Nu är mitt långa arbetspass över!

Från lördag kl 9.00 till tisdag ca 01.00

Nu kan ja ju inte säga att de va de jobbigaste ja gjort, men jobbigt va de! har liksom inte kunnat träffa en enda kompis sen i lördagsmorse då sofie åkte, med undantag från att frida va här i 15 min, sen har ja ju haft lite timmar lediga här och där!

Så nu får vi se hur schemat ser ut dom närmsta dagarna! ska bli spännande!

är för trött för att skriva nått mer, men lägger in lite bilder från helgen imorgon om ja får någon tid!

Stavning!

Okej, nu är de bevisat! jag är helt värdelös på att stava!

men ja får väll försvara mig med att jag pratar 1000 gånger bättre än avd jag stavar!

Vill ha svensk sommar!

Vart är solen! vart är festen och vart är mina vänner?

Vill hem och ha en underbar sommar med fint väder coh mycket fest med mina underbar enköpings vänner! saknar er! <3

Vi har haft 3 soliga dager i hela juni! kul!!

Hoppas på att solen kan titta fram nu i Juli! som man inte kommer hem som värsta blekisen! Smörjde liksom in mig men BUS igår! De ska man väll ändå inte behöva göra i slutet av juni?

Rätt stavningen av förra inlägget! de stavas ju Unt! inte myra! hahah, så knäppt de kan bli ibland!



Ant Jill!

Åhh va ja tycker om att ha henne i huset, Jag får inte gör nånting, ja får inte laga mat, inte diska, INGET! och när ja dukade bordet så hon tack typ 1000 gånger, hon är ju ändå gästen liksom, men de har inte mig nått emot, och Imorgon ska dom ta med sig Julia på allt dom gör,  vilket kommer göre de så mycket lättare för mig, annars hade ja behövt tvinga med henne på fotboll och massa grejer vilket verkligen inte är uppskattat! 

jag som trodde de skulle bli jobbigt när hostföräldrarna va borta, men neeehej nu de är enklare, behöver inte göra nånting! så de blir typ som semester dehär :D haha!


Men nu ska ja jobba lite iaf, ska hämta upp Sarah från Fotbollen!

TTYL!

Lördag!

alltså ja fattar inte att tiden kan gå så snabbt! kommer va hemma på 0 tid om de fortsätter i den här takten!
Men ändå så vill ja ju inte att tiden ska gå för snabbt för ja vill ju ändå njuta av sommaren, om vädret kan bli lite bättre! men nu har de vart bra väder i 2 dagar! helt otrolig!

Igår va vi som sagt på middag och bio jag frida och sofie :D så himla kul att sofie kom hit till wayland och hälsade på lite :D

Filmen vi såg va hur bra som hellst! Sisters keepers heter den och den handlar om en flicka som har cancer och hennes familj, Den berörde hela vägen in i hjärtat och lite till! Och ja tror att nästan alla i den fulla biosalongen satt och snyfftade! Se den filmen! helt klart värd att se!


Idag har ja inte gjort mycket på jobb fronten, Skjutsat sarah till en kompis som skulle ta henne på fotboll o NYC och sen INGET! farbror Brad tog julia och åkte och bada så ja har kollat på film och myst lite och så :D nice! men nu kom dom hem så nu ska ja väll göra mitt jobb lite :D


Fint väder ?

Men va? nu fattar ja ingenting! de är fint väder idag :O



Tog sovmorgon, och sen gick ja till gymmet och körde en riktig genomkörare, himla skönt! sen hade ja tänkt att ja skulle ligga vid poolen lite och få lite färg, eftersom de va fint väder, men när ja kollade ut så regnade de!
Så ja gjorde iordning mig och sen när ja gick ut till bilen hade de slutat och nån timme senare va de värsta kanonvädret igen! lite otur eller hur?
Men ja gick lite i affärer, köpte hörlurar för mina har gått sönder, trampade på dom, haha typiskt mig!
Och sen köpte ja en kamera också :D äntligen kommer de bli lite roliga bilder här i bloggen!

Nu ska ja chilla ett tag sen kommer sofie och då blir de middag och bio, frida ska också me! kommer bli myspys!

R.I.P

Trodde att de va ett dåligt skämt när ena host kid sa att Micheal Jackson hade dött!
Men nej de är sant! kan inte fatta de! De är ju en sån person man har växt upp med och lyssnat på hans musik och läst i tidningen om dom knäppa grejerna han har gjort!
Känns overkligen! men de är sant  The king of pop är död!



Stackars Hostis!

Min Host mom fick sparken från sitt jobb idag, via brev! Hallå, kan dom inte ens säga de in her face? stackarn!

Och jag har jobbat 14 timmar idag, men de känns inte som de är läge att klaga så de ska ja inte göra, förhoppningsvis får jag ledigt imogon! :D

Min hostpappas bror och hans fru och två barn är här också, så de är fullt hus! men fun som heter Jill är så himla gullig! ska bli super kul att ha henne i huset :D! Brorsan är dock lite konstgit! men men!



Glömde nästan!

JAG HAR ÖNSKAT DATUM FÖR HEMRESA :D!

Om 3-4 veckor kommer jag att veta när ja kommer hem! exakt dag och tid!
 Det blir antigen 31 aug. 1 eller 2 september! Can't wait!

Men de är mycket jag vill hinna med att göra först!

Six flags
Shoppa massa!
Red sox game!
Brittney konsert! (bokar biljetter i helgen! 29 aug. då smäller de!)
duck tour!
spendra mer tid i Boston
Åka till NYC en gång till (och festa!)

Listan kan göras MYCKET längre!

De kan ju vända fort!

Efter en halv liter kaffe och llite gott skällskap så är humöret nästan uppe på topp igen!
Ska nog kolla lite på Parlamentet klipp på youtube sen kommer de va på topp!

löjligt att man kan va så nere och så 1 timme senare är man hur glad som hellst!

Efter jobbet så träffade jag iaf Teresa och Frida för middag, både Fridis och ja kände att vi behövde komma ut ur huset! Frida jobbade 12 timmar idag så jag ska väll inte gnälla egentligen!
Blev Panera bread och älsklings Asian sallad! grymt go!

bjuder på en liten bild på mig och Teresa under en av våra lunchdater! Men nu är des lut med de eftersom hon åker iväg om typ en vecka och sen jobbar jag ju dagar nu!



Kommer sakna henne! men hon kommer tillbaka i börjam av aug! då ska vi hänga och shoppa massa! :D och sen ska ja köra henne till flygplatsen, kommer bli ett jobbigt avsked! :(! men är säker på att vi kommer ses igen! har ju inte vart i tyskland än! och har många att hälsa på där, Teresa, Jane , Larysa och några till :D!

Nej bed time! en lång dag imorgon!


jo föresten!

Jag klarade av att köra min hostmoms bil! jag kom ihåg hur man gjorde! inte ett enda kärringstop :D hurra för mig!

...

tänker inte ens skriva nått! de är inge kul att läsa!


VARNING! TRÅKIGT OCH GNÄLLIGT INLÄGG!

De här har vart en skit dag rent ut sagt!!!

mina hostkids o min hostmamma har bråkat hela dagen och de har lett till att Kim har spenderat hela dagen med att gråta på sitt rum!

Internet är cp så ja kan inte prata med Sofie! kan inte prata med mamma eller pappa eller jossan eller hannes heller! och vi har inte pratat sen i torsdags!

Jobbar imorgon och ska jobba hela JÄVLA helgen! lördag till måndag morgon i streck! över natten också! utan extra betalt!

Jag har ännu inte önskat hemresa datum, för de blir aldirg läge att fråga för dom bara bråkar hela tiden!

Mitt rum ser ut som helvete fast ja städade i torsdags! Hur lyckas jag?

har inte fått min lön för förra veckan! alltså man kan fan inte glömma att betala sina anstälda! tänk så skulle er boss va 2 veckor sen med eran lön? hur glada skulle ni bli då?! och de är ju liksom jobbigt att fråga efter den VARJE vecka!

DE SLUTAR JU ALDRIG ATT REGNA! jag orkar inte en enda dag till med regn! de har vart fint 1 dag de senaste 2 veckorna! och på väder prognoserna syns inget fint väder så långt ögat kan nå! hur kan man pricka in ett år där dom har den 3 kallaste vintern i USA nånsin! och de är en vecka kvar av juni och de har aldrig nånsin i USAs hitora regnat såhär mycket i juni!


ALLTSÅ AHHHHHHH!

Men!!!!! jag har vart och shoppat idag, en kläning och ett linne!

första gången på 10 månader!

HJÄLP!!

Ska köra min hostmammas bil! en bil som man behöver växla! OMG! hur ska de här gå?
Har inte kört manuell på 10 månader, kommer jag ihåg hur man gör? :S


Ingen bra ide....

att lyssna på rix fm! längtar hem och vill prata med mamma! :(

Om bara solen kunde titta fram då skulle ja bli världens gladaste!

Barnens sista dag i skolan!

Idag slutar dom skolan och ja vet fortfarande inte hur ja kommer jobba under sommaren! vet ingenting, vet inte ens hur länge jag jobbar ikväll!  men what 2 do?  bor man i en rörig familj som inte ens vet vad som händer dom närmasta 10 min så är de väll sånt man får ta! man slipper ju iaf att få skäll varje dag!

Suger lite att ja inte kommer kunna träna på morgonen längre också! men hoppas att ja kommer sluta tidigare så ja har tid att göra de efter jobbet och sen ändå ha tid att göra nått annat efteråt!

Vill inte gnälla eller så!! men är så trött på att jobba som au pair! jävla skit göra! dåligt betalt och mycket jobb! och att de har regnar i 2 veckor gör de inte lättare att hålla humöret uppe! igår regnade de hela natten och hela dagen och ja ljuger inte när ja säger att de inte ens va 1 min uppehåll på hela dagen! 
 Vill ha sol och värme nu!

Fast man kan ända inte låta bli att älska livet utanför jobbet! Älskar USA och alla människor här och allting! Om jag hade ett annat jobb här så hade jag nog stannat för alltid!  :D

Okej slut ¨på de här meningslösa inlägget!
ha en bra dag!




Nej nu har de gått förlångt!

Jag är på väg till frida och sätter på mig leggings linne och en hoddie! Alltså de går bara mer o mer utför! och igår gick ja på bio i mjukisbrallor! OMG! dags för skärpning!

Au pair skvaller!

De är nått som är väldigt kul! haha

Och nu ska ni få hör här! sitter och asgarvar när ja skiver där här!

Vet ni vem som va på Silverbay kursen? Nej antagligen inte! de är ju svårt för er att veta!

ANA CLAUDIA! HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH!
Aaaa nu undrar ni säkert vem de är! kanske nån som kommer ihåg?
Men de är iaf min ex-BFF!

MIn första "vän" här i USA, kan ju inte säga att jag nånsin har gillat henne, men fösta veckan va de ju typ de som fanns!
Och när ja fick nya kompisar så blev hon arg på mig och tyckte att jag enbart skulle umgås med henne! Så hon blev sur på mig och alla som va kompis med mig! alltså alla i providence området! så de slutade med att hon byte familj för att hon inte hade några vänner och ja tror inte att familjen va så förtjust i henne heller, väldigt konstig tjej! Vilken bitch jag är eller hur?

Jag höll på att smälla av när jag såg att hon va här! ville typ säga hej men fick aldrig nått bra tillfälle! hon unvek mig om man säger så! och hon va själv där så ja antar att hon inte har haft så tur med sina vänner på de nya stället heller! haha!
Men måste säga att jag är lite imponerad över att hon fortfarande är kvar! trodde hon skulle åka hem efter 3 månader!



Måste även tillägga att hon har gått upp säkert 15 kg i vikt också! :D Och när de hår kortet togs va de 25

moahah! jag är så elak !

Midsommarhelgen!

Då va den avklarad, inte så jobbigt hade fullt upp på silverbay! Men bloggar förbjöds att kolla på! Man behöver ju faktist inte göra de värre än vad de är! läsa om hur alla bloggare firar midsommar va ingen höjdare!

Kollade dock på bilder från midsommar på FB! De är JOBBIGT! men dom som har lagt upp från i fredags verar ha haft en kul midsommar och de är ni ju värda!

Fast nästa helg känns som om de kommer bli jobbigt att hålla sig från att inte längta hem för mycket!
Hamnfesten liksom?! jag vill hem till mina kompisar och festa NU!
Juni har ja vart och kommer vara en jobbig månad om man tänker på de man missar hemma! Studenten, Stadsfesten, Hamnfestvalen och Midsommar och Millas födelsedag!
Men jag har ju klarat de galant hitiils så de kommer nog gå bra! och endast 70 dagar kvar sen är ja hemma i Sverige igen :D


Glad midsommar!

Idag är de midsommar afton och de är just sånna här dagar som är dom tuffaste att klara sig igenom, men idag har jag ingen tvekan om att de kommer gå galant! för jag ska nämligen spendra hela helgen med Sofie :) så de kommer nog bli bra!



Midsommar förra året! bjuder på den ;) haha

HUr coolt?



Låten är sjukt bra me!

De gör ont i hjärtat!

Usch tycker ni inte att de är hemskt att köra över djur på vägen? får typ ont i magen och tårar i ögonen när ja kör över en mask!

Och idag när ja körde hem frida så var det massa grodor på vägen! körde säkert över 5 stycken så nu har jag jätte dåligt samvete! usch vilken elak människa jag är! och stackars grodorna! :(

Här hoppar de runt massa ekkorrar och chipmunks(kommer inte håg vad dom heter på svenska)men de är iaf såna djur som Piff & Puff är! alltså dom är ju de sötaste som finns! fast mycket mindre än vad jag trodde! såg framför mig att dom skulle vara ungefär lika stora som en ekkorre men icke sa nicke dom är ingefär liksa stora som en mus ungfär! kanske lite större! tillbaka till själva poängen! om ja kör på en ekkorre eller en chipmunk så kommer ja seriöst börja gråta! tycker de är jätte hemskt!

Jag tror att de är lite av en fobi!

torsdag!

Den här verkan rusade på i raket fart och imogron drar jag och soffan till Silverbay!

Och imorgon är de midsommar hemma i svealand! weird!

De va inte bara jag!

tycker så synd om lilla Katja som måste bo i min ex hostfamilj, usch vill inte ens kalla dom familj! hemska minnen!

Men iaf, Sofie tog en kaffe med prov tjejerna ikväll! och då va katja me, och Miss Sarah har inte slutat med sina diva fasoner!
Hon hade till exempel skällt ut henne för att hon hade jkippt upp hela änden på flingpaketet och inte bara ena hörnet som Sarah ville att hon skulle göra! alltså seriöst den människan har allvarliga problem, spelar de nån roll im de är öppet  halva eller hela vägen på flingpaketet? och de va verkligen sånna grejer hon blev arg för hela tiden!
Tycker synd om Chris som måste leva med den där idioten, och ful är hon också!
Och hoppas hon får riktigt jobba tonåringar! hon kommer aldrig klara av de! hon orkar liskom inte ens lägga sina barn nu liskom!

AA nog om de!
Over and out!


Jag får ont i magen!

Parlamentet är ju helt sjukt kul alltså! har kollat på youtube nu i 3,5 timma!
Skrattar ihjäl mig!

Mailen svämar över!

Är de okej att ha 164 mail på sin inbox?
Är så trött på den där himla facebook mailen och allt skit man får på mailen, man missar ju dom viktiga mailen då!

Mailen svämar över!

Är de okej att ha 164 mail på sin inbox?
Är så trött på den där himla facebook mailen och allt skit man får på mailen, man missar ju dom viktiga mailen då!

Snart blir de ändring här på min lilla blogg!

Vill ha en kamera NU! papp a skickade mitt bankomat för en vecka sedan så de borde komma snart:D då skicka ja köpa mig en ny kamera så de blir lite mer bilder här på bloggen :D roligt heller hur?
Känns som ja har super mycket att ta kort på och lägga upp i blogg! Huset hundarna familjen, omgivningen aa allting :D


Va med Teresa idag och kollade på kameror! Och mobiler, ska förska spara ihop till en telefon innan ja åker, kommer nog inte upp till drömtelefonen blackberry storm men de finns en som är nästan lika fin :D så hoppas ni inte blir allt för irriterade när ni får sms av mig utan å, ä och ö :) hehe!  fast de måste ju gå och fixa på nått sätt?

Annars idag har ja kört till soccer från 4-7 så läste bok och powernapade i bilen :) hehe!

Nu ska ja bara ta de lugnt och kolla på lite avsnitt av nån bra serie :D


Jag är så himal snäll!

Innan jobbet va ja inte alls på bra humör! men de vände ganska snabbt! efter att ha spenderat lite tid med julia så kan oftast den värsta dagen vända och bli en helt okej dag om inte en riktigt bra dag! den lilla tjejen är bara för rolig!

Så ja kände mig extra snäll när Kim kom hem, barnen va inte så himla snälla mot henne! tonåringar! skäms över att jag har skrikit på min mamma nu när ja ser tillbaka på de :(!
Men iaf hon vart jätte ledsen och så sa hon typ åhh va skönt de vore att gå en promenad! men hon skulle ju laga mat och grejer! och då va ja super snäll mot henne tycker jag! Jag lagade mat åt familjen och dukade bordet och allting så när hon kom hem från sin promis stog allt klart och de va bara att sätta sig och äta! Och ja riktigt märkte hur glad hon blev, känns bra att göra nån glad på de sättet! För de va ju inte så himal jobbigt för mig att svänga ihop lite spagetti o köttfärs sås på fusk vis! (allt görs på fusk här!) istället för att sitta vid datan, medan för henna hade de kanske tagit hennes allra sista krafter!
Så idag samlade jag plus poäng minsan :D

Idag så har Kim o jag haft en super bra dag, hon frågade till och med om ja vill åka med dom och ta hand om barnen när dom åker till Afrika nästa sommar! hur coolt vore inte de? men sen vet man ju inte hur mycket allvar hon menade med de! de är svårt o veta när de gäller Amerikaner!
Tex så sa Frida att Kim hade fråga mig om ja ville förläng, och ja bar va?! och sen kom ja på att hon frågade de men ja trodde inte hon menade så, haha! men men vill ju inte förlänga ändå:P men ändå kul att dom frågar för då vet man ju att dom är nöjda med en :D

AAA nu ska ja sluta babbla om så mycket strunt!

Efter jobbet oc middagen så åkte ja hem till Frida och kollade på the bachelorett på tv, super bra :D och så drack vi kaffe och åt fruktsallad med grekisk yoghurt! mums!

Nej bed time!
pUSS

Hus mor!

Tjenamittbena!

Idag är en sånhär tråkig dag, måste hinna tvätta 4 tvättar och sen ska ja tvätta duschdraperit, hur i hela världen gör man de? :S de är inte ett sånt här plast draperi som dom flesta svenskar har utan de är dubbla lager, ett  i tyg och ett i plats, och ja antar att man kan tvätta de tygiga som vanligt, men hur tvättar man plast? :S
de kan man väll inte lägga in i torktummlaren eller? neej men då måste de ju smälta!
Alltså vadå tvättra man ens duschdraperier? bli super glad om nån kan svara på hur man tvättar ett duschdraperi, annars får ja helt enkelt googla! stora räddningen här i USA :D

sen måste ja ut med hundarna, och de är väll helt ok, om dom inte rymmer iväg! vore inte så super kul med tanke på att de spöregnar!

sen SKA jag städa mitt rum, jag har helt enkelt inte nått val, de är koas på mitt rum!

aa den är de ju barnen också, men dom kommer ju inte hem än!

Au pair möte!

Idag har ´jag vart på au pair möte och jag är super stolt över mig själv"! :D

Tog först bilen till Alewife, subway stationen och sen subwayen hela vägen till Fanwaypark, vilket innebär bute från rödlinje till grönlinje! helt SJÄLV! fast va tvungen att fråga en snall vakt om vägen  men ändå jag klarade att hitta dit helt själv :D
Väll där kände ja inte en kotte, eller jo en Maria som är sur på mig av någon anledning, är ja en sånb ealk männiksa? haha
Men de va mest tyskar på mötet, och dom är inte direkt mitt första val av folk att umgås med! för de första pratar dom bara tyska och för de andra är dom torra!  med undantag för jane, terasa o allen  så klart :D

Ja och själva mötet va en tour av Fenway park, Boston Redsox hemarena! väldigt coolt! måste gå på en match snart!


Sen skyndade ja mig hem igen! med tunnelbanna och allt ´till Natick för att göra Frida sällskap!

Vi skulle ju ha gått på bio igår men våra hostfamiljer satte kä'ppar i hjulet för de igår när dom kom hem ca 3 timmar senare än planerat, jobbade från 9 på morgonen till 11 på kvällen så 13 timmar, men what 2 do?
så nu ska vi ta igen de och snika in på 2 biosar, först blir de imagine that och the hangover :D


Vet ni vad?

Ni kan aldrig gissa vad jag har gjort idag!! iaf folk som känner mig väll!







Svar : Jag har ätit 2 bananer idag! och säkert 5 stycken tidigare i veckan! Jag har börjat gilla bananer!! hur sjukt är inte de?

80 dagar!

OMG! shit! jäklar! OJ va nervös jag är!

bara 80 dagar kvar nu, som mest kanske är 78 eller 79 också :D om allt blir som ja vill!

ska bli så himla kul att komma hem!

plattis! :D

Igår plattade ja håret för första gången på jag kan inte komma på när! :D

Super snyggt! och mitt hår har blivit låååångt! :D i like it! ska aldrig klippa mig mer ;)
fast de skulle ju behövas!


platt o långt! :D

Pungråtta på Lersnoppsbacken!

HJÄLP!

Jag har sett en pungråtta! de va nog de äckligaste djuret ja nånsin har sett! fy fasiken!

Såg ut som en stor rått, alltså super stor, typ som en katt och med en äckligsvans rakt up i vädret! FY!

och sen bor på min gata! usch!



Har haft en  jätte mysig middag med frida och johanna innan iaf :D

Äckligt väder!

Fy satan vilken hemskt väder de är!
I natt regnade som bara den de va elt sjukt! lät som de låg ett vattenfall precis utan för förnstret!
regnade i morse också, nu har de slutat regna men de är helt igen mulet och de är mörkt typ som om klockna skulle vara 7 på kvällen fast den bara är 3 och de är super varmt ute typ 30 grader och jätte klibbigt! man kan knappt andas! sånt här väder blir de aldirg hemma i sverige!

Och de ryktas om att de ska bli en värdelös sommar, ädermässigt alltså!

idag har ja jobbat typ 5 min, bar in matvaraor sen är ja off, men ska jobba typ hela dagen imorgon i stället!

så ja tror att ja bara ska dra på mysbrallorna och bara slappa idag, va ett tag sen!


bra humör!

Är inne i ett flow! är så sjukt glad hela tiden :D fattar inte vad de kommer ifrån!

Eller jo de gör ja kanske ;) MIN SYSTER KOMMER HIT!!! gaaaah! så himla kul!

först några dagar här i Boston och sen blir de västkusten för hela slanten :D jeeehej!


Känns som ja har spelat handbollscup!

Herre min gud va mina ben gör ont! kan inte röra mig verkligen!

de är onsdag och jag har redan tränat 5 pass! 4 classes och 1 sjävl! är ganska nöjd måste ja säga!
Och imorgon är de styrkepass som gäller! så de kommer nog bli lite tufft att orka lyfta vikterna, men med lite vilja så går allt!
detta pass är nog mitt favorit tror ja! eller ja kan inte bestämma mig, alla är kul! :D

Favvo låten jsut nu!


Godmorgon!

Ny dag! skulle inta ha jobbat nu på morgonen men så knackar de på dörren kl 6 helt yrvaken joppar ja upp ur sängen och de är kaos där nere! Sarah har tydligen nått event med sitt band, nån frukost eller nått! som hade glömts bort! så tykiskt!

Nu ska ja snart väcka Julia, men först ska ja hoppa i träningskläderna!
Idag blir de Stepexpress, hade tänkt att gå på passet efteråt, men ja har så himlnas träningsverk i framsida lår sen igår! frågan är ju om ja ens kommer upp på stepbrädan?

LOVE!


tillbaka till gamla rutiner!

Då va datan min käraste egodel igen och de resulterar i senare läggdags!

Kan helt enkelt inte slita mig!

Men nu måste ja somna! puss och godnatt mina änglar!

ett litet tillägg bara! Är så överdrivet himla glad just nu och livet är verkligen på top! om vädret vore finare så vore altt heltperfekt!
Men självklart när man för en gång skull i sitt liv köper solskyddskräm så ska de regna i flera dagar, typiskt!
Men nästan lika glad är ja för de! living the dream! :D

Bjuder på en liten bild också!



Så de va allt för idag!
pusss på er!

ajje min rygg!

Vaknade i morse o hade lite ont i ryggen!  och nu ja sitter här i min säng så har ja kommit på varför!

anledningen är att jag har för mycket saker i min säng!

3 tidningr
2 moibiler
1 liten handuk
1 skiva
1 penna
1 ipod
2 tröjor
1 väska
1 target kasse med lite smågrejer i
1 t-shirt
1 tom forever 21 påse
1 dator med sladdar och hörlurar!
Och sist men inte minst jag själv!

inte så konstigt att man vaknar och har lite ont i ryggen!
frågan är ju bara varför ja har allt detta i sängen! och de har ja faktist inte nått svar på! har för mycket grejer helt enkelt!
måste verkligen städa mitt rum! men de är ju sååå himla tråkigt! och dom har en damsugare från 40 talet typ och sen låter den som 50 elefanter! 
aa och de är ju inte kul att städa när de inte blir riktigt fint!

Jag fick ett mail!

Ska till silverbay om 2 helger igen!
och fick nyss mail från han som har de där, och i slutet stog de såhär

"Nothing we do changes the past. Everything we do changes the future"

Man kan ju inte ändra på de man redan har gjort, men man kan själv bestämma vad som kommer hända i framtiden!

Den största frågan i mitt liv just nu är vad jag ska göra när ja kommer hem!
plugga? resa? jobba? nått kul? flytta? stanna?
PANIK när ja tänker på de! vad i hela världen ska ja göra!

Hehe!

Lyssna på de här!

gabbe är så himla söt! kunde verkligen inte hålla mig för skratt! haha!
De va super kul att höra din röst :D

Kolla in hennes blogg

Yes!

De funkar igen :D ojoj va bra jag är! eller ja måste ju erkänna att ja inte har en aning om hur ja gjorde så att de började funka igen! men funkar de gör de :D


Pirr i magen!

Har fått nått himla ryck! känns som ja ska åka hem om en vecka typ!
Är super nervös över att åka hem!
och ja planerar hur ja ska packa mina grejer och vad ja ska ha på mig när ja flyger och sånt!
VA? jag har ju faktist mer än 9 veckors jobb kvar! kanske dags att lugna sig lite?
Men de ska bli så himla roligt att komma hem!
har värsta planerna, hihi!
Nej nog om de! får ta de när de är dags!





happy!

Yepp thats right!

Kanner mig valdigt glad! varme o sol de gillar jag! 

Nu ska vi dra en svang till poolen :D

later!

Vad ar varst?

Sminka en 7aring? 

eller

Bli sminkad av en 7 aring?

Hennes tema var prinsessa och mitt tema va lady gaga?

resten far ni forestalla er :)

Hjalp!

Jag har ensamt ansvar for 4 barn, 5 kankse till och med 6 ikvall for da blir de sleepover :S

Hur ska de har ga egentligen? 

Men de far helt enkelt lov att ga, har ju inget annat val direkt :D

10 veckors jobb kvar! :D



Tack!

Fick paket från mormor och morfar igår :D
Blev helt löjligt glad, o fälde en tår! gråter hela tiden just nu känns de som!

Fick ett ett brev och Ck trosor :D super snygga coh dom sitter perfekt! Tack så jätte mycket!

Älskar er och saknar er sååå mycket! <3


Grattis till studenten!

Felica och alla andra som har tagit studenten idag! Önskar verkligen att ja kunde ha vart där :(!

Kan inte fatta att de va ett helt år sedan ja tog studenten! när ja tänker på att de har gått så snabbt kommer min åldersnoja tillbaka!



Saknar er mina gullegummsor! <3

Fredag!

Jag säger de verkligen varennda fredag! men de är ju helt sjukt vad tiden går snabbt!  och vet ni??
Jag har bara 12 fredagar kvar i US and A! man man om man inte räknar med idag!

Idag har ja "spelat" golf :D eller har mest kollat på när Frida och en tjej som heter Jennie spelade! gick mest med som sällskap, men de va väldigt kul och mysigt! kanske ska börja när man kommer hem, eller vad tycker du morfar?
Spelade Iaf ett hål, men de ska vi inte prata så mycket om! men om man ska vara positiv i de här läget så träffade jag bollen och den gick fråmåt! mer än så behöver man ju inte säga!

Sen släppte Frida av mig i kaoset! värre än värst idag! kim satt i sin bil och grät! vad säger man då liksom? är du ok? så ja låtsades som om ja inte såg nått! :S och stämningen inne i huset va ganska tryckt så ja hoppade in i duschen och sen åkte ja iväg hit! Panera igen och snyltar på deras internet, kommer bli på tok för mycket kaffe för min del om internetet inte slutar krångla snart!
Om de är nått data snille som läser min blogg snäla HJÄLP!

Senare hoppas ja på att Frida vill hitta på nått med mig, för ja kommer va fast på jobbet hela helgen! ska till och med jobba över natten! för Roger o Kim ska till deras klassåterträff i helgen!

ahh så de är min helg de :D men de kommer bli kul! :D

talk 2 u later dude!

Idag är de varmkorvs födelsedag!

Yes idag är de Millas stora 20 årsdag! och jag vill vara hemma o fira henne!




De här är nog den jobbigaste födelsedagen att missa! Sorry mamma, pappa mor o farföräldrar syskon, kompisar!
Men jag har inte missat millas födelsedag eller födelsedagskalas sen ja va 6 år!! och hon fyller 20! och hon är min bästaste vän!

helt sjukt att vi är 20 år! och vi har vart bästa vänner i typ 14 år eller nått sånt! och vi har gått i samma klass från lekis till 3an i gymnasiet, alltså hela vår skoltid! alltid spelat i samma handbollslag! ja vi har väll tilloch med delat på en del killar! haha!

Och bara bråkat en gång! och då va de BIGTIME!
Haha! kommer du ihåg de millis? vi pratade inte med varandra på en vecka och sen började vi bråka på en handbollsträning och de hela slutade med att båda satt o storbölade i erat kök, när våra mamma bestämde att de va dags att bli sams igen! haha! sen har de väll vart lite småtjafs men de är nog inget man kan räkna med eller hur?

Saknar dig så himla mycket vännen! du är världensbästa och ja älskar dig!
är så glad att jag har växt upp med dig som min bästa vän!

önskar att ja kunde ge dig en flygbilljet hit i födelsedags present så att du kunde komma och hälsa på, men tyvärr så är ja för fattig för att de dig de! men ja har självklart köpt nått annat som kommer landa i din brevlåda! men du känner ju mig så du kan nog lista ut med lillfingret att jag inte har skickat de än! är ju lite seg med sånt ;)! men ja har iaf köpt de ;)

STORT Grattis till dig Milla! <3




BFF <3


I vissa lägen är de lite jobbigare!

som tex ;

¤ I morgon är de min bästa väns 20 års dag! och ja vill jätte gärna vara där och fira henne!

¤ Jag har missat dom flesta av mina bästa kompisars 20 årsdagar!

¤  På fredag tar 90orna studenten och ja vill vara där och fira dom, och säga grattis!

¤ De är snart midsommar! och ja vill vara där!

¤ Jag har missat min systers hela första år i gymnasiet!

¤ När internetet inte funkar, och ja inte kan prata med mina vänner och familj! och ja saknar dom!!

Nu blev ja helt plötsligt jätte hemlängtig! och är helt tårögd! och ja sitter på panera bread, eftersom dom har trådlöst internet! så snart kommer de väll från nån snäll amerikan och frågar hur de är med mig!

Men men de känns väll bättre imorgon!


90 days left!

Nu är de bara 90 dagar kvar, känns ganska knäppt!

men kommer antagligen sluta jobba den 15 augusti, så de är ju mindre än 90 jobbdagar kvar :D

9 månader!

Idag har ja vart här i 9 månader!!!

3 to go!

yeaaah! eller ja kommer antgligen inte sluta 2 veckor tidigare :D

Nu är de nära känns de som! :D fast de känns sorgligt att åka hem åndå, aa ja vet inte!

Helvete!!

Okej nu är ja lite arg!

Mitt internet funkar inte! :( suck! my life is over!
Så de kommer vara lite dött på bloggen tills ja får igång de igen!

nu vore de ju nice att vara ett data snille, tyvärr så är ja inte de så vi får väll se hur de går!

Love u all!

Reality check!

Idag när ja o sofie åkte in till Provis, så aa ja vet inte men vi kom in på hur vi kom hit o lite så!
Alltså seriöst fick värsta reality checken!

¤ Jag är i USA
¤ Jag har körkort
¤ Jag kör bil i USA! Har kört på den längsta motorvägen i världen o på 6 filig väg desutom
¤ Jag är 20 år!
¤ Jag har vänner över hela världen
¤ Jag har dom bästa familj o vänner man kan tänka sig!
¤ Jag vart här i 9 månader! (om 2 dagar) 9 MÅNADER! vilket betyder att jag inte har sett familj o vänner på 9 månader!
¤ Jag ska åka hem om 3 månader och mindre än 100 dagar! JAG ÄR RÄDD O NERVÖS!
¤ Jag pratar flytande Engelska, och ibland händer de till och med att jag tänker på engelska!
¤  Jag har ändrats jätte mycket som person dom senaste 9 månaderna!
¤ Jag kanske borde börja tänka lite på vad jag vill göra när ja kommer hem! :S

Det är såååå himla mycket som har hänt de senaste året! de känns som livet går aldeles för fort! de är så mycket ja vill hinna med o göra innan ja blir gammal, och så tänkte ja idag, men gud vad jag redan har vart med om mycket!
Känns seriöst som ja har hamnat i nån himla 20 års kris! finns de nån sån?

haha vilket flum inlägg! men ja hoppas ni fattar poängen! eller aa poängen är helt enkelt att jag har vart gjort och vart med om så mycket som ja inte ens tänkt på och sen är de så himla mycket ja vill göra innan ja blir gamal!


RSS 2.0