Hejdå Providence!

Om mindre an 2 timmar går min buss från providence till NYC :D

Ska bli så himla kul att träffa min underbara älskade familj.. men de känns tråkigt att lämna den här "familjen" på de sättet ja gör! nämligen med väldigt dåliga vibbar!

Har till och med skickat mail till Nora, min Lcc.. får se vad de leder till.. men just nu bara hatar ja den här familjen!
Men vill inte lämna mina underbar fina vänner här i providence! älskar er!  håll tummarna för att de löser sig till de bästa!! 


puss!

Imorgon!

imorgon ska ja träffa min familj shit, ja har gråtit skrattat tänkt! allt möjligt, känns helt sjukt, ja ska träffa min familj för första gången på 150 dagar!! 5 månader!

ja längtar som bara den, men ja är skit nervös!

Och ja har gråtit jätte många gånger idag! eller ja på kvällen! vet inte vad de är med mig, känner mig som värsta vraket som gråter för ingenting!

men de ska bli så himla kul! :D
LÄNGTAR!!!


Snowday!

IGEN! ÅHH gillar dom verkligen inte! några timmar på eftermiddagen räcker! iaf om man har 3 barn som skriker som aldrig förr rullar runt på golvet och slås och brottas.. hmm
Men ja får se fram emot bion ikväll :D hoppas verkligen dom kan ta sig in till providence! de har ju snöt idag så man vet ju inte hur vägarna är.. men hoppas hoppas!!!

Och sen måste ja köpa buss biljet me, när ska ja göra de?

har en timmes paus nu också, eftersom Sarah behöver mig till 7 ikväll, annars hade ja slutat 6.. suck!!! irriterande!!

Kommer saknar!

Kom precis hem från Starbucks, har sagt hej då till pascual, de va verkligen jobbigt!
Kommer sakna honom


Men ja pratade med mamma och pappa nyss, dåliga och bra nyheter, dom kommer tyvärr inte komma hit till providence, men dom är på arlande nu och snart kommer dom vara i samma land som mig :D på torsdagkväll ses vi :D jippi!! :D:D:D


Måndag!

ny vecka igen då, blir en kort vecka har ledigt både fredag lördag och söndag, för min älskade familj kommer då :D jippi!!

Har vart en ganska seg och rörig måndag, men den slutade men en mysig kaffe på starbucks med ale och larii! :D

orkar inte skriva så mycket just idag, har inte så mycket att säga egentligen

Vet att bloggen har vart tråkig på sista tiden, men ja ska skärpa mig ja lovar!
puss

Men!

alltså nu är ja trött på de här! nu har dom kommit hem sent 2 av 2 gånger! de är fan inte okej!
i fredags en halv timme, så ja missade typ hela förfesten och idag en timme! ja hade ju tänkt att ta en kaffe med larysa, tur att vi bestämde oss för att strunta i de!

Fan va arg ja är!

Usch hatar att vara arg, ja blir bara hemlängtig och bara usch fy!

vill bara gråta ut, men de går inte.. kommer inga tårar! har inte gråtit på hur länge som hellst känns de som!

Pictures!


Tre svenska tjejer!



Jag och Tyska tjejer, aleen, jane och terehsa.



Me and Mr. Starbucks! Han är ALLTID på starbucks!





Jag som gör en himla ful min och jano! :D


puss på er!! orättvist att hon är så brun eller hur?!

Åka skridskor!


Jag! håller på att ramla baklänges!


au pairs on skates!

:D

Har haft en jätte bra helg! Fast ja har saknat sofie som bara den! har tagit upp telefonen flera gånger och tänkt att ringa Sofie och sen kommit på att inte de inte går att ringa henne :(

På fredagen jobbade ja till halv 11, fast Sarah sa att hon skulle komma 10, va något arg då! eftersom jag hade planer, nämligen fest hos larysa, som tur är bor hon när mig!!
sen drog vi vidare till viva!
Va kul som vanligt, men saknade sofie!! och alla frågade va hon va nånstans!
Hos Larysa va de en ny svensk tjej, Linn! super gullig tjej! och sen va rebecka där också, kul att se henne igen, va ju ett tag sen!
Sen när de stängde åkte vi hem till Larysa och sov!

På lördagen vaknade vi ganska tidigt och tog en taxi ner till mallet, åt lite lunch, och sen gjorde ja sällskap med linn till tågstationen, för hon skulle till boston...
Jag gick vidare till Starbucks i downtown där vårt au pair möte skulle äga rum, mycket trevligt, träffade även en till svensk tjej som heter Malin, båda svenskarna är från jönköping! 
VI pratade massa som inte va så intressande, men kul att träffa alla!
Och sen gick vi över till isrinken och åkte lite skridskor! super  kul va de! mysigt med musik och par som höll varandra i  handen osv!
På lördag kvällen gick vi på teater, va väll sådär, måste ju erkänna att ja inte är mycket avg en teater person! ja tyckte nog mer om gratis fikat i pausen än själva teatern, haha

Idag har ja gått en promenad och vart hos Larysa, hon bor typ 200 meter från mig så de är nära och bra :D
Och nu ska ja börja jobba, blir poolen med pojkarna!

Bilder kommer ikväll!

Helgen!

Är helt slut! klockan är halv 12 typ och ja vill bara sova!

Lägger in ett inlägg imorgon om hur helgen har vart med bilder och grejer :D


Jag är så duktigt!

 Jag har vart på mallet i 3 timmar!!!  och nte shoppat en enda grej :D jag är så bra!!

Men NEJ!

Varför går de inte att kolla på handbollen på internet?? funkar inte på tv4, står bara att man inte kan kolla på matrialet i det området du befinner dig i.. men åhh ja vill ju se!
Ja saknar handboll!! om ja inte kan spela så kan ja väll iaf få kolla på de!!!!!!
 GAAAAHHHH!

Nån som vet nått annat ställe man kan kolla

orkar inte skiva så mycket om dagen, har inte hänt så himla mycket! jobbat och de va ganska kul, dom va bara lite jobbiga mot slutet, men ja ser fram emot imorgon, då är de bara jag och Liza hemma, blir mysigt de!

Och en annan sak som är ganska mycket irriterande är att ja inte kan följa med o åka skidor på söndag! självklar så ska ja jobba  då! varför just den här helgen?? jobbar alltid lördagar annars :( suck! men de blir nog en bra helg iaf!

nu blir de starbucks mysa lite med tjejerna och några killar från tyskland, ganska söta så nu måste ja bättra på sminket lite;)

puss och god natt.

blabla!

Idag har ja inte gjort speciellt mycket alls, sov till halv 12, oppsi!  inte så bra att man sover bort hela dagarna, ska bli ändring på de! skulle ju har städat mitt rum idag! fattar inte att man har samlat på sig så mycket skit efter bara 4 och en halv månad?? ja hade ju inte med mig nått skit direkt!!! fick inte plats med sånt... hur gick de här till egentligen?
Och hur kommer de sig att man har massa kläder som man inte andvänder när man bara tog med favorit kläderna och resten är nytt? mysterium!

Ja de enda vettiga ja gjorde idag va väll jobbet! va himla mysig dag, bibloteket och cubscout! ja de va trevligt med scouterna idag, fick träffa en riktigt cartontecknare!!! eller ja har ju träffat honom massa gånger innan men ja viste bara inte om att han teckande! är en pappa vid busstoppet! (busshållplats på riktig svenska!) men han va iaf jääääätte duktig! super coolt!
Ja och sen tog ja en snabb kaffe med jane också, himla mysigt att träffa henne, umågas inte så mycket med henne nu för tiden.. måste bli bättre på de, men jag ska antagligen hitta på nått med henne och en ny tjej som heter lisa, som bor i anas gamala familj, ni kanske inte kommer ihåg henne, men de va iaf en av mina första kompisar som sen blev sur på mig utav nån anledning, hur man nu kan bli sur på mig??
Ja, och sen kanske ja ska med dom och åka skidor på söndag :D jihooo!

Nu ikväll har ja sett en super bra film!!! The ultimate gift! både grät, skrattade och nu går hjärnan på högvarv! precis som man vill känna sig efter man har sett en film! helt underbar! se den!

Nu är de läggdag!
hur gick de för sverige i handbollen??

Idag är ingen vanlig dag...

För de är underbara, bästaste o snyggaste Sofies födelsedag!

GRATTIS  SOFFAN!




De va ju inte lätt att hitta en bild på bara sofie! oftast är ja också med, haha!
Vi två är som piff och puff! om man ser en av oss ser man oftast den andra! Ja de är ju inte konstigt att folk frågar oss vart vi har vår andra hälft när man bara träffar en av oss!

Hur ska ja klara av 2 veckor utan dig :( kommer sakna dig!! eller fel! saknar dig redan!

Men juste...

nu kommer ja ihåg varför ja inte kollar på tv här, på en timmes program hinner dom med ca 10 reklamavbrott! såååååå himla irriterande!!


Handbolls VM?

men hallå är de handbolls vm nu? jag fattar ju ingenting!
Trevligt!

Saknar handbollen som bara den alltså!

Pacual!

Va och tog en kaffe precis med Ale, Pascual, Larysa och Anna..
Pascual åker snart hem och ja vet inte om ja kommer se honom mer! Men vi sa iaf hejdå som vanligt för vi ska antagligen ses på fredag! Oj va ja får ont i magen! tänk så gör vi inte de :S
Pascual är en hyvens kille! kommer sakna honom! De är verkligen jätte jobbigt att säga hejdå till au pairer som åker hem! usch!


Alltid Pascual och Girlsen!

Martin luther king day!

I dag ar de martin luther king day, och Sarah ar med barnen i boston hos en kompis vilket betyder att jag ar ledig hela dagen. eller ja jobbade nagra timmar i morse och sen ska ja jobba nagra timmar ikvall!
Nu ar ja hos Larysa och umgas lite med henne och hennes ana som ar den sotaste som finns typ!

Och ja har aven byggt arets forsta snogubbe :D mycket vacker!

140 dagar idag! ojoj sa tiden rullar ivag!

Så stolt över mig själv!!

Ikväll har ja suttit där nere och kollat på tv med barnen och Sarah! känner mig jätte duktig :D hihi

Vi kollade på typ en gala, om presidenterna och sånt, Obama blir ju president nu på Tisdag, och Sarah har funderat lite på att åka dit, men vi ska inte göra de, men fatta va coolt de hade vart att avra där när Obama blir president.. Chris är iaf där och ska gå på festen efteråt.. han jobbar ju där men ändå fatta coooooooolt!! Han jobbar med media, har nog inte sagt de, men han filmar och redigerar och sånt. mycket nyheter! ganska coolt!
Galan va iaf jätte bra, helt gryma artister och jätte mycket fina tal och sånt.. kulkul!¨

Puss och god natt!


Lördag!

Hade en så rolig kväll igår! först lite förfest i bilen med larysa evelyn, ale och corina, hehe!
Sen vart de viva en sväng och sen till kartabar och sen tillbaka till viva och sen blev de efterfest hos viktor, tills vi blev utslängda typ vid 6 på morgonen! haha!

Va svin kul! Sen fick vi gratis shot av kenny också, hihi! de är bra att känna vakterna!
nästan alla svenskar va ute också förutom tråkalex och hockey killarna!
Träffade några nya svenskar också, en kille och hans flickvänn och så  massa au pairer från Boston!


Blev inte bra på ett enda kort igår, och tog inga vettiga på nån annan heller, så de här är den enda bilden ja kan bjuda på haha!


Buhu!

Tog precis mitt sista svenska tuggumi som mina underbara vänner skickade!
Men ja måste säga att ja har lyckats spara ganska bra! har till och med godis kvar, fast bara mindre goda ifs! :P
Knäckebröd har ja också kvar! en hel del fakrist! har inte blivit av att jag har ätit så mycket frukost! har sovit ganska mycket senaste tiden beror nog på de, går direkt in på lunchen!

Nej men iaf, vilken tur att familjen kommer snart, då ska ja beställa lite tuggumi, godis och marvin linnen, hih

Ahhhh!

Är så himla laddad för ikväll :D
ska bli så himla kul!! Sista helgen för Hanna och Sofie och vi ska verkligen göra de bästa av kvällen! :D:D:D
Kläderna känns så himla bra också!! kjol, t-shirt som är urringad både bak och fram, höööga skor och en jätte söt rosa diadem!  lägger upp bilder sen!!

PUSS


Let's go Bruins!

Vart och kollat på hockey ikväll, super kul :D tyvärr förlorade dom och de blev inge riktig fajt, bara några små!
Men vi träffade några armyboys där, och dom fixade en sån här dogtag eller vad de heter! skit coolt, står mitt namn på den och allting :D och så fick vi armband och vattenflaska också ;) de va vi och barnen där i kön, haha!




Army strong! hihi

Och så hände de en jätte pinsam sak på hockeyn också!! Ryan en som vi träffade för nån helg sen satt 2 rader framför oss! åhh nej tänkte vi, för hans kompis är jätte arg på sofie och fråga gudarna varför! han vet inte ens själv varför han är arg! men iaf de va lite pinsamt att träffa han, men ändå så är han jätte snäll och trevlig! hihi


Annars så va bussarna inställda idag så har både lämnat och hämtat dom i skolan idag :D jätte nice! lyssna på hög musik och köra lite bil! kom och tänka på de idag, att när ja kommer hem kommer ja inte har kört bil med växel på ett år! :O kommer ja komma ihåg hur man gör? :S
Och sen va vi på mallet så att barnen fick använda sina presentkort på en bokaffär där.. så de har vart en jätte soft dag :D

Annars kan ja bara säga tack för tipset momor, morfar, malin, lisa och hannes! ska tänka på de nästa gång :)

Ha en trevlig helg mina vänner!


Jag är ju inte riktig!

Jag som inte skulle köpa nått, och har sagt i flera veckor kommer hem från mallet med en ny klänning, mycket finare än den förra och ett par steve maden skor! åhh va jag är sämst!

Men de va riktigt fina grejer ja köpte! :D

8-6

oj så trötter ja är nu, har jobbar från 8 till 6, plus att ja jobbade lite på morgonen klockan halv 6 innan vi viste att  skolan va stängd!
Har vart en rolig dag,  men de är verkligen jobbigt att ta hand om 3 barn en hel dag!

Ikväll  ska ja till mallet! och inte shoppa!

De va den här klänningen ja köpte igår, som ja ska ha när ja fyller 20! :D fast den är med lila än på bilden! och så kostade den typ 100 kr !


Snowday??

HAHA de här va den sämsta Snow dayen dom kunde ha valt!! klockan är 3 och barnen brukar vara hemma såhär dags! tror ni de har kommit en flinga snö på hela dagen? nope, nada!
Så nu har ja jobbat hela dagen och är helt slut, men de är skönt ändå för ja får sluta tidigt :D

Och sen har vi vart på bio, mysigt! 
 
nu tillbaka till arbetet :D

caio!

Tom!

Känner mig helt tom!
Är både ledsen och glad för din skulle!  men de här gör att ja också vill åka hem och bara säga hej, träffa alla, krama er bara se era ansikten :(



Kommer Sakna dig Soffan!! :( vem ska ja hänga med nu?? Hur ska ja klara mig utan min svenska hälft i 2 veckor???? :O


Min kärra syster...

Har tappat sin nya mobil i ett glas med Oboy! Duktigt gjort sötnöt!

Älskar dig!

Dress!

Nu är min 20 årsklänning fixad :D jätte fin lila från forever 21, 100 kr! som hittat! :D

God Morgon?

Hmm vaknade upp och började sjung på lejonkungen låten i morse? hmm undra hur de kommer sig? Sofie någon teori ;)

Fortfarande inte hittat kamera sladden, DARN IT!
 
Idag så kan ja typ inte göra nått kul på dagen eftersom ja ska skjutsa S till jobbet 12.30 och sen handla mat och sen åka till barnens skola! suck! Hoppas de händer nått kul i kväll iaf!

Juste glömde berätta!, De har kommit en ny svensk tjej hit, Malin heter hon, hon bor ca 30 min från Providence!
Ringde henne igår för att säga välkommen och bjuda med henna på kaffe ikväll, tror du hon är trevlig eller?? NEJ! om man är ny och vill ha lite kompisar här så är de ju ett bra tips att börja med att vara lite trevlig när nån ringer och är snäll, eller? anyway her lost!

har väll inte så mycket mer att säga! och inga bilder att lägga upp, alltså var har ja gjort av sladden :( ja får ju ont i magen av allt de här!

Svenskarna i Provan!

Inte nere anymore! :D wihoo!

Sofie är tricket! Lovelovelove!!

Vi har suttit och pratat lite på kära msn! Och kommit fram till att vi borde ha våran egen tv show! precis som Blondinbella ;)!

Iden är att följa svenskarna alltså sofie och mig här i providence, den skulle ju äga bellas videodagbok, även om den är ganska bra!

Den här serien skulle ju bli så bra så de är inte klokt!

Ojoj, soppan här i providence är med messig än vad ni kan ana! hihihihihihihihihi

Nått filmteam som vill film mitt och soffans liv kankse? haha!

ttyl!


Vad är de med mig???

Har inte vart samma glada Matilda som senaste dagarna! blev inte ens glad av att träffa Larysa igår!
Ja borde inte vara nere! Jag får inte vara nere! NEJ!

Va glad en stund på dagen när ja träffade Sofie och Hanna, men sen kom ja hem och hämtade barnen och då vart ja på skit dåligt humör igen! dom va super jobbiga idag, dom har bara skrikit och hållit på! inte kul alls! och så ska man försöka va rolig och snäll och på sin bästa sida ändå!

Jag kan inte ens komma på någon anleding varför ja är ledsen! De känns jätte bra i familjen nu! jobbar verkligen på relationen med familjen och de går sakta framåt :) Jag längtar inte hem mer än vanligt! eller kanske lite, är ju lite avundsjuk på sofie som får ha sin syster här så klart! Men min familj kommer snart :)... Nej ja kan inte komma på varför.. kanske behöver gråta en skvätt,, känns som de va ett tag sen :P

Nej nu ska ja killa på OTH och sen sova! lång dag imorgon!

Älskar er där hemma!


God Morgon!

Åhh ja jobbigt de är vakna upp och man har glömt tvätta bort sminket, Just nu ser ja ut som hej kom och hjälp mig! mascaran sitter ca 1 cm nedanför ögonen! INTE OKEJ!

Snart kommer Sofie och Hanna och hämtar mig, vi ska visa Hanna Downtown och sen äta japansk lunch, mumms!

puss!


Måndag!

Ny vecka :D Ser faktist fram emot en ny vecka,

Och ja har vart på så bra humör hela dagen att ja inte orkade längre när de blev kväll :( de va ju tråkigt eftersom vi träffade kompisarna på starbucks :S
Kändes jätte knäåppt, orkade inte ens prata engelska :S och så håller ja på att tappa rösten också :( är jätte hes! ocj Will sa att mig att sluta göra till rösten.. haha!

Och idag har ja lärt Liza att sticka, är helt imponerad över mig själv som kom ihåg hur man gjort, va dock tvungen att kolla lite i en bok och testa ganska länge men till slut kom ja på! Mormor är du inte stolt nu? hehe!

Nu ska ja muntra upp mig själv och er med lite bilder från i helgen :)

Fast de gick inte heller, för ja har tappat bort sladden till kamerna! himla skit och!
Dags att städa rummet tror ja nog :S

Till Gabbe och Elin! : Ha en underbar resa och lycka till! är så avis på er! Saknar er tjejer!

Puss och godnatt!


De är inte helt rättvist!!

nejnejnej!
Shit spanjorerna träffade Sabotka ute på state i fredags! åhh ja skulle ju har vart där! :(

Nu kan ni ge er på att ja kommer hänga på state! haha




Ellie och min Sabotka! <3

 

Lördag kväll :D

Kul som vanligt!

state, kartabar och viva! och sen hem på efterfest hos alex och dom!
De va så himla kul att se dom igen, va så länge sen ja såg dom :).
Har saknat dom!




Fest på au pair vis!

6 tjejer, 3 svenskar, 2 mexico 1 från colombia.. en härlig blandning!

Blir svensk musik och spansk musik i en härlig blandning! grymt, just nu spelas snook HAHAH! på hög volym!
Och så dricker vi corona från mexico!

HÄRLGT!

Snöstorm!

Vad tänker ni på när ja säger snöstorm??

Ja tänker iaf på att de snöar och blåser så mycket att man inte kan gå ut och att de kommer hur mycket snö som hellst!

Nu ska de tydligen komma ännu en av dom skräckinjagande snöstormarna, vilket brukar innebära ca 15-20 cm snö på en natt blåser inte speciellt mycket, ett vanligt snöfall med andra ord! men nej här ska man vara så dramatiska att de ska kallas en snöstorm!

allt stänger, ingen går ut och man får inte köra på vägarna... de är ju löjligt att amerikanerna inte ens ska klara av ett vanligt snöfall utan att få panik.. typiskt amerikankst och väldigt irriterande!

Lördagkväll och instäng pga av snöstorm? nej tror inte de va :)

Blue Hill!

Idag har ja jobbar i skidbacken igen :D nice!!
De va typ ett litet berg, lite större än skattmansö för er som vet! en sitt lift och typ två backar, men de dög för barnen och vi åkte där upp och ner och ner och upp!
Jamir höll på att ramla av sittliften 2 gånger, ja tappade en stav, och både jamie och Liza tappade skidorna i sittliften. haha kaos!
Och sen på vägen hem kollade vi på rosa pantern i chris STORA hightek bil!

Nu ska ja slappa lite och sen börjar ja jobba klockan 5.30 till ja vet inte när.. skit tid! åhhhh
men men sånt är väll au pairlivet antar ja!

sen blir de ferre! kulkul!

Hej hopp!

Matilda Strandberg..

Åker till seekonk med sofie och hanna, för att INTE shoppa!
Men hon kommer hem med ett par levis jeans, gladiator sandaler, en bikini och hårsprej! hur går det med sparandet egentligen??



shopping + lite bilder från helgen!

Har shoppat ganska mycket den senaste veckorna.. men har inte sagt de än... måste skärpa mig på blogg fronten alltså!
Men ja har iaf köpt en ny jacka, super söt från H&M säkert nån som har den där hemma!
Sen har ja även köpt en kavaj, kjol, linne och skor också från h&m.. och sen en super snygg skjorta från forever 21! :D
Och vet ni vad?? Om  ja lyckas klara mig på 6 dollar imorgon på dagen. kan ja lägga undan en hel vecko lön :D:D fattar ni hur duktigt de är eller?? jag blir så stolt över mig själv om ja lyckas :D






8 januari!

Om 20 dagar kommer min familj hit! :D
OM 3 månader fyller ja 20 år!

Och ja har vart här i över 4 månader, glömde säga de!


Nooo

Jobbigt Jobbigt Jobbigt!!! Fy!! NEJ!
Kan inte ens tänka mig in i din sitution gumman!
Älskar dig så himla mycket!
Stay strong, You can do it!!!


GULLUNGAR!!

Vilka underbara gulliga kusiner och moster ja har!

Fick ett super fint astrid och agnes smycket av Ida, Abbe och Karin i julklapp :D och de kom på posten idag!

Ni kan inte ana hur glad ja blev!

TACKTACKTACK TUSEN TACK!

Saknar er super mycket era falkenbergare! <3

:(

Ojojoj va ja är dålig på att blogga just nu! kommer liksom inge bra ord alls, och har inte så mycket att berätta om känns de som!

Fast de har ja ju egentligen! ja va ju tex på ikea och i boston i lördags och har ja vart här i 4 månader för typ en veckan sen också :S och ja de finns massa, men ja känner inte för att blogga helt enkelt! hoppas att ja blir lite sugen snart! har massa ideer som ligger och väntar men ja har inte orken att ta tag i de än :S
Men de kommer ja lovar :D

Nu är Soffans syster här!

Nu är hon här, och ja är imponerad att hon klarade av att ta sig hit med tåg och allting, de hade ja aldrig klarat första dagen jag va här! vet inte ens om ja hade klarat de nu!

De va värsta momentet när hon kom, alla tre stog där på stationen med tårar i ögonen! hehe

Puss och god natt!

Hej bloggen!

Hur är de med alla där hemma? efter semestern och allt?

Har vart en bra dag idag, har sovit typ hela dagen typ och sen började ja jobba!

Har inte gjort så mycket speciellt med barnen idag!
men efter jobbet så ville dom ha ett litet möte, och frågade lite hur ja mådde och så!
och sen sa dom typ att dom ville ha lite mer glädje och sånt från mig! så nu jävlar ska ja visa hur ja egentligen är!

De känns jätte bra med mötet, men ändå lite jobbigt, men de va bra att ja fick säga lite vad ja kände och sånt och veta vad dom känner, dom sa iaf att dom tyckte att ja gjorde ett jätte bra jobb, men att dom ville ha lite mer glädje!
Och de ska dom få! de kan ni ge er på!

Nu ska ja ta en kaffe me sofie och sen ska hon hämta sin syster!  åhh va kul de ska bli :D känns som de är min syster som ska komma nästan! fast ja är ju lite avundsjuk,. vill ju att min syrra ska komma :(

MEN FAMILJEN KOMMER JU SNART!!! MINDRE ÄN EN MÅNAD :D


Helt slut!

Klockan är snart 10 och ja är så himla trött! har inte sovit många timmar den här helgen, de va dock en mycket kul helg!
Mycket sofie tid :) har inte vart i från varandra sen i fredags vid 7 tiden, så de är typ 48 timmar! välbehövligt eftersom vi inte har träffats så mycket dom senaste 2 veckorna :D

Bruins matchen va kul, ganska dålig match och inget slagsmål! men ändå kul :D
Sen åkte vi hem till Sofie och kollade på en värdelös film!´seriöst så är ja och soff sämst på att välja filmer, har inte lyckats så många gånger om ja ska vara ärlig!

Nu är de sängen som väntar!

Fin i kanten!

Ni ska höra hur ja pratar just nu! är helt jätte trött! så ja orkar inte konsentrera mig på att prata riktigt!

Så när ja pratar andvänder ja sna här ord, välbergad, kvinnor, exalterad, libroteket, i publik(alltså bland folk), och sen kommer de in lite engelska ord då och då me, typ som, Like, or, but, och that dont make sense!

och nu har ja en jätte klurgi följd fråga på den! hur översätter man that dont make sense?? den har sofie och ja klurat på mycket!

Och till råga på allt har ja börjat med värsta stockholms uttalet! eller låter de bara så eftersom sofie här som himla dialkt?

göteborgarna här tycker att ja pratar så himla fint, alltså stockholmska :S

vad är de som händer eller? de är inte helt okej, ja får ont i magen!

Lördag kväll på Kartabar!

Började kvällen på Kartabar med några drinkar!



Och sen kom David bjöd på cosmo hela kvällen, och ha tog oss till lite nya ställen på fox point tror ja att de va!
Hade super mysigt! Sa ju i förra inlägget att han är helt galen i Sofie, och han är verkligen de, och eftersom jag är sofies kompis så är han inte sen att hoppa in och skydda oss :S De va en kille som spanade in mig super mycket, och de fick han snabbt veta at så kollade man inte på "hans" tjejer på de sättet!
Och så va de några killar som sa att dom skule ha med dom blonda tjejerna hem! och då blev de typ slagsmål! haha inte så jävla bra egenskap kanske!
Men vi va lite på fel ställe tror vi, men de är sånt som sofie och jag inte förstår oss på, de är mycket sånt här med raser och utsende och sånt som inte finns alls i Sverige! Vi kan aldrig förstå vad de handla om! Och om man råkar vara på fel ställe kan man råka riktgit illa ut, så de va ju bra att han va där och skyddade oss :P

Men som alltid klarar vi oss bra :D




Idag blir det skridskoåkning i downtown och sen så blir det hockey match :D:D:D

Bilder kommer senare! Sofies internet är lite segt så de kommer ta hundra år!!!





kommer inte på nått bra att skriva här !

Igår vart en lyckad kväll som vanligt när man går ut i Providence :)

Träffade ett par killar en david från irland som hade spelat hockey i sverige och spelat mot foppa hur coolt ät inte de??? jag har tagit i samma hand som har skakat hand med foppa ;)
Och han är helt GALEN i sofie! kl 5.33 får sofie ett sms från honom och han säger att han är uppe och går med hunden och att han vill träffa henne! haha

Imorgon ska vi  på hockey med dom och vi ska få gå ner till omklädningsrumen :D hihihi... svinkul!


nu ska vi dra till ikea :D

puss och kram ses på stan!

Klakarna i taket!!

Nu är de äntligen fredag och nu jävlar ska ja ta igen de ja har missat på juldagen och nyår :)

fast va inte orolig mamma! ja ska ta de lugnt ja lovar.

I dag har ja jobbat hela dagen, va ganska kul , vi åkte till bibloteket och till bokaffären i mallet :) parkerade första gången i parkeringshuset idag :) gick som smort, klart man fick en parkering precis vid dörren! 

Snart  kommer sofie och hämtar upp mig och sen ska vi åka hem till hemma och göra oss snygga!
Ska ha på mig ett linne ja köpte igår på forever 21 for 7 dollar :D typ 50 spann :) de är skit snyggt!

Ha en härlig fredag kväll!

Mina vänner!

Usch vad ledsen ja blir när ja kollar på alla bilder på facebook från nyår!
Hade så gärna velat vara med er tjejer! ni ser ut att ha haft så himla kul! hoppas ni hade de!!

Just nu saknar ja er så att de värker i hela kroppen! Nyår er en högtid man ska fira med sina vänner! och ja är hundra tusen mil bort :(

Saknar er alla så himla mycket!

Har vart dålig på att höra av mig till er! Men kom ihåg att ja tänker på er jämt och saknar er alla så otroligt mycket!

Älskar er så himla mycket tjejer! De ar svårt att hitta så bra vänner som ni är!

Tack för att ni finns <3


Nyårslöften!

Fíck en tränings T-shirt av sofie idag! och de är vart nyårslöfte! att palla oss till gymet några dagar i veckan och försöka leva ett sunt liv :) vilket inte alltid ar sa latt nar de enda på menyn ar pasta! men vi ska forska sa gott som de går :D
Vill ju inte komma hem 15 kilo tyngre!!!
Är ganska stolt faktist for ja har inte gatt upp ett enda kilo sen ja kom hit, tror ja :S de ar ju lite krångligt de dar med pounds! men de kanns inte sa iaf, fast man har ju inte lite tajta muskler längre kanske, haha!
Men de ska andras på :)


Och sen tänkte ja ändra stil 2009 också ;)


Hippie stilen blir de hade ja tänkt ;)


Hemma igen :D

Nu är ja hemma igen :) har haft en bra semester trots allt, nu nar ja ser tillbaka på de, visligen hade de kunnat vara battre men ja ar nojd anda fast ja har langat hem som en tok!!

Har last en jatte bra bok! P.S i love youn sa himla bra den bara varmde i hjartat! ja sager bara las den!!!!!!!!


Älskar den har boken, och nu ska ja se filmen tror ja!

2009!

Nu ar de 2009 i sverige! och de firade vi med gingaerale och swedishfish! pa hotel rumet, sa nu ar nyar over for min del!

Har kunnat smalta de har mid att "missa" nyar lite gran nu och ja och sofie ska fira jul/nyar eller natt nan gang i helgen!

Mitt 2008 har vart mycket upp och ner! aret borjade daligt med ett piss nyar! sen blev de roligare och ja akte till are! sen blev ja lite nere ett tag men de gick ganska snabbt over och ja tog studenten och hade en himla kul student tid! sen va de sommar och den va ocksa rolig och efter sommaren akte ja till USA som har vatr helt kanon toppen och ja angrar inte for en sekund att ja akte! Och sa har ja traffat en van som ja ar saker pa att ja kommer ha for hela livet!
De har aret ar ett ar ja aldig kommer glomma! men de ar inte alltid latt nar man saknar sina underbara alskade vanner hemma! och familjen saknar ja som bara attans i bland!

Nu ar de bara att vanta och se hur 2009 blir!

kanner pa mig att de kommer bli ett toppen ar!

Vad har ni for nyarsloften?

GOTT NYTT AR ALLIHOPPA!!!

RSS 2.0