen!

Kommer hem om 41 dagar då ska vi skapa fler och roligare minnen :D

skriver uppsatas!

Eller försöker!
Men de finns ju saker som är lite roligare än att skriva en uppsats!


Ta bilder på sig själv till exempel :P haha

Har kommit på vad den ska handla om iaf, AC/DC :D
nu ska ja bara skriva lite också ;)

Glömde ju helt totalt bort....

Att skriva att jag va i Boston igår och möte upp Sofie och hennes föräldrar :D
såååå kul att träffa dom, sen skjutsade jag dom till flygplatsen och nu är dom i Miami och jag är något avis!

Gullis!

Pratade lite med Sarah nyss och då berättade hon att en kompis hade ring till henna och sågt såhär:

-I want to dye my hair
- what colour?
- the colour Matilda has!

Haha, söt!
Sarahs kompisar är helt underbara!


HJÄÄÄÄÄÄÄLP!

åLLTSÅ SHIT! har aldrig vart såhär rädd i hela mitt liv!

De åskar! eller snarare blixtrar! jag har aldrig sett nått liknande!
De kom en blixt typ var 10de sekunde minst, och ibland direkt eftervarandra hela himlen bara lystes upp!
Nu har de slutata tror ja! men ja va på väg hem i bilen och ja hade typ panik! så sjukt läskigt!!!

Åska och blixtrar hemma i sverige är ju en fis i rymden med jämförelse hur ovädrena är här! ojoj!



for the record, jag gick på bio själv haha! vilken tönt jag är! såg harry pottter också!! töntpoäng... 10! mohaha!
Men man lär sig nått av att gå på bio själv också! hade jag ju aldrig i hela livet gjort hemma i sverige!
och filmen va bra me, så jag hade ju en bra kväll trots ensamheten! är iaf glad över att jag har kompisar så att jag inte behöver va själv jämt! phuu!

nu ska ja göra klart mina whitestrips och sen ska ja lägga huvudet på kudden!
har hur mycket strips som hellst, råkade glömma bort att jag hade massa kvar och så gick jag och köpte 2 paket till! opps! men de går nog åt! funkar as bra! så akta så att ni inte blir blandade av mitt vita smile när jag kommer hem om  43 dagar :D

Love!


hothot!

Gud de är så varmt och klibbigt!

Klockan är halv 7 och de är fortfarande 27 grader ute!
Och ja har rensat ur mitt rum lite och nu rinner svetten! så ska hoppa in i duschen nu och sen ta tag i livet får se vad som händer ikväll!

Satan!

Jag har inte rätt nummer till den svenka tjejen!
Vilken himla otur! Nu går mina tankar lite åt att gå helt själv på bio! haha!

MOBBAD!


snabb vecka!

Annu en snabb vecka har passerat, vilket är super skönt!

Igår va jag på middag men Frida och henns föräldrar :D de va så himla mysigt! dom va ur gulliga och de va så kul att äntligen få träffa hennes föräldrar :D tack för en super mysig middag!

annars har jag inte gjort så mycket som är kul för er att veta, jobbat! igår va de en riktig kör dag och jag satt i bilen hela dagen, och de va super varmt och jätte jobbigt, hade ju hellre legat vid poolen hela dagen om ja ska va ärligt!

Idag så börjar ja jobba vid 1 och så håller ja tummarna för att jag inte behlver jobba så himla länge! ;)
och inget i helgen!

inget mer att raportera!
puss

Hawaii night!

har vart på hawaii night vid poolen, väldigt kul faktist, Pinjata, vattenbalong kastning, magplasktävling och flottrace!


Emily & Julia!

Pinjata, och alla barnen blev som galna när dne gick sönder, de bildades en hel hög med ungar och de blev nästan slags mål!

Julia Slår på svampbob!


Julia och jag!

Efter "jobbet" åkte jag till gymmet!
och vissa människor gör en så himla glad så man bara vill gå fram och de dom en stor bamse kram fast man inte känner dom! Mötte en kvinna i dörren när jag skulle gå in, och så ler hon åt mig och självklart ler jag tillbaka och säger hej, och då säger hon att jag passar i färjen jag har på tröjan! De här är en människa jag aldrig har träffat förut och hon gjorde verkligen min dag! :D
Jag blev på super bra humör och tränings passet blev dubelt så kul!


Fint väder och poolen! :D

Sov morgon fint väder och poolen :D
Snart blir de Hawaiinaight @ the pool!

Nice! ska försöka få tag i min nya svenska granne också och kanske hitta på nått :D
hon bor typ 3 min från mig! nice :D


Bad hair day!

Alltså de här går inte längre,
Jag måste klippa mig! mitt hår är värre än ett fågelbo! De är bara en enda stor mess och de går inte att göra nått med de! inte sätta upp de, inte fläta inte knut inte nån tång :(

Buhuhu! jag som har fått så långt hår och nu måste ja typ klippa av mig halva håret :(

Good morning sunshine!

Sov morgon idag :D så himla skönt! va länge sen man fick sova ut! Sen låg jag kvar lääääänge i sängen och pratade med mamma, pappa och jossan på skype :D

Nu ska ja snart börja jobba, ska hämta dom äldre tjejerna från deras jobb och sen ska ja till poolen med julia och ha playdate där! så skönt när hon har en kompis där för då kan jag bara ligga i solstolen och läsa en bok! nice jobb man har!

Så ha en bra dag/eftermiddag!
Pusss


Instängd på gymmet!

Nu ska ni få höra en så kul historia att ni kommer trilla av stolen av skratt! så håll i er!

De va en gång en Au pair som åkte till longfellow för att gymma, Just den här dagen känner hon sig inte så himla motiverad men hon ställer sig ändå på trappmaskinen och trampar på!
Men då ser hon att det näst sista avsnittet av Bachelorette går på tv! och med engång kommer en hel våg av motivation över henne och hon bestämmer sig för att hoppa på cardiotheater för att träna stenhårt på den samtidigt som hon kollar på programet.
Hon kämpar och kämpar och till slut har hon tränat i en timme på den där grejen klockan är då strax innan 10.
Den lilla au pairen är väldigt glad över vilka som fick stanna kvar i programet! så hon går glad i hågen mot omklädningsrummet och hoppar snabbt in i duschen!

men precis när hon kliver ur duschen så släks lamporna och rummet blir näst intill becksvart!
Nu blir den lilla au pairen lite rädd! de känns som hon är i en scen driekt tagen ur en skräckfilm! I bara handduk i ett mörktomklädningsrum!
I ren panik springer hon ut ur omklädningsrummet för att se om någon befinner sig där ute! men de är ingen där! allt är mörkt bara en enda tv apparat är fortfarande på och man kan se de blinkande ljuset från skärmen klart och tydligt i de mörka rummet!

Hon springer nu tillbaka in i omklädningsrumet fortfarande iklädd endast handduk och letar förbrilt efter sina kläder i mörkret! hon slänger nu på sig dom i all hast! Men vart är skorna? hon måste nu krya på knä på de mörka och kyliga golvet för att hitta sina rosa flippflopps! hon hittar dom!

Den lilla au pairen är förfärligt mörkrädd och hon känner hur paniken börjar krypa sig på, tänk om dörren är låst? tänk så måste ja sova här i natt?
 hon går med snabba steg mot dörren, och au pairen kan nu andas ut, fast bara en liten aning, de är bara den första dörren som är öppen! hon tar ett djupt andetag och tycker ner handtaget på de andra dörren och liksom den första dörren är den också öppen! hon drar in den varma friska luften och andas ut! hon är inte instäng på gymmet!

Av Matilda Strandberg

Baserad på en verklig historia!

WTF inte viste jag att dom hade ändrat öppet tiderna på gymmet! Men jag får väll helt enkelt bjuda lite på mig sjävl i de här läget, för ett gott skratt förlänger livet :D

Enjoy!

Lite tårar!

Pratade precis i telefon men Sofie, hennes föräldrar kom till henne idag och hon och hennes mamma skulle gå en promenad i kvällssolen!
och jag kunde inte låta bli att fälla några tårar! dels för att jag också vill gå en promenad med min mamma och ha mina föräldrara här och för att jag är super glad för Sofies skull som får träffa sin mamma och pappa!
Fridas föräldrar är också här!

Jag vill också ha mina föräldrar här! Saknar er så himla mycket! <3

pratar allvar på skype!

Sofie säger:

de enda (nästan) jag tänker på nuförtin är sprit och killar

Inte okej!

Matilda säger:

haha aa sprit, killar och att åka hem :D



japp de är vad som rör sig i våra hjärnor just nu!
Önskar så mycket att amerikanska killar vore lite snygga, men så fort dom går över åldern 17 då blir dom fula!


48 days!

7 veckor, 48 dagar, ca 1150 timmar!

Im going crazy!

Jag drömmer konstiga drömmar om när ja åker hem och är hemma, spenderar mesta delen av min vakna tid på att tänka hur de kommer vara att va hemma, packning, vad ja ska ta med för grejer hem!

jag gråter lyckotårar för att jag snart är hemma!

Åhh de är inte långt kvar nu! jag är verkligen inte den nya au pairen längre som man va ett bra tag i början, jar är au pairen som snart har klarat ett år i USA! jag kan inte vara mer stolt över mig själv! 

Jag är så himla exdited inför att komma hem! Helt sukt om 48 dagar sitter jag på planer hem till sverige och jag kommer då lägga ett helt fantastiskt år bakom mig! :D


Söndag!

orkar verkligen inte blogga! känner mig lite låg just nu!!!!

är bara trött på vissa grejer, DE HÄNDER JU FAAAAN INGENTING! GAAAAHHH!

har verkligen haft en toppen dag, vart i boston, gått på alla mina au pair möten som ja måste gå på! SKÖNT! träffat lite nytt folk och sen har ja strosat runt på newbury st och kollar på folk soppat lite nödvändigheter som strumpor och undiesar från VS :D
Så borde egentligen vara låg, men de är jag!

bläääääääää!!!


Lördag!

Idag har ja inte gjort nått speciellt direkt.

Jobbade typ en kvart, min uppgift va att städa toaletten och den är super liten så de gick snabbt, och sen skulle ja ha städat bilen, men ja ska göra de imorogn istället.

Sen åkte jag till poolen och solade, sen tränade jag och sen åkte ja till mallet och shoppade som sagt.

Sen åkte ja hem och såg på film, Blev He is not that in to you, väldigt mysig film.

Nu ska ja väll sova tror ja, är inte trött egentligen men måste upp tidigt för ja ska på au pair möte inne i boston och innan de måste bilden damsugas.

Sen på kvällen gfår vi se vad som händer, Frida är ju i NYC och träffar sina föräldrara och sofie jobbar och ja, jag har inga vänner typ! :P Tyskarna vilket är dom flesta i de här området är lite sura på mig :P råkade glöma att ringa tillbaka engång till en tjej och nu hatar alla mig, haha! så vill inte ringa dom, och Teresa är i San fran! SÅ jag är mobbad och utan mobil för den har Sarah den här helgen, för hon är Canada på fotboll! så kan inte ringa nån som kanske skulle vilja hänga med mig :(! Men de är enda lite skönt att bara va för sig själv lite och ta de lugnt, kan inte ens minnas när de gicke en hel dag utan att jag träffade en kompis!


Och oj, ja måste berätta en grej! Kim och julia visade mig den nya au pairens ansökan!  AAAAAACCCCCCWWWWWAAAARRRRRDD!  usch de va jobbig, ska nån annan ta hand om dom här änglarna! de är ju mína hostkids, Inte himla Svitlanas hostkids, de är mina! :(
Svitlanda är en 24 årig schack spelare från Ukrina! låter de som en rolig au pair, not so much!
Och dålig på engelska va hon också, jag fick inte prata med henne men dom sa att hon inte va så bra!
Åhh kan verkligen inte låta bli att tycka lite illa om henne, och så heter hon Svitlana också! aaa vet inte vad jag ska säga!

Ingen bra sparare!

Okej, nu har jag fått en snilleblixt här!

Jag har kommit på varför jag är så himla dålig på att spara!
Den här veckan har ja inte gjort av med typ några pengar alls! typ bara bensin och nödvändiga saker!
Så mitt konto va fyllt med pengar! och så hade ja massa pengar kvar från veckan innan också, har inte haft såhär mycket pengar på länge :D

Men iaf, då är man ju super nöjd med sig själv för att man har vart så duktig på att spara så då belönar man sig med en liten shopping runda, vilket jag inte har gjort på evigheter!!
Och att åka till Mallet med mycket pengar är inte så himal smart om man föröker spara!
Så nu är de lördag och de är inte så mycket pengar på kontot ändå! har lite dåligt samvete, men bara mycket litet ;)
För nu är min garderob på fylld med 2 linnen, 2 t-shirtar, en tröja, 2 didem och några andra små hår grejer. sen en plånbok och id smink!

Och så till poängen då, varför är jag en sån dålig sparare! jag belönar mig själv när jag har sparat bra genom att köpa grejer så då blir de inga sparade pengar kvar andå, oppsi!


Lite av de jag köpt den här veckan!

50 dagar kvar!

Helt sjukt, kan inte fatta att tiden går så himla fort!

Just nu vill ja inte åka hem, men om 10 min kommer ja vilja åka hem mer än nått annat, de är konstigt hur de svänger!

Har vart med om så mycket kul här! Och så mycket sjuka saker och träffat så mycket underbar männiksor, samt mindre underbara också!
Fy va de kommer bli jobbigt att lämna de här bakom sig, men enda kommer de bli så roligt och skönt att komma hem!

Idag har jag tänkt mycket på saker jag har vart med om, och mycket av det jag har vart med om har jag inte skrivit i bloggen och inte ens brättat för visa där hemma ;) haha!
De är helt enkelt saker jag inte tycker att ni behöver veta om ;)
Första 6 månaderna i providence va GALNA! och dom sista sex månaderna här i wayland har vart minst lika roligt fast på ett helt annat sätt! lite lugnare!
Hela de här året har vart roligt, underbart, galet, lärorikt, oförglömligt och mycket mycket mer!

 Bara 50 dagar kvar! så mycket jag vill hinna med att göra inom den här korta tiden!

Simtävling!

här kommer bilderna från gårdagens simtävling!


Juls!


Laddar inför racet!


mitt uppe i loppet!


tjenare hejsan!

Idag har vart en hektisk dag! Köra hit och dit och fram och tillbaka! de har vart tennis träning, simträning, fotbollsmatch, skjutsat in Em till Boston och simtävling! Och där emellan han ja ge barnen mat plus diska och tvätta och gå ut med hundarna, så ingen ro ingen vila!


De va iaf super kul att va me Julia på swim meet! hon kom 1, 2 och 3a! har lite bilder som ja tänkte lägga upp, men glömde kameran i bilen så de kommer i morgon!

Och nu på kvällen så va ja till gymmet en sväng!

Så efter en lång dag ska de nu bli skönt att sluta ögonen!

Mitt liv i Wayland!

Jag bor på lersnoppback vägen om man översätter gatans namn till svenska, en liten fin skogsväg nära till claypithill school där min lilla jula går i skolan! men just nu är de sommar lov och då lever vi livet på WSTC - wayland swim & tennis club! som också ligger väldigt nära!
Julia har tennis 9 a.m och 10.30 am är de simmning som gäller, och sen är de sarahs tur att spela lite tennis o de börjar 1 pm, så de är så mina dagar ser ut just nu! önskar bara att de va lite fint väder så att man kunde sola när man spenderar hela dagen vid poolen, men just nu sitter jag och fryser tårna av mig under ett litet tack och läser en bok!
Just nu är charlie på camp så de är lugnt här i huset! annars har han också simning och tennis!
Och Em Jobbar som Life gaurd på WSCT! Yes dom har röda baddrätkter på sig!
Och se spelar Sarah fotboll tisdagar o torsdagar så då blir de mycket köra dit, tar ca 35 min dit och 35 min hem, och så får man sitta där och vänta hela tärningen, och då brukar jag också läsa en bok, eller så leker jag med julia, målar, spelar kort och pratar lite!
Så de är ungefär hur mitt jobb ser ut, VÄLDIGRT enkelt måste jag säga, ungefär bara köra och vänta och umgås med 4 underbara barn! nice job haah?

Utan för jobbet såhär nu på sommaren, så har man några timmar ledigt på eftermiddagen och kvällen och då blir de oftast en sväng till gymet och sen hitta på nått kul med Frida, Kompis frådet är inte på sån hög nivå just nu så måste jobba på de!
Då är alternativen inte så super många men de finns en hel del kul grejer att göra, Bio, middag,träna, en kaffe, tjuvläsa tidningar på book affären som ligger granne på starbucks, shoppa  eller myskväll hemma hos frida! Vi har skaffat oss en liten tradition, bachelorette kväll och so you think you can dance kväll!

Och sen till helgerna, antingen jobbar man eller så jobbar man inte, om man är ledig tar man vara på tiden sååååå mycket de bara går!


Nu till bilder! :D




Huset jag bor i! mitt rum vid de översta fönstret på kortsodan av huset, och så dom två första fönstrena på långsidan!
Men de får ni inge bild på just nu för de ser ut som om andra världskriget har pågat här inne, men så fort jag ar städat så kommer de me!


tomten, vi har en super stor tomt som ni kan se här, längst back mellan träden där ligger en tennisbana och sen bakom huset finns de massa skog som tillhör huset! aa den är enorm!
och vägen som ni ser är uppfaten som är ca 200 meter lång ungefär!


Min bil! Utan den skulle ja ga under, den gör mitt liv här! man kommer absolut ingen stans utan bil här!


Mitt hostkid Julia och dom tva galna hunadarna, reilly och beliy! dom är av rasena goldendoodel och cocadoodel! roliga namn va!

Så nu har ni fått lite insikt i hur jag bor! mer kommer lovar!


aa juste också!

Nu har jag tagit lite bilder på huset, så de kommer ja lägga upp ikväll! så kolla in i morogn bitti så får ni se hur jag bor

Hej hopp!

Jobbar fortfarande men slutar om ca en timme, och då tänkte ja va en riktig amerikan och gå till mallet i träningskläder!
For ja måste köpa lite smink för typ allt mitt smink är slut, måste köpa en resväska också, men kan inte riktigt bestämma mig vilket som går i forsta hand! får se kanske blir båda! 

Efter mallet blir de som sagt dubbelstep, inte på vårt vanliga gym utan i Natick, granstaden!
Är ett super svårt pass och de här blir andra gången jag kör just de här passet,  och förra gången va ja helt borta, men ja hoppade runt lite och gjorde de bästa av situtionen, men de är kul med lite utmaning, och vem bryr sig om träningsgrannen skrattar lite åt mig! haha de är väll kul att man kan göra andra på bra humör eller hur ;)

Sen efter de blir ska Frida och jag gå ut och äta sushi, blir en liten hejdå middag, för imorgon åker Frida till NYC och ska träffa sina föräldrar! och kommer inte hem förrän på måndag :( Ensam i Wayland! och eftersom Teresa åkte till Miami i Lördags och sofie jobbar så får jag helt enkelt roa mig själv! :( eller så får ja ringa nån och hitta på nån! kanske ska fråga minn LCC om de har kommit nån ny till området, hmm!

love!

Onsdag!

klockan är snart 10 och jobbet kallar! skönt med sovmorgon! nu hoppas jag till gudarna att jag slutar någorlunda tidigt så ja hinner på på dubbelstepen klockn 6!

De va allt jag hade och säga nu, sköt om er


Ibland blir man glad av att komma hem!

Kom precis hem från Bachelorette kväll hos frida! himla mys pys! och dom tre bästa killarna kvar, kan verkligen inte bestäma vem jag ska heja på! tror ja hejar på alla, de är bra då blir man inte besviken när fel kille vinner :)
Och den sämsta killen åkte ut, jag säger bara YES ÄNTLIGEN!!

När jag skulle åka hem så va min första tanke, åhh va jobbigt att komma hem och ha en pinsam konvesation med hostdad, alltså de är inte de att jag inte tycker om honom, men han är liksom lite svår att prata med! han munlar mlite för sig själv och är lite osäker och så, så de blir lite pinsamt!  Men man står ju ut  med de och de är en sak ja kommer tänka tillbaka på och skratta åt!
Men idag fick jag mig en väldigt rolig överraskning!
när ja gick upp på uppfarten så låg de en cykel på marken, och de va inte någon av familjens lite misstänksamt ut, så ja tänkte men oj vem är de som är hjär såhär dags? (klockan va 11 på kvällen!) och sen när jag öppnar dörren står de ett par svarta nike skor i storkelen väldigt stora i hallen! Och samtdigt hör man en väldigt över exalterad 14 åring från soffan

- HI MATILDA!
- hello sarah! what are you doing?
- Matilda, this is will!

Jag går fram till soffan som är liksom gömd bakom en vägg, och där sitter typ världens sötaste 14åring!
De är så himla kul att vara au pair till lite äldre tjejer, dom frågar om klädråd och killråd och mamma råd och mycketmycket mer, och dom är också intresserade av avd jag gör! dom frågar jämt hur min helg har vart, vart jag ska och vad jag har gjort! Tycker så mycket om dom här tjejerna! kommer bli tufft att lämna dom, speciellt Sarah och Julia! :(
 
Nu har jag liksom gått och längat till att få åka hem, men nu när jag har fått min billjett hem så känns de så verkligt!
Jag ska verkligen hem! kändes som den dagen aldrig skulle komma, men nu känner jag att den närmar sig med alldeles för stora storm steg! Om exakt 8 veckor vid exakt den här tiden är jag nog någonstans nära tyskland och är och är bara några få timmar från att vara hemma i Sverige! V¨ågar inte ens tänka på de, är skit nervös! varför är man så himla nervös över att komma hem?


Snart är jag hemma!

har äntligen fått mitt hemresedatum!

flyger den 31 augsti och kommer hem den 1 september klockan 9.45! :D


En underbar helg bröjar gå mot sitt slut!

Har haft en helt fantastisk helg, bott hos Frida hela helgen och spenderat massa tid med sofie och bara haft de allmänt mysigt hela tiden!

Idag har vi solat nästan hela dagen för de har vart super fint väder! ÄNTILGEN! typ 30 grader och inte ett moln på himlen! så nu har ja fått lite färg!
Sen gjrode vi nått jätte svenskt! vi cycklade till affären för att handla mat! inga konstigheter i sverige liksom, men här tror dom att man är totalt pantad! vadå kan man cykla till affären? :O Men de va super kul att cykla, men jag måste erkänna att jag va lite rädd och de gick lite vingligt i början! har ju inte cycklat på 10 månader! :S

Sen satt vi ute och åt en helt underbar cesarsallad och sen blev de mys i soffan framför en film!


Men så är de det här med att komma hem efter en sånhär lång tid! Luften gå ur en, nu har man en helt veckas jobb framför mig och man kan inte komma och gå som man vill och så har man dåligt samvete för att man aldrig är hemma, emn liksom vad gör de dom om jag sover hemma eller borta eller om ja sitter på mitt rum en heldag eller är borta, nej de gör ju faktist inte nånting! och man måste småprata lite när man kommer hem och de blir såhär pinsamt och aa!
De är ju liksom inte så man kommer hem och skriker, hallå nu är jag hemma som man kankse hade gjort om man va hemma i sitt eget hus!
De har vart så skönt att kunna vakna och gå ner i trosor en t-shirt på morgonen och äta frukost i lung och ro, och sen sprinag runt i sin bikini en heldag!
De är saker man tar förgivet hemma som man verkligen inte kan göra här! dom skulle tycka att jag va otrevlig om jag sprang runt i bikini, för de har man vid poolen! osv.
De är den sorten av frihet man saknar när man är har, ojoj vad jag ska gå runt i huset i vilka kläder jag vill och inte ens ha kollat mig i spegeln innan jag går utanför mitt rum!  Såååå skönt!

Och nu får ni inte fatta mig fel, jag klagar absolut inte och jag trivs super bra i min hostfamilj och ja känner mig hemma! Men man saknar ett vara en del utav en familj, för jag är ju liksom ingen familje medlem utan jag är en som bor i deras hus och tar hand om deras barn i förstahand!och ja känner mig inte bekväm med att gå ner till köket i dom kläderna jag har sovit i!

Ojoj nu blev de lång, blev lite carried away där! hoppas ni orkade läsa!


Best day of my life!

Alltsa man fattar inte hur STORT  4th of july!

Har haft en super mysig dag!
Vi akte in till Boston och charles river dar de va hur mycket folk som hellst! Under sjalva konserten och fyverkerierna vad de 500.000 manniskor vid floden! alltsa fattar ni!!! en halv miljon manniksor pa samma plats!

Vi orkade dock inte vanta dar hela dagen som maniga andra gjorde, vissa aker in jatte tidigt pa morgonen och sen har dom med sig picknick o sa!
Men vi va ju inte sa rutinerade sa vi gick och at middag pa stephanies on Newburry street! Mys! 
Sen gick vi ner och satte oss och lyssnade pa konseten, Niel dimond sjong och lite sa, helt omojligt att se scenen eftersom de va sa mycket folk men de gjorde inget alls, for da hade man missat den STORA avslutningen, 21 minuter av fyverkerier!
de va de haftigaste jag nagonsin har sett! helt otroligt! gar inte och beskriva den kanslan, att sta bland en halv milljon manniskor och kolla pa en helt fantstisk fyverkerishow! 

forstattninge foljer imorogn for nu ar de laggdags! 



Happy 4th of July!

hej! 
Idag ar en stor dag! de ar f 4 juli! och de betyder att de ar en av arets absolut storsta hogtider! och de firas stor artat! 
Jag Frida och sofie ska in till boston snart och kolla pa  konserten och fyverkerierna som ar precis vid charles river! Och de ar de storsta 4th of july firandet i hela USA sa de ska bli stort, sen bler de nog lite partay pa natten! 

Nu ska smiket och klanningen pa sen ska vi ta bilen sen subwayen i till stan! 

ska bli helt sjukt kul! 

Love u!



Under 60 dagar kvar!

HJALP! nu gar de en anning fort tycker jag!

Sleep over igen!

Jag ar fortfarande kvar hos frida! sa himla skont att inte ha nagra hostisar omkring!

I morgon ar de 4th of july, den absolut storsta hogtiden har i USA, och vi ar taggade till tusen! kommer bli helt grymt, heldag och natt i Boston! :D

De ar antligen lite fint vader!

idag skiner solen och vi har legat ute och solat pa fridas baksida och spelat baseball och amerkansk fotball! och nu har vi lunch break!

Det fina vadret kallar! sa ha en bra dag!

Mys kvall hos frida!

Mys med frida och soffan med vin och killsnack :D!

Puss alskar er dar hemma!

Yes im off!

Nu har jag slutat och jag har 3 dagar ledighet framför mig! jag döööööööör av skönhet! ska bli så himla skönt att bara göra vad jag vill i 3 hela dagar! :D

jippie!

Nu drar ja till gymmet och sen till Frida!

bye!

10 månader!

Idag har ja vart här i 10 månder! helt sjukt!
Tiden bara flyger förbi!

2 månader eller 61 dagar kvar!  vilket som passar bäst för er! jag föredrar nog 2 månader!


Nice låt!

Hörde den här låten för första gången idag ! super härlig låt :D


Myskväll hos Frida!

Frida är home alone! vilket kommer betyda många myskvällar hemma hos henne den närmsta veckan :D!

Som sagt så tränade vi ett step pass innan vilket va super kul men jag va totlat lost, lite för svårt för mig! Två brädor blir lite mycket! men de blir lika mycket hjärngympa som muskelgympa!
Sen shoppade vi lite mat och de serverades räkor, med ägg, avokado och sallad, så himla gott! Saknar verkligen räkmackor på en fredagkväll! Sedan lyxade vi till de med ett glas vin och lite efterätt, jordgubabr med grekiskyougurt och nötter!

Vi hade dock inte köpt efterätten innan, så vi slängde oss i Fridas hostfamilj STORA suburban och speedade till mataffären! och tillbaka igen!



Räkor och vin!


En sån här bil ska ja ha när ja blir stor!



The driver, Alltså ni fattar inte hur stor den här bilden är! den är som hel buss! Och skit snygg är den!

Regn och ÅSKA!

alltså hjälp! satan i gatan va de åskar och regnet bara öser ner!
De är ingen lätt liten åskskur vill ja lova!

Nu ska trotsa vädert för att åka till target och köpa massa tråkigt men välbehövliga saker som schampoo och balsam och såna saker! Och sen hämta Julia hos en kompis!

Sen blir de träning med Frida, ett step pass! :D Och sen ska vi hem till Frida för att laga mat! hon är ensam hemma, Au pair Lyx!


Håll tummarna för att jag inte regnar bort eller blir träffad av blixten så hörs vi förhoppningsvis lite senare!

Puss o kram


Den 29 Augusti!

Kl 8 p.m befinner jag mig i TD Banknoth garden för att kolla på Britney Spears konsert




Kommer bli en super bra avslutning på året i USA!

Im soooooo exited!


Sista Juni!

Och de betyder 2 månader kvar! ungefär!

Och klockan är 11 och ja orkar verkligen inte skriva nått bra inlägg, och om ja ska va ärlig så har de inte hänt så mycket spännade idag! Jobbat några timmar, sovit alldeles för mycket, tränat och sen vart hos Frida och kollat på film och ätit frukt med cottage cheese!

men hände en kul dag me, pratade med Milla och hon skickade över lite bilder på veronicas mage :) så kul att se :D!

Nu vill ja super gärna borsta tänderna tvätta ansiktet och somna i min knarrande säng! men då är de klart att nån duschar! vad gör dom i duschen kl 11 på kvällen??





RSS 2.0