Ojoj vad tiden går snabbt!

Allta ja fattar inte att en vecka kan gå så himla snabbt! de va ju inte så länge sen de va fredag och nu är de snart fredag igen, de här året kommer gå på nolltid om mde fortsätter i den här takten!

Idag har jag och Jane haft en heldag i downtown Providence :D kollat affärer ätit mysig lunch och sånt, hittade ett par jätte mysiga stövlar för endast 28 dollar :O de är alltså inte ens 200 kr!
men nu är min lön nästan slut men ja får ju ny imorgon så ja hoppas de löser sig ändå :D hihi
och sen har ja jobbat, har gått jätte fort och sen va de torsdagskaffe på Starbucks..

Och nu ska ja sova och vila upp mig inför Halloween som är i morgon,, ska bli grymt kul :D
Imorgon ska Jane, jag och Sofie på Pilates också, undra om de är nått för mig.. får testa och se helt enkelt...
Och för er som undrar.. ja kom som utav ett mirakel ur sängen utan större problem i morse, todde ja skulle dö av träningsverk men har nästan ingen alls.... bara lite:P

Happy Halloween!

Tränat igen!

Känner mig riktigt duktig alltså :D
Idag va vi på pass, H.I.T heter passet och de ska vara kondition och stryka, va ganska bra och man va trött men de va inte alls som på A3! saknar de! skulle så gärna vilja gå på ett bobatpass! eller kanske lite spinning! dom har spinning här men Sofie gillar inte spinning så isåfall får ja gå själv, men de ska ja väll klara av eller hur? :P
Tillbaka till passet, de va inte speciellt kul, man gjorde typ samma övningar 6-7 gånger och så lite hantlar och mage på slutet, men kändes att man hade tränat! känndes nog extra mycket eftersom ja tränade igår me och fick ganska så mycket träningsverk! kroppen fick sig nog en liten chock där tror ja :P har sprungit och gått och gjort lite situps och armhävningar här hemma men de är ju absolut inte samma sak som med vikter!

Får hoppas att ja kommer ur sängen och ner för trapporna imorgon !

Annars idag hände de en grej som inte va så himla rolig! Liza skulle på playdate hos en liten tjej som heter Abigail, och vi hade bestämt att Lisa skulle ta bussen hem och gå med henne hem för dom går av vid samma busstop, men de va bara de att mamman hämtade upp hennes barnen i skolan och missade Liza vid busstopet, men som tur va så kunde Liza följa med en grannen hem, och ja kunde inte göra nått för ja va ju 20 min där ifrån i barnens skola  med en unge på lektion och kunde inte lämna honom där, så fick lite panik där ett tag men de löste sog till slut och Abigails mamma kom och hämtade Liza och dom lekte och hade jätte kul, men kommer nog inte göra om den grejen igen! Men de va jätte dåligt av henne! jag hade verkligen ringt och kollade med mamman att hon skulle hämta Liza vid bussen!  och så gjorde hon inte de, men hon verkar lite strulig...

Har inte så mycket mer att berätta egentligen, händer inte så mycket spännade just nu... men på fredag är de Halloween :D jippie!


Tränat på Gym :D

Idag har ja äntligen tränat på gym och Sarah har skrivit in mig på där så nu har ja gym kort :D
Va så himla skönt! imorogn blir de pass på gymet :D Yeeeees!
 
Annars har de inte hänt speciell mycket! jobbat och så som vanligt... och till middag gjorde ja kyckling hamburgare, kände mig så duktig :D och riktigt gott blev de me!

En liten kul grej som ja har glömt att berätta är att Liza alltid vill höra ajajajaj puff! ni vet den där troll mor har laggt sina elva små troll, men de är ju bara de att ja inte kan texten så ja hittar på lite, blir typ olka varje gång, och nu vill Liza att ja ska lära henne den:P Någon som kan hela texten? :S


Och skriv gärna en liten komementar:P är jätte kul att få :D och sen är ja lite nyfiken på vilka som läser min blogg också ;) hihi
Och tack för alla gulliga kommentarer ja har fått hittils! <3

Puss på er gullisar!

Min amerikanska helg!

Hej hej, helgen som har gått har vart den mest ameikanksa hittils, först amerikanksfotbollsmatch och allt vad de innebär.
Jag har blivit erbjuden att röka på! :O lite kul hehe, men självklart sa ja nej!!!!!!!!

Och sist men inte minst har ja vart på ett riktigt amerikanskt blockparty, va ett Halloween party i Soifes område, va så himla amerikanskt så ja typ smällde av!
Alla barnen va utklädda så klart plus många av dom vuxna, och dom va utklädda till allt möjligt, Hanna montana, brud, moder natur, djävul och massa sånt.
Sen tog alla med sig mat, dumma som vi är trodde vi att de va själva varmrätten men nej du, dom betällde pizza till allihoppa också :O och sen maaaaaassssssaaa muffins med mycket frosting! vi åt så vi höll på att spricka kan ja lova!! inte bra alls!
Hade så himla gärna velat ha kort därifrån men mina batterier på kamerna dig så klart! jätte synd!

Har vart en helt underbar helg, nog den bästa sen ja kom hit tror ja :D

Idag har ja och Sofie vart och letat kostym till halloween, blir nått ihopplock :D men ja tror att de kommer bli bra :D
men ni får vänta och se vad ja ska vara i några dagar till, hihi

Här kommer lite bilder från i Lördags när kameran fortfarande levde :D

Gänget! Larissa fattas!

Min Tjejer! :D


Suprised! hihi

De va typ dom bra bilderna, man måste ju tänka på att mormor och morfar och farmor läser;)

Åhh tack för brevet mormor och morfar, att en bit av papper med ord på kan göra en sååååååååååå glad! så om nån mer känner för att skriva ett brev blir ja glad :D hihi

Hörs imorgon min kära vänner :D


Au pair party :D

hej hej, sitter nu hos Soffan i hennes Soffa;) hihi
vi ska gå på nån parad dom har i hennes område! ska bli kul och amerikanskt:P

Igår hade vi lite fest i Barrington hos gal från Thailand :D de va så kul!
pratade drack drinkar och hade kul,
Sofie och ja lekte cherleders och jane och ja sprand runt i pyjamas, Sverige tröja så klart hehe;)
Lyckad kväll helt enkelt, vaknade upp med lite smärtor i ryggen, sov på golver i natt, med lite filtar och grejer, fanns inga lediga sov platser så de va ju inte så myckat,

Och idag på morgonen har vi ätit lunch på donken, kändes svenskt! hihi
finns inget bättre än donken dagen efter ett party :D

Nu måste ja gå,, ha den trevlig söndags kväll!

Collage fotball!

Kom precis hem från matchen! såå coolt, de va precis som på film!
Gick dit med Chris och barnen sen kom Sarah och mötte upp oss och sen kom Sofie :D
Förstod inte så mycket av spelet men de va kul ändå! och sen fans de chearleders och ett band, hehe tänkt direkt på Amerikan pie! och alla som va med i bandet va verkligen töntar!

Nästa sport att gå och kolla på blir nog hockey :D


pompoms och sen :D

matchen:D

Bandnördna :D

NU börjar ja jobba.. ha de bra:S
Puss puss

Happy happy!

Kom precis hem från bion,,,Åhh filmen va så bra! satt och log hela tiden :D man blir så glad av alla sång och dans! men varning den är lite töntigt, men ja gillar sånt ;)

Imorgon börjar ja jobba kl 9 och sen typ 11 ska vi gå till Brown stadiu för att kolla på min första fotballgame :D ska bli så himla kul, hela familjen ska med och sen soffan ska med också. 
Sen ska ja jobba några timmar på eftermiddagen antagligen..

Jag är så himla glad idag!  vet inte varför men ja är helt enkelt super glad! de har hänt nästan bara roliga och bra saker idag och imorgon kommer bli en toppen dag!

hoppas ni kommer ha en lika bra helg som ja kommer få :D


Frost!

Hej hej
Idag är de så kallt ute så att de va frost på marken när vi gick till bussen imorgon :D blev faktist ganska glad, fråga mig inte varför men de kändes bra, hehe.
Idag är de äntligen fredag vilket betyder kort dag, I like it!
Ska träffa Sofie snart, vi ska träna på gym eller gå en promenad, får se!
Och ikväll blir de bio, high school musical 3 med jane och sofie :D hehe vi är ju inte något barnsliga, vi har verkligen sett fram emot att den ska komma ut, hihi

De va allt för denna gång! puss

GRATTIS GABBE!

Min underbara Gabbe har klarat körkortet idag! :D åhh ja är så glad för din skulle, men ja är så ledsen att ja inte kan vara där och ge dig en stoooooor feeeeeet kram!

Så Grattis Gabban! Saknar dig gumman!

Nu väntar ja på att Sofie ska hämta upp mig och så ska vi åka till torsdags träffen på Starbucks hoppas de kommer lite folk, och innan hon kommer ska ja ringa en liten pling till Elin E hon är ju i New York så ja tänkte säga hej :D

Saknar er där hemma, och sen saknar ja vi i femman också! sista månaden kommer bli grym elle rhur? :D

Och så vill ja säga grattis till gabbe en gång till! åhh va jag är glad för din skull!


hmm..

Hade precis tänkt att ta mig en uppfriskande långpromenad, är för trött för att springa :P
Men ja kan inte hitta mina skor! något irriterande, undra om ja glömde dom i Sofies bil?

Men men dagens schema är jobba och ikväll är de Starbucks med au pairerna.

Vad hittar ni på?

puss

Lite tankar och funderingar!

När ja och Sofie sitter på Starbucks och åker bil så brukar vi alltid ha lite roliga diskussioner(alltså hur stavas de :S, inte sådär väll?hmm)
För de första ämnena är helt sjuka ibland och sen blandar vi svenska och engelska hejvilt!
Idag va de stora ämnet Flippflopps, uggs och kepsen bak och fram! låter kanske konstigt men de är vår vardag här! de är så folk klär sig och så mjukis brallor och hoodie! och om det står sin skolas namn på bröstet eller benet då är man extra cool!
Här kan man iaf se ett gäng tjejer, den ena har flippflopps och den andra har uggs! vad tycker ni om de? För några veckor sen va de inte okej att ha uggs enligt mig för de va typ 25 grader varmt nu är de typ 10 grader och nu är de okej att ha uggs men inte flippflopp, ja fattar liksom inte vad som är grejen, man måste ju frysa tårna av sig! men men de är väll upp till dom men ja tycker iaf att de ser lite tokigt ut!
Och över till huvudbonad! Killarna har kepsen bak och fram! och tjejerna har en toffs mitt på huvudet! alltså ja menar mitt på huvudet!
De är så kul att de hur dom ser ut här, för de är verkligen inte vad man hade tänkt sig! trodde folk här va modemedvetna, men de är bara asiat tjejerna som pluggar på Brown som klär sog snyggt!

Ajja nog om de,
Sov hos Sofie i natt för ja jobbad inte i morse :D och Sofies "föräldra" är borta båda två.
Så vi hade film kväll, kollade på en jätte bra film, den va iaf bra tills ja somnade! ja förstår inte vad som har hänt, men ja brukar inte så ofta somna när ja kollar på filmer, men här har ja inte sett en hel film utan att sova :( får nog låna filmen av Sofie och se den igen, hehe.
När Sofie hade skickat iväg barnen till skolan så gick vi en promenad och sen åt mysig frukost och sen åkte vi in till Providence och kollade lite på kurser vi kan plugga, gick väll sådär, men vi fick reda på lite iaf. Är lite inne på att plugga buissnes eller nått, och sen en weekend kurs som Cultural Care erbjuder, men ja ska fråga pappa lite va han tycker först :P han är bra på sånt :D

Sen har ja jobbat så klart, hämtade barnen i skolan och sen åkte vi till bibloteket för att dom stakars barnen ska få spela lite data, dom har nämligen tagit bort den för att de va så mycket tjafs om den, hah:P

Och jag och Soffan har köpt dagböcker nu som vi har lovat att vi ska skriva lite i, hehe får se hur länge ja kan hålla de :P köpte en kalender också men den skrev ja bra i en vecka! nu har ja gått över till att skriva de viktigaste, undra när ja börjar sluta skriva helt ;) ja håller er uppdaterade om hur de går!

Ja har inte så mycket mer att säga!
Eller jo, ja ska vara pippi ¨långstrump på halloween :D

How is everything going?



Tisdag!

Hej hej nu är de tisdag, har vart och kollat på vinter jacka! men de finns ju inga i de här himlans landet, dom har skiiiiiit snygga skidjackor men vad ska man ha när man ska gå på stan då?
Jaja får ta och lösa de problemet lite senare.

Är lite deppig nu för Elin O kommer till NYC imorgon och ja kan inte komma dit för ja måste jobba :( synft!!!!!!!!!!!! hon kommer vara så nära men ändå så långt bort :(

Har fått reda på när ja får min första vecka semester, den 14- 22 februari, någon som vill komma och hälsa på kanske?


Lugn dag!

hej hej!
Sitter och kollar på One Tree Hill och gossip girl gick innan :D ojojoj vad bra de är!

Dagen har vart lugn, kollar på serier inte gjort så mycket förutom en kaffte med Jane, hämtat barnen och dom har vart lite bråkiga och  Will har vart super gnällig men de märktes att han va trött för han somnade innan 7 och han brukar somna typ 8 hehe:P

Nu märks de att de börjar bli höst och idag har de vart ganska kallt! så känns om ja behöver en vinterjacka, Så ska förska hitta en imorgon med Jane och Sofie.
Ska förska springa en runda innan ja åkar och kolla på jacka imorogn, känner att ja behöver röra lite på mig!

Ja har inte så mycket mer kul att skriva idag faktist ganska lam dag!

Rensa tankarna!

Låg kvar i sängen till klockan 2 nästan, förutom när ja smög ner och åt frukost när familjen va i kyrkan!
Kollade på film pratade med Elin som bor i NY, hon är lite ledsen och funderar på att åka hem :( men ja förstår henne! kämpa på gumman <3.
Sen pratade ja med familjen, eller mest mamma, fick lite stöd!

Men nu har ja bestämt mig för att depp perioden är slut och ja tog en timmes promenad för att rensa tankarna och nu kännes de lite bättre!

Ikväll ska ja träffa Sofie, ska bli kul känns som man inte har gjort så mycket den här helgen!

Hur har er helg vart?


Saknar er mina underbara vänner! tänker på er <3


15 år igen!

Jag känner mig verkligen som 15 år igen! ja trodde att ja skulle känna mig vuxen när ja kom hit, ja skulle klara mig själv och stå på egna ben, och de gör ja! har gjort saker här ja aldrig skulle ha drömt om att göra hemma, men på ett sätt känns de som man är ett barn igen.

Jag måste smyga in jätte tyst på natten om ja kommer hem sent, ja måste ljuga om vart ja ska iblan, de här slutade ja med för flera år sen!
Här får ja inte gå på krogen och inte dricka, ja får inte köra bilen vart ja vill när ja vill, hemma har ja kunnat gjort de i 1,5 år! saknar den friheten!
Hemma kan ja göra i princip allt förutom att köpa alkohol på systembolaget!

Plus att ja känner mig utanför i familjen och idag känner ja bara för att åka hem!

Ja vill inte vara så här gnälligt, jag är i USA och gör livets grej, men de är tufft iband!

Saknar alla er där hemma så att de gör ont!



Pratade med farmor i telefon igår med! skönt att höra din röst farmor :D


Fredagkväll!

Va en grym kväll igår! :D började lite lamt och vi åkte nästan påväg hem men så bestämde vi oss för att gå till viva! en bar/klubb thingie, och där träffade vi dom svenska killaran! och sen blev de efterfest hemma hos dom, kul kul!
Kom hem efter 3 vilket inte va så smart eftersom ja började jobba klockan 9, mamman sa till och med till mig idag att hon inte tyckte om att ja va ute så sent, men de va ändå ett givade samtal kändes bra att prata ut lite! Men ja får nog ta och lugna mig att tag, eller sova över hos nån sa hon, okej? vem då undrar ja då! men men löser sig väll.




Idag har jag kört till Eastprovidence för att gå på bibloteket, men när vi väll hade hittat ditt efter typ en halv timmes irrande och frågande eftervägen fick vi inte ens låna böckerna för jag fick inte andvända Sarahs lånekort och ja kunde inte fixa ett själv för ja kan inte bevisa vart ja bor med mit korkot, så irriterande!

Nu är ja ledig några timmar fram till 6, ska nog gå och hyra en film ja kan se ikväll :D

Äntligen fredag :D

Hej hej, har vart en härlig dag med brunch hos jane, playdates och nu väntar ja på Sofie, ska hitta på nått!
Men de tar lite tid, vet inte riktigt vad hon gör för nått :S
Men helg betyder inte att ja är ledig, jobbar myyyyyyyyycket imorgon, närmare bestämt 9 timmar! suck och till klockan 11 på kvällen :D hmmmmm!
får ingen sovmorgon helle, börjat 9 och sen har ja 5 timmar ledigt efter 1, undra vad ja ska gör då?

Bjudna på drink!

Hej hej, kom precis hem! har vart på theyer och träffat jane, ellen sofie och sen nån kille som kände jane, kändes nästan som en dejt, hehe men men de va kul, först starbuckt och sen tog vi en liten drink på nått resturangställe.

Sen vandrade sofie och jag runt lite och då va de två killar som stannade sin bil(as snygg bil btw.) och så frågade dom om vi ville ta en drink med dom, dom va från San Franssico och dom hade precis kommit hit som då ville träffa lite folk. och dom sa att dom stannade bilen för att vi va så snygga sa dom, haha vi tackade nej men böt telefon nummer så vi får väll se vad som händer där hehe, dom va inga skönheter direkt, men vad gör de, dom kan ju vara snälla ;)
En sån här grej händer ju bara inte i sverige, men de är kul hehe!


I'm happy :D

Ny blogg design!

Vad tycker ni?
har ja gjort alldeles själv!...... men lite hjälp ifrån www.disignadinblogg.se nästan hur lätt som hellst och jätte kul att hålla på och pilla med :)

Hemlängtan?

Börjar känna av lite hemlängtan nu tror ja, de är inte så att ja ligger hemma och gråter hela tiden men de är små saker som man önskar va som hemma!

Första verkorna så tyckte ja att USA va ungefär som Sverige men ju längre tid som går upptäcker man saker som inte är som hemma, dom sakerna la man inte en märke till när man kom hit.

¤ Amerikaner har regler för allting! då menar ja allt! och dom är inte alltid så himla normala om ni frågar mig.  ör diskhon  ( man måste spola kranen i ca 3 min varje morgon så att man rensar rören), man måste blanda nyttiga med onyttiga flingor, man får svänga höger mot rött vid rödlysen ( älskar den regeln, hihi) man får inte ha tex hårfönen sitta kvar i uttaget, då kan elsystemet gå sönder, ja som ni märker så är de kanske konstiga regler och de där va bara några av flera hundra.

¤ Dom säger saker som dom inte menar, See you later betyder hoppas vi ses nångång, Call tomorrow behöver inte betyda jag ringer dig imorogn utan kan betyder ungefär ja ringer dig om en vecka eller så kan till och med betyda ring mig, Hi How are you? betyder ganska ofta bara hej och man behöver inte svara om man inte känner för de, man kan bara säga Hi tillbaka och om man känner för de så kan man ju fråga tillbaka, de beror  lite på hur trevlig man vill vara.

¤ Dom pratar oftast inte i telefon utan spelar in på telefon svararen, om man vill att nån ska ringa upp måste man spela in att voicemail, annars så anser som att de inte är viktigt.

¤ dom andvänder förkortningar, trodde ni att de bara va i filmer? Nope! OMG, LOL, BTW TTYL dom andvänder det i sms och mail hela tiden, ungdomar pratar till och med i förkortningar, haha

¤ Det är som på film! Sofie och ja pratade om de igår, man tror att de man ser på filmer inte kan hända på riktigt, tex om nån börjar på en ny skola så får man kompisar på en gång, folk är öppna här och om de kommer någon ny så bjuder dom in en på en gång! och man kan nog hitta sin drömkille i pinsama situtioner eller på bussen, har tar folk kontakt med varnadra och de är inte ovanligt att man börjar prata med någon man inte känner när som hellst, tex här om dagen när vi va på Sturbucks, så va de en tjej i min ålder som hörde att Sofie och ja pratade Svenska och hon frågade vart vi kom från och vi pratade säkert i 5 min. sånt är kul :D

¤ de är dom fattiga som är tjocka! Dom rika här är mer utbildade och vet vad som är onyttigt och dom har räd att köpa bra mat. Medan dom fattiga inte är så utbildade och den billigaste maten här är typ Mc donalds. De är iaf min och soffans teori :P

Ja de finns tusen saker man skulle kunna ta upp.
Jag älskar de här landet men de finns saker man tycker är jätte konstiga och saker som man stör sig på.
Men just nu saknar ja Sverige, mina vänner och familjen men vill inte åka hem, de är en sak som är säkert, I'm having the time of my life! :D


Haircut!

Ja ja vet ju hur man kan må när man inte trivs i sitt hår! och varje gång man går ifrån frisören tycker man att de har blivit för kort! någon som känner igen sig?

Nu på kvällen har alla barnen klippt sig och alla blev jätte fina, speciellt jamie! han har så himla fint rött hår :)
Men Liza gillade inte alls sitt hår, de va för kort och hon tyckte att hon såg dum ut, så hon grät i 30 min, alltså stört tjöt!
Och Jamie va så himla söt, han gick fram till Liza och sa du ser inte alls fånig ut, men då bara skrek Liza jag ser inte fånig ut jag ser dum ut! Jamie som försökte va så snäll!

Men nu ska ja ut en sväng träffa Jane och Evelin på Starbucks, hoppas de kommer några fler, alltid kul :)

TTYL

Vet ni vad de betyder? Sofie du får inte säga? ;) hehe

PAKET!

Idag har ja fått mitt första paket, hoppas på fler :D hehe.
Blev som ett barn på julafton när Will ropade att ja hade fått ett paket, viste att du skulle komma men ja blev jätte glad ändå, va massa böcker som ja hade önskat och en vecko revyn! har saknar den tidningen här finns de inga bra tidningar eller så är de jag som är dålig på att välja vet inte riktigt.
Så vart jätte glad för de ja fick :D
Men de hade ja vart ju vart underbart med lite svenskgodis, här finns de bara ett sorts gott godis och de är M&M, har inte smakat så många sorter men de ser iaf inte så gott ut :S
De är ju bra egentligen för då äter man inte så mycket  godis men de vore så underbart med en påse svenskt plockgodis.

Mitt paket va inte lika fint som de här men de är ju innehållet som räknas ;)

Men de va Iaf jätte kul med paket så tack Mamma och jossan, och sen får ja tacka Eva också för ja antar att de är hennes böcker ;)

Idag har ja och Sofie gått en långpromenad på morgonen igen, vi är så duktiga! Nu ska ja bara komma igång med gymet, men familjen är så seg, dom ska byta klubb kanske, man kan vara med i YMCA eller JCC och dom funderar på att byta till JCC men dom gör ju inte de nångång! när dom har gjort de får ja träna gratis där :D men ja hoppas lite på att dom ska stanna på YMCAt för då kan ja träna med soffan , så hoppas hoppas!

Efter promenaden åkte vi till starbucks och tog morgon kaffet, visst låter de vuxet? hehe och efter kaffet åkte vi till mallet och kollar på uggs, ska köpa ett par mörkbruna men vet inte om ja ska ta korta eller långa :S eller vet inte om ja ska ta orginalfärgen, eller fasiken ja vet inte. vad tycker ni?  Hittade även ett par andra skit snygga skor som ja ska köpa :D
Och vet ni?       ja klarade av att gå till mallet och spenderade bara 5 dollar :D, duktig tjej! köpte strumpor.

Sen skjutasde Sofie hem mig och ja åkte och hämtade barnen på deras skola, stannade kvar där och lekte lite längre än vanligt så tiden gick jätte fort! och dom har vart så snälla idag, alla har suttit på sitt rum och lekt snällt och fint med tysta och lugna saker.... Me like!
Nu är barnen iväg och klipper sig så ja har typ en timme ledigt och när dom kommer hem ska ja bada dom och lägga dom sen slutar ja, vad ska ja göra då? hmm har ingen lust att sitta hemma och glo!


Mysdag!

Hejsan hoppsan!

Idag har vart en riktigt mysig dag tycker jag :)

Jobbade i morse, gick hur smudigt som hellst för dom körde barnen till skolan så inge stress alls som de brukar kunna vara på morgonen.

Sen gick ja upp och bloggade och vilade lite och sen kom Sofie till mig och vi gick nästan en timmes powerwalk, och sen gjorde vi några av mina ärenden vilket var köpa makaroner och tonfist och sen hämta Wills medecin och lämna tillbaka filmer.
Efter de va klockan typ 12 men vi gick och köpte frukost som bestod av vattenmelon jordgubbar och yoghurt och bagel med cream cheese, Mumma!
Man äter lite konstigt här, man äter frukost och sen äter man middag ibland blir de lunch men oftast bilr de en kaffe till lunch. jaja de går ju bra de med men kanske inte så hälsosamt.

Efter lunchen vikte ja lite tvätt och Sofie höll sälskap, de är alltid mycket roligare att göra såna saker när man har sällskap :)

Och sen åkte vi till Starbucks och köpte kaffe!

Hämtade barnen i skolan och gav dom snack och då ringde tyska Jane och frågade om vi skulle ha en playdate, och de va klart ja ville så dom kom hit och vi gick till parken, hon har bara hand om ett barn, fatta va skönt me hon verkade ganska bortskämd och kaxig men ändå.
Lekte i babyparken hehe, bara småbarn där men barnen hade kul ändå, och de är ju mycket roligare för mig att jobba med en kompis :D
Sen gick vi hem till oss och dom fick kolla på "sitt" tv program, ett program om dagen som varar i 30 min, och jag lagade Mack&cheese men tonfisk ärter och morötter låter som ganska tråkig mat men de är farligt gott vill ja lova, dom har en speciell blandning som man har i och de är super gott men inte så nyttigt tyvärr.
Har  vart själv hela kvällen och ja är fortfarande själv hemma med barnen, de är inte så kul att jobba så här länge, kan inte göra nått på kvällen då :(

Nu ska ja ringa och prata lite med Soffan, göra lite planer för imorgon, för hon jobbar heeeeela helgen igen och kan itne lämna huset för båda föräldarana är borta. Snyft vem ska ja hänga med nu då?

puss och kram !

Ännu en helg har passerat!

Hej hej nu är de tisdag, har vart långhelg här pga columbusday man firar christofer colubus och hans skep tydligen, förstår inte riktigt de hela men va ledig igår de va ju skönt iaf :D

I söndags va ja med Jane, Aleen (tyskar) och så Ellen från Australien i Newport, de va nån slags oktoberfest, men de va inte alls samma sak som hemma! den här oktober festen gick ut på att dricka öl och äta korv, men eftersom vi inte är 21 så blev de en ganska stor flopp, så vi betalade 12 dollar för typ 1 timme!
Men vi bestämde oss för att åka till stranden istället och där har dom nått som kallas cliffwalk, de är en promenad längst havet och på vägen ligger stora stora vackra hus, värsta lyxhusen.
Naturen där påminde lite om falkenberg och då fick ja lite hemlängtan där ett tag men de gick snabbt över :)

     

    


De va lite bilder från Newport! I de där huset skulle de ju inte vara så fel att bo ;)

På vägen hem ringde Evelin mig och frågade om vi ville komma till Judiths hus för dom hade en liten middag där så vi åkte till dom och pratade lite skit, mycket trevligt, dom är fresten au pairer fårn au pair in amerika organisatioenen.
När ja va där ringde Soife och sa att hon slutade jobba så Hon åkte in till Providence och sen ringde Pascual och vi bestämde att vi skulle gå ut, va hade kul men herre himla gud va dom är annorlunda här i USA, vi gick på två uteställen level 2 och element, på Level 2 va de bara typ ja hmm va ska man säga, de va knappt nåra där och dom som va där va inte folk ja ville blanda mig me direkt.
 Och inga som dansa förutom två tjejer som såg ut som dom hade sex på dansgolvet och sen kom de en tjock kille o ställde sig emellan dom två, blev skadad för livet av den synen vill ja lova!
Men eftersom vi inte gillade de så mycket där så gick vi till element men de va inte riktigt helt rätt de heller, jag och Sofie va ganska blonda där inne om ni fattar vad ja menara! de va vi två och tre killar och en tjej från storbritanien och ukraina där inne!
Ja va faktist ganska rädd om ja ska vara ärligt, vi hörde till och med folk säga OMG dom är vita :S kommer nog inte gå tillbaka till de stället!
När vi tröttnat typ vid 1 så gick ja och Sofie till theyerStreet, där är de alltid liv och rörelse på kvällarna :)
Träffade ett gäng efterhägnsna killar som vi försökte skaka av oss, ett gäng brownelever, konstiga konstiga och så pratde vi med två jätte söta killar hihi dom gick framför oss och sen saktade dom in och så när vi va precis bakom vände dom sig om och sa whats up ladies? haha så amerikanskt, men kul hehe.


Igår va ja och Sofie på wrentham outlet jäääättttteee stort outlett och de va billigt!!!!! Iaf i dom flesta butikerna.
Köpte en lila tommyhillfiger tröja, en kofta, en munkjacka en t-shirt och ett par jeans i nånbutik som ja inte kommer ihåg namnet på men inget specielt märke tror ja inte. och sen mamma få inte en hjärt atack nu men ja köpte ett Calvin klien BH och trosor för ca 170 kr! alltså ett matchande set! I sverige betalar man minst 450 för bara bh! tyckte att ja gjort ett bra kap där :D
Så nu får ja och Sofie leva fattigt i veckan! men vad gör väll de vi är många klädesplagg rikare, hehe

När va kom tillbaka till Providence gick vi lite på theyerstreet och kollade läget, så ringe Eli och ville fika så vi åkte till Starbucks i Seekonk och drack kaffe och spelade domino.
och sen träffade vi sofies "date" och så åkte vi tillbaka till Providence, mycket far och fläng blev de :P
När va va i Providence andra gången hittade vi en liten ställning med roliga galsögon hehe  
       

Sen åkte ja hem och sov efter en mycket lång och utmattande dag!

x 10

En bra sak som ja och Sofie kom på idag är att om man tar allt i det här lander gånger med 10 så får man USA!

EX.

Allt är 10 x Större, Hus, bilar, portioner you name it!
Folk är antingen 10 x trevligare eller så är dom 10 x otrevligare!
Folk klär sig 10 x fulare (nope folkklär sig inte som i gossip girl här)
Befolkningen är 10 x fulare, inte för att vara elak men de är sant, men dom killar som är snygga är däremot himla jätte snygga!
Folk dansar 10 x snuskigare! Om du ser nån dansa på dansgolvet på joar och du tänker oj men gud va hon gör bort sig när hon dansar sådär sexigt, ta de gånger 10! så dansar folk här! eller iaf på de stället vi va idag(berättar mer imorogn bitti)
Kan erkänna att man får lite smått panik när nån kille kommer fram och vill dansa, jag kan inte dansa sådär! och ja vill verkligen inte dansa sådär.
Folk flörtar 10 x mer och 10 x mer ja hur ska man säga, töntigt?

Ja listan kan göras lång, men de här landet är konstigt men I love it!

Skriver om Newport och resten av dagen/kvällen/ natten imorogn bitti :)


Hemma från krogen 2.30?

Kom hem för ett litet tag sen har vart ute med Jane, Aleen, honza och nån tysk tjej kommer inte ihåg vad hon heter, och då är de ju att såhär i lilla RI är de statelaw på att nattklubbarna måste stänga 2.00! vilket jag tycker är ganska töntigt, men i Barrington där sofie bor där får man inte ens köpa alkohol för de är en nykter stad, så om man vill dricka måste man åka till granbyn och köpa alkohol, hihi så kul tycker jag!

tillbaka till saken, alltså enköping som är mindre än hälften så stort har till och med öppet till 3, alltså de förstör hela kvällen! men men de är väll nått man får vänja sig med...
De va iaf kul att komma ut lite och imogorn blir de antagligen oktober fest i Newport :D

Och ja saknade min Sofie! är inte lika roligt att gå ut utan henne :( men ja träffade några av dom andra svenska killarna, men vet inte riktigt om ja tycker dom är så trevliga, men men ska ta en kaffe med en av dom i veckan får vi får se..¨

Sov gott !


Önske bilder :D

Hej hej
Nu ska ja äntligen lägga upp lite bilder på hur ja bor m.m

  
Min rum från båda hållen, ser ganska tråkigt ut men de är ganska mysigt! ska till IKEA snart och göra de lite mer personligt :D

    
Mitt badrum och tvrum, de är inte super lyxigt men de duger för mig! :D

 
En gata nära mitt hus där de finns Starbucks, banken, bokaffär, mataffär-apotek och lite smått och gott.

De här är min gata! eller en del av den, de är en ganska lång gata.

Hoppas de duger så länge, ska fråga Sarah om ja får lägga upp bilder på barnen när de blir läge, man får nämligen inte göra de utan lov. Hoppas ja får!

Ska jobba ikväll, 7-10.30.. hmm inte så kul! men men

XOXO

köttfräsrlimpa och potatis!

Vet ni hur glad man kan bli av lite husmanskost?
Igår lagade jag köttfärslimpa med potatis, blev typ lyckligast i världen när  Sarah sa att jag skulle göra de till middag!
Jag har levt på pasta i 6 veckor! alltså jag har inte ätit potatis på över 6 veckor! Har saknat potatis jätte mycket, tänk va konstigt man kommer hit och tror att man ska sakna familjen och vännerna, och de gör ja verkligen men kunde aldrig tänka mig att ja skulle sakna koktpotatis, haha.
Nu väntar ja bara på att vi ska äta ris nån dag :P

Och det är äntligen fredag igen, den här veckan har gått läskigt fort, tänk om alla veckor kommer gå såhär fort, då kommer ja vara hemma på noll tid!
Idag har ja vart i seekonk med jane, trevligt trevligt :)
Sen åkte ja hem och så passade ja barnen i typ 2 timmar, men dom va ganska jobbiga, Will har en sleepover ikväll så Liza och Jamie började störttjuta för att dom inte oxå hade en, och när ja va och lämnade av Will satt dom kvar i bilen och när ja kom tillbaka hade dom hält vatten på sätet! va inte så jätte skönt att sitta i kan ja lova! och så sa dom att de inte va dom, snorungar!

Blir en lugn helg, ska ta bussen till sofie snart, blir filmkväll, imorgon kväll jobbar jag och på söndag har ja inget planerat.

Ja, har inte så mycket kul att berätta mer egentligen, och ska försöka ta lite bilder som ja kan lägga upp oxå, blir ju lite riligare då :)

trevlig helg!

Förkyld!

Japp, de är precis vad jag är, en riktigt jobbigt sådan... men livet går inte under för de!

Igår bakade jag och Sofie kladdkaka som vi gav till emilia :) hon åker hem i morgon! snyft! så vi va på hejdå middag för henne igår, mys mys!
Och så fick vi smaka kakan oxå, såååååå god den va! de smakade riktigt svenskt!  :D
Efter middagen åkte vi till Thai Janes hus för dom hade också hejdå middag, va rikitgt trevligt! de är Au pair in amerika tjejer så de är kul att umgås lite med dom :)
Jag och Sofie va inte där så himla länge för vi tappade ju bort våra jackor i lördags så vi va tvungna och hämnta dom på burgur king parkerigen i cranston, och vi hittade galant!  vi är så duktigt :)
Sen blev de kaffe på dunkin donauts, dom har faktist gott kaffe där och sen hemfärd!

På dagen hämtade ja barnen på deras skola och sen åkte vi hem och sen åkte vi direkt och cycklade, men Will va så himla "dum" och lyssnade inte alls, så vi åkte hem efter typ 5 min :P
Och dom har brjat tjalla på mig också och dom säger ju inte alltid hela sanningen! åhh ja blir så arg.
Imorse sa Will till Sarah att ja sa att ja skulle lämna dem där.. okej? happ men de sa ja! inte!


Idag har ja skickat iväg barnen till skolan, och sen städat deras målarrum och deras 2a lekrum, inte så kul men ja slapp vika tvätt iaf !
Nu ska ja nog träffa Sofie, överraskning va?

Saknar er!

Hem langtan :(

Hej hej, sitter i bibloteket i Providence ar har  med barnen! tittade in lite pa facebook och barjade typ nastan bola nar ja kollar pa alla bilder och allting!
Dom senaste dagarna har ja langtat hem lite grann, de ar ingen fara men barnen har vart hemska sen dom kom hem fran Newport och de ar svin kallt inomhus! de ar typ 15 grader nar man vaknar pa morgonen och da ar de inte direkt sa kul att ga upp och borja jobba, och sen ar ja typ osams med ana eller hon ar arg pa mig, vet inte vad ja  har gjort men, ja tanker inte slosa tid pa sana vanner, de ar tur att ja har sofie och dom andra :D

Nu ar min tid slut men idag har jag och sofie tog en langpromenad i morse och sen gick vi och at lunch, mysmys!

Take care!

Helgen :D

Har vart en super kul helg, gick ut både fredag och lördag.

I fredags hade bara planerat att ta några öl (ja öl! får helt enkelt ta och lära mig) och sen gå till hooka baren, men de blev inte riktigt så, dom är lite struliga dom där tjejerna hehe..
Vi gick först till hookabaren och sen gick vi hem till mig och tog några öl efteråt istället, vi va 8 stycken, en tjej från ecuador de va hennes sista helg här så vi ville göra nått speciellt. och sen va de en tjej från mexiko hon är 27 men ser ut att vara 14, nykomligen från colombia natalia, sofie och jag så klart och så va de tre tyska tjejer, Jane, Allen och Aleen.
Sofie skulle sova över så när alla hade gått fick vi för oss att vi skulle testa att gå ut, och den första baren vi tesat fick vi gå in, men vi var tvungen att ge vaken 10 dollar haha.
Men de va kul! kunde till och med köpa i baren :D
Men vi viste inte att de stängde kl 2 och vi kom halv 2 så blev ju inte så länge, men vi gick ut på gatan och träffade lite folk, man hittar alltid nån att prata med.
Sen av rena himla slumpen träffar vi på några svenskar och råkar hamna på efterfest i deras lägenhet, de är de sjukaste ja vart med om i hela mitt liv! men hur vi råkade träffa dom lämnar ja åt er fantasi, de är min och Sofies mörkaste hemlighet ;)


Jeeeej vi är inne på en klubb i USA haha

Sen på lördag så åkte ja och Sofie till coldstate park i bristol, en enorm park precis vid havet hur fint som helst!
så vi gick fram och tillbaka där och så hade vi med oss lite picknick, vi hittade ett bubbel vatten som smakade nästan som loka :D I miss!
sen åkte vi in till warren och åt lite lunch och sen hem till mig, ringde mina värdföräldrar och frågade om de va okej att de några tjejer kom hit i kväll och om Sofie fick sova över då säger hon att dom ska stanna en extra dag, ååååhhhh nej vilken otur va de första ja tänkte, NOOOOOOOOT!
Så de blev lite förfest hemma hos mig igår kväll och sen gick vi ut :) och de är så himla tydligt att blonda är så mycket populärare här, vi va att gäng på 9 personer tror ja, och Sofie och ja gick i först, vi kom nästan in men så kollade han på dom andra tjejerna, dom flesta från sydamerika, och så frågade vakten, är dom med er, ja de är dom sa vi och då sa han nej tyvärr ni kan inte komma in :(
Men vi testade på att annat ställe och då kom vi in med lite tjat, hehe.
Där inne träffade vi två killar som kunde fixa in oss på de andra klubben så vi gick dit och där blev Sofie och jag av med våra jackor :( hoppas vi får tillbaka dom på nått sätt för ja älskar den där jackan.
Sen så va kvällen slut..........

                            
Jag och Sofie i Coldstate park                                          Vi är väldigt bra på att hitta coola brillor ;) i en affär i Warren

                           
Alla som va där :)

Blev inte så mycket mer bra bilder, vet inte riktigt vad som hände där....

För övrigt börjar ja bli sjuk :( har ont i halsen och sånt, inge bra inge bra!

Idag har ja inte gjort så mycket, jobbar från 2 till halv 8 vilket va ganska jobbigt! mådde inte helt 100..

hur har eran helg vart?
puss

önskebild!



Min omtalade stövala :)

Maria har önskat en bild, men de är så svårt att ta kort på dom, syns inte hur dom ser ut på riktigt, men de är iaf små blå fåglar och sen är dom inte lika klumiga där nere som dom ser ut att vara. hehe

Ha en trevlig fredaglväll allesammans


Pink glasses

Kom inte på någon rubrik så, blev den där..

Så dagen har vart super, barnen va snälla på morgonen men de va lite stressigt för Sarah väckte barnen lite sent, men dom han till bussen, och chris har åkt till Newport ( på östkusten, alltså inte den i californinen.) på jobb så familjen ska åka dit fredag eftermiddag till lördag så har huset för mig själv hela helgen fredag lördag och hon sa till och med att ja fick ta hem några kompisar :) och erbjöd mig till och med att följa med till new port med har redan planer  :) ska till hoka bar imorgon, den där vattenpipa baren som ja va på förut, kanske blir en liten förfest här mabye, hehe
ska iaf bli kul!
och på lördag är de fest :D äntligen! hihi har gått 5 veckor sen ja festade sist! :O

Idag på dagen träffade ja Jane och Sofie på Starbucks, vart annars? hmm

men vi gick iaf till mallet, köpte äntligen min Ipod och ett armband så att ja ska springa med den och kan ni gissa vilken färg ja valde? ;)  nu ska ja verkligen börja med mina joggingturer och promenader! sprang faktist i går, är ju så himla skönt när man gör de men de är svårt att ta sig ut! men de ska bli ändring på den fronten!


och sen köpte ja lite smink och ett par rosa glasögon hihi, coola! dom va billiga annars hade ja inte köpt dom :P och Sofie älskar rosa precis lika mycket som ja gör, hihi.

Nu ska ja möta Sofie på starbucks och så kommer ana lite senare och sen kommer de två tyska tjejer från au pair in amerika :) ana kommer inte gilla de för hon hatar tyskar, ja tycker dom är ganska trevliga! men men hon kan gott sitta där och tycka att dom är duma i huvudet hon mår ju inte bättre för de!

De är så roligt när ja Sofie och Jane umgås, när Jane går iväg så fortsätter vi att prata engelska med varandra, de är helt sjuk, och när vi pratar med varandra när de bara är vi två kan vi också börja prata engelska, de är så sjukt att man ställer om sig så snabbat, har redan jätte svårt att hitta ord och sånt när ja pratar med familjen på skype, är lite kul, ja undrar verkligen hur de kommer att vara efter ett år!

Snälla håll mig uppdaterad om vad som händer där hemma! vill ha långa mail ;)
Känner mig som värsta knäppskallen, vet ingenting om nånting :P inga nyheter inget skvaller, men ja får väll kolla på aftonbladet.se eller nått.

aaa och på eftermiddagen va Liza på ballet och jamie hade en kompis här så de va lugnt och skönt, ska nog ringa den där kompisens mamma och fråga om vi kan ha fler playdater för de va toppen när dom lekte tillsammans :) sen har ja gjort frenchtoast for dinner. och sen lagt barnen.

Oj va hoppigt de här inlägget blev, men tänkte iaf bjuda på en bild såhär på slutet :)



Ny vän från Arfika!

Alltså ja känner mig som en jojo eller nått, igår hade ja en toppen dag även om ja hade hemlängtan för första gången sen ja kom hit, men de gick snabbt över igen!
Sarah va jätte trevlig igår och pratade massa med mig och såntdär så de kändes bra och senare på kvällen träffade ja Ana och en tjej från sydafrika! kan inte stava till hennes namn men ja tror att de är greda :S coolt att ja här en kompis från afrika eller hur! :P

Men de va nog den häftigaste männikan ja träffat i hela mitt liv, så förståndig och hon hjälpte mig jätte mycket med min familj och hon fick mig att inse att de kanske går att fixa de här så ja ska ge det en chans iaf. låter jätte konstigt men ja känner verkligen inte för att lämna kompisarna här och jag älskar providence och ja har verkligen blivit fäst vid barnen.
Så de blir ett försök, men bara ett!

Ska iaf fika med min lcc Nora idag och prata lite med henne och så vad hon tycker och så vidare.

Igår åkte Jane och ja till seekonk och gick in på iparty hahahahaha, dom roligase halloween kostymerna ja sett, de va KORTA kjolar och DJUPA uringningra :P haha så kul! Glömde kameran så klart men tog lite kort med mobilen men ja vet inte hur ja ska få över dom till datan bara lämnade ju sladdarna hemma, pappa ja skulle ha köpt en dator med blåtand! hihi.

Lägger in lite bilder senare idag tror ja :)


och sist men inte minst grattis på födelsedagen Millas Matte! :D


RSS 2.0