Ny granne!

När jag kommer hem kommer jag ha en ny granne! (inte next door men ändå!)

PILLAN :D

Kul tycker jag!

Miami!

Nu ska ja sluta gnälla i bloggen och uppdatera om nått kul!

MIAMI!

 
VERY HAPPY! äntligen frame i miami! ville ju inte oro familj och så, men vi sov första natten på flygplatsen! hihi. men de gick ju helt utmärkt! dock lite svårt att sova! :)


Miami beach, south beach! woho!

Kollade läget på stan och hittade miami ink! :)


Åka limo! :)


spännade med palmer ;)


I miami är de viktigt att skydda ögonen från solen, de ligger nämligen på samma bredgrad som afrika! HAHA

ONSDAG - free beer!


Jag och steven från australien!
 


En kille från Italien! rolig typ! hehe

De får räcka för nu men de kommer mera!  :D mycket mera!

Lyckokaka!

Igår när jag vi på middag med larysa och hennes hostmom at vi på ett thaiställe! och så fick man lyckokakor vilket är typ blan de roligaste som finns ;)

Och på min stod de ; "You will always be surrounded by true friends" :D so true! Jag har dom bästa vännerna man kan tänka sig!

nu ska ja gå en promis med larysa!

God morgon!

Nu ska ja snart börja jobba! och min mage gör ont! fy fan va jobbigt de här är!

jobbar till 12 sen tänkte ja jobba lite på min blogg och lägga upp bilder fårn miami :D för ja har äntligen fått min kamera! de vill säga om ja inte hittar på nått annat att göra! :P

pusss


16 mars!

Läääääääännnnggggttttaar! till de datumet så att ja håller på att dö! De är nämligen då jag flyttar i från den här hemska familjen!

Men mina chanser till att få en ny familj har drastiskt minskat! Sarah och Chris satt och sa bullshit hela mötet! alltså ja visste inte ens vad ja skulle säga! de va ett skämt!
Sarah påstod att jag va deprimerad och hon tyckte inte jag va en passande person för att ta hand om barn! Sen va ja inte positiv och hon tyckte att min ansökan skulle skrivas om innan jag matchades om! alltså de va verkligen ett stort skämt!
Har nog aldrig träffat en människa som är så himla puckad! hon gör verkligen allt för att göra mitt liv surt!

Ajja behöver ju bara stå ut med dom här människorna i lite drygt 2 veckor till sen behöver jag aldrig mer se dom!
De är ju iaf tur att man har världens bästa vänner  och familj både hemma och här som stöttar en (ja inte familj här då, men kompisarna blir ju typ som en familj men ajja!)
Ringde iaf larysa i panik när sarah vägrade ge mig lön, hon har inte betalat mig på 2 veckor! och ja sprang dit och grät ut lite, och så bjöd larysa och hennes hostmom och hennes barn mig på middag! så himla gulliga! och natacha(hostmom) ringde massa samtal och allting! och efter mötet kom sofie och stöttade mig!  :D

nu är de verkligen lägg dags för mig!

XOXO


vad hander nu!

Nu ar jag och sager hejda till Aleen, hon flzttar till chicago pa sondag! trakigt!

Ikvall klockan 8 ar min exit intejuv, hoppas dom fortfarande vagrar skriva pa vill inte stanna i 2 veckor! och de ar inte nora som ska vara med, de ar nicole, hon kan prata svenska sa de kanske ar bra men ja vet hoppas hon star upp for mig!

shit jag ar sa javla nervos!

Victora&Daniel!

Ja man hänger ju inte riktigt med på nyheter och sånt som händer i sverige!
Men jag har iaf vetat ett par dagar att daniel och victora har förlovat sig! Verkligen super kul tycker jag! :D

Men va va de för uttalande dom gjorde??? de va ju typ de täntigaste jag sett! något stelt om ni frågar mig! Och sen kan ja ju inte låta bli och tänka på kungafamiljen i hejbabubriba! kunder knappt hålla mig för skratt!
Man ska ju inte snacka skit om kunga familjen men är dom inte bara för roliga?

http://www.youtube.com/watch?v=z7fMsvsZe_c  

Miss städtant!

Hallå!

Ni skulle se hur bra och fint jag har städat rumet! de har nog aldig vart så här fint :D
Här slängt jätte mycket också! kläder skor och massa skräp! blev 2 fulla påsar och har börjat på en tredje! hur i hela friden kan man samla på sig så mycket skit på 6 månader!

Men nu är ja iaf redo att dra, bara att lägga i allt i resväskan! om allt får plats! och för övrigt så har den stora resväskan som ja fick i studentpresent sönder när i åkte till miami! :( ena hjulet ramlade av! åhh så arg ja blev! vet inte riktigt hur ja ska göra, den går ju fortfarande att andvända! men men får lösa de på nått sätt, om jag hade vart i sverige hade de ju bara vart att byta den men nu blir de lite komplicerat :S!

ajja nu är ja iaf redo att dra, hoppas bara på att få ett bra besked nu! snälla gud låt mig få åka på lördag!!!! please! :)
annars är de bara bita i de sura äpplet och stå ut i 2 veckor! jag har ju redan ståt ut två veckor sen ja sa att ja skulle byta men av nån andledning känns de som att sarah kommer göra allt för att ja ska få ett helvete dom sisat 2 veckorna! men så lätt knäcker hon inte mig! jag är starkare än henne(både psykiskt och fysiskt ;))! mohoa!

ha en trevlig torsdags kväll!

YES!

Nu vet jag säkert att ja kommer få byta familj och jag behöver INTE åka hem till sverige! :D

Ja hoppas bara att Sarah inte skriver på papprena för då får ja åka från familjen på lördag! håll tummarna för mig! :D
Annars måste ja stanna 2 veckor! :(

Sofie är sjuk så ja har fortfarande inte fått min kamera! hoppas hon blir frisk snart behöver lite sofie tid! och sen vill ja ju inte att hon ska vara sjuk heller!

pusss på er!


2 veckor i helvetet!

De här kommer inte att bli kul!
Hon har redan börjat skrika på mig!

Nyss skällde hon ut mig för att ja ville träffa några kompisar! då skrek hon typ att ja skulle jobba till 10 och sånt de va de fan ingen som sa till mig!! åhh vad jag hatar henne! usch! kan inte vänta till den 13 mars då ja får åka här i från!

usch ja vet inte om ja står ut!

börjar ja bli knäpp?

läst i en blogg att hon skulle nånståns klockan 14! Jag fattade inte va 14 va!! vadå 14 tänkte jag?
va tvungen att tänka länge och hårt!  haha!
Shit ja kan väll inte redan glömt tiden ja har andvänt i hela mitt liv! just nu andvänder ja bara a.m och p.m
Nej nu får ja skärpa mig!

Äntligen!

Nu äntligen händer de nått! pratade precis med nora och i morgon kl 9.30 ska ja skriva på papprena :D nu är de bara att hålla tummarna för att allt löser sig på bästa sätt och att ja inte blir tvingad till att åka hem! 

ville bara uppdatera er lite om de.. nu ska ja ta hand om kidsen! dom bråkar där nere :S

Är så himla arg!

Jag vill bara ut ur den här jävla situationen! hur fan ska man få hjälp av de här jävla skit företaget!
Nu är ja fan redo att åka hem till Sverige för att komma ut ur de här jävla huset!


Hallå ja!

Nu är de verkligen vardag ;) möte upp jane och becca för en kaffe på buckan! trevligt värre måste ja ju säga! och sen så gick larysa förbi utanför och oj va glad ja blev av att se henne! saknat henne! har saknat alla här i providence!

Men de va nånting under min kaffe stund som gjorde mig väldigt besviken :(! VART ÄR ALLA SNYGGA KILLAR? I mimai gick de inte många minuter utan att man såg en snygg kille här dröjer de verkligen timmar innan man lyckas spana in en heting ;) haha! dom har så konstig stil här, medan i florida bor alla surfare och skatare och killar som tränar utan tröja på stranden! mums! hihi

Snart ska ja hämta upp barnen och ja tror nog att de blir en sväng till bibloteket, för vi har inga böcker hemma alls! och som här barnen är dom största bokmallarna ja nånsin har träffat!
Så de måste vi fixa!

Ja annars ver ja inte riktigt, kamerna är fortfarande hos sofie så blir inge kul att skriva om miami utanbilder :P men får nog kameran i kväll eller imorgon :)

inget nytt har hänt på familjefronten heller, ja börjar verkligen bli galen på de här! när dom berättar om att byta familj när man är hemma i sverige låter de så smidigt och enkelt... a tjenare!

hoppas ni har haft en trevlig fettisdag!  kram på er!

???

åhh va konstig ja känner mig!

Varför kan man intr vara glad när man precis har kommit hem från världens roligaste semester! för jag har ju verkligen haft hur kull som hellst!
Men ändå så är ja ledsen! inte okej!?!


Men ja satt iaf och kollade på lite gamla bilder från när ja fortfarande var kvar i sverige! och ja saknar er allihoppa! hur mycket som hellst verkligen, de gör ont i hjärtat och de är svårt att hålla tillbaka tårarna!
vill bara krama er allihoppa, träffa folk man känner på stan osv.. usch ibland är saknaden bara för stor för att klara av!

men de är ju tur att de inte är så jämt, för ja har ju ett vädligt bra liv här! och de här kommer bli ett av de bästa åren i livet!


o så vill ja ha den här himla bytet avklarat nångång! händer ju inte nånting!!! de gör mig galen! :(

så nu har ja gnällt lite! imorgon kommer de roliga inlägg! :D


men vadå?

Alltså va va de för inlägg innan? varför bilr de så? de blir så när ja kommer åt nån himla knapP! kan nån säga vilken knapp ja ska undvika att trycka på?

men iaf de ja sa va att ja har min kamera hos sofie så kan inte lägga upp några bilder än, men de kommer ja lovar! ja ska inte va lika seg som när mina föräldara va här!

Nu sitter ja här och klockan är inte ens 8 och ja funderar över att gå och lägga mig :S är så himlans trött!

puss och god natt


Snabbis!!

Usch ja är såååå trött i dag, men de är bara att bita i de sura äpplet och börja jobba nu!

Sofie har av någon konstig anledning min kamera, blir så när man delar väskor :P

Men iaf bilder och sånt kommer! när ja har fått tillbaka kameran och har tid att lägga in dom..

hoppas ni har haft en bra måndag


Back in Prov!

Nu sitter ja på mitt rum här i providence, och kan kanppt hålla ögonen öppna! Har inte sovit så många timmar den här veckan må ja säga, vi bode på att party hostel så de va ju ganska tråkigt att gå och lägga sig!

Men nu är ja iaf hemma och flygresan gick super bra! vi sov hela vägen och då menar ja hela verkligen, innan planet hade lyft och tills de stog på marken igen!

Kommer att berätta lite mer imorogn, tänkte att ja kunde ta de lite dag för dag eller nått, för annars blir de så långt och rörigt!  :D

Puss och kram

Miami! the place to be!

Miami ar sa javla grymt! Vi har sa himla kul och jaaa gud,. jag maste snabba mig pa for man vill ju inte sitta vid datorn nar man har sota killar och gratis sangria pa nedervaningen ;)

An sa lange har vi mest kollat in miami, south beach och sadar. vi har druckit sjukt stora och sjukt goda (gratis) drinkar, akt limo genom miami. det var bland de ballaste jag gjort. jag och soffan i en as stor limo genom stan och alla klubbar typ, kom in har beautiful girls! heheheh sa kul.

vi har legat pa beachen sa vi borjar bli bruna och fina. vi har shoppar endel. finna massa kul affarer och shoppinggator.

vi har traffat miamikillar (gaaah). sen ar de ju massa franska killar. assa de ar jattemanga manniskor fran frankrike har; och sa pablo som bjod pa drinkar pa strallet han jobbade. och sa hande en jattekul grej.... vi satt pa en mur vid stranden sa kom varldens sotaste kille fram och typ whats up? sa vi ska traffa han i morgon och hanga pa beachen sen ska vi ga ut med han, hgans kompis jobbar pa en galenb klubb har sa vi ska dit. malcolm heter han och kommer fran canada.. han ar har och jobbar, saaa sot. ;D de finns sa sota killar har sa vi blir typ tokiga. hahahha,.

hostelet ar bra och de ar massa grejer som hande varje kvall. vi bor ihop med mama. en tant som jobbar har och vi alskar henne hon ar sa javla rolig! hon berattar massa historier och vi kan sitta opch snacka med henne huuuur lange som helst. forut sa dansade hon lite har pa golvet ocksa. skonb tant. sa vill vi ocksa bli. ;D

jajaja. finns verkligen hur my6cket som helst att beratta men de far vi ta sen. for ghar i miami kan aaaaaaaaaaaallt handa. :D


PUSSSSSPUSS fran mattan och soffan!

Ohooo! living the dream!

Nu ar vi framme och allt gick super bra!

Och Miami ar varldens harligaste stad :)

puss o kram fran mattan och soffan

Bye Bye

Nu drar vi till Miami! en vecka med sol och bad och massa skoj  :D

pusssss

Bye Bye

Nu drar vi till Miami! en vecka med sol och bad och massa skoj  :D

pusssss

Bye Bye

Nu drar vi till Miami! en vecka med sol och bad och massa skoj  :D

pusssss

tacos!

nu har jag efter 5 månader ätit tacos! fy va gott de va :D fast de smakade inte som hemma :(

Ikväll blir de lite party med min svenska bästa tjejerna  :D

Imorogn blir de MIAMI :D johoooo!

Hehe.

åhh va kul de är att blogga :D


De här är ju min nya frilla! är jätte nöjd faktist! och de är fortfarnade LÅNGT!  :D


Hände precis en skit kul grej nyss!

S - meeeen åhhh vad ska ja ta med till miami?
M - asssåå ja vet inte(väldigt inne i datorn).......... men ta med dig kläder!
tystnad!
hjärnan går varm och sen kollade vi på varandra med blicken typ vad sa du?
*ASGARV*

alltså vadå ta med kläder? de är väll ganska självklart eller? sofie kan ju inte gå naken heller!

Är ganska stolt över mig själv.. har redan lagt fram kläder och skrivit ut flygbiljetterna och allt :D

mina ny frilla!

lovade ju en bild!

här kan vi snacka bad hairday!
mohaha!


The old me is gone!

I have been driving on this road too long
Just trying to find my way back home
but the old me is dead and gone, dead and gone!

Fredagen den 13e!

ohhhoh!  vad ska hända en dag som denna?

Fast ja tror inte på att fredag den 13 ger otur.. gör ni?

älskar fredagar, även fast ja jobbar till 8.30.. men efter de ska vi till naragansset och gå på fest :D kul kul!
När man går på fest är de typ som på filmerna, röda muggar och allt! hehe
KULKULKUL!


Här har ja fått tag i en blå sån mugg, men dom är oftast röda! :D


Hoppas på lite beerpong också! de är kul de!! och där har vi dom röda muggarna också!


Nu snart ska ja träffa Sofie, linn och henns hostbarn och göra nått kul :D ochs en blir de jobb!
Ska till savers och köpa böcker, för familjen åkte till jamica imorgon och då måste dom ha nått och läsa.. och ja är LIVRÄDD att ja ska glömma att packa nått till dom.. då blir de liv i luckan när dom komme hem sen :S

Och ja måste packa också.. vad ska ja ha med mig? har ja allt ja behöver? shit! hur ska de här gå? men dom ja brukar säga - Det löser sig!

Puss och ha en trevlig fredag!

vart tar dagarna vägen?

Det är redan torsdag! hur gick de här till egentligen! de är ju jätte bra att veckan går fort, för på söndag åker sofie och jag till MIAMI! :D
Men tänk så går den veckan lika fort :(

Och sen har ja vart värdelös på att blogga också! sorry!
Ska försöka skärpa mig! :)

Idag har ja pratat på skype med familjen, farmor, svea och familjen andersson :D så kul att prata med dom, men tyvärr så har ja ju inte så mycket tid över för att sitta vid datorn när ni på andra sidan atlanten är vakna :(

Nu måste ja gå till bussen och hämta barnen, i t-shirt och skinjacka :D! nu känns de som om vintern är över :D hoppa,hoppas, hoppas!
Igår va de typ 20 grader varmt eller nått! satt ute och drack kaffe och götta oss i solen :D I like it!

puss och adjö!

NYC med familjen!

jaja, jag är skit seg ja vet! har haft lite annat för mig och har inte riktigt haft lust att hålla på och fixa med bloggen!Men

Helgen med familjen va super kul och de va sååååå skkönt att träffa dom! men de köndes typ som man inte hade vart i från dom alls så här länge!
Men de va riktigt jobbigt att säga hejdå!






Nej nu orkar ja inte mer! förlåt! kommer kanske mer imorgon!

puss och godnatt på er!

klippning och fake id!

nu har ja äntligen klippgt mig!! :D bild kommer sen!

och sen har vi mixtrat lite med id, kommer bli toppen :D hihi

Helgen!

Har vart en kul helg måste ja säga!

fredag jobbade ja till halv 6 och sen kom Linn och rebecca och hämtade upp mig och så åkte vi och kollade på hockeyn.. och vet ni vad?? SABODKA SPELADE :D åhh så snygg han är!!! han gjorde tyvärr inge mål eller så, så han kom inte upp på stora tavlan :( men men!
Efter matchen åkte vi till kartabar och tog en öl, men åkte hem tidigt för ja jobbade på lördagn..

Ja som sagt lördag jobbade ja.. från 9-9.30 men några timmars rast i mitten.. ganska surt! Men efteråt min svenska tjejor och hämtade upp mig igen och vi åkte till kartabar och drack några drinkar.. sofie och linn va nyktra så tog de rätt lugnt.. de va väll tur de för de spårade ur lite för en av oss vet inte riktigt vad som hände.. men de kan leda till att vi inte kommer in där mer! och de skulle ju va surt! för man har ju verkligen byggt upp kontakter där, tråkigt att de ska förstöras av nån annan!

men iaf Linn skjutasde hem henne till sig och på vägen va hon tvungen att stanna och spy, och medan hon är borta kör de upp en polisbil från ingen stans och börjar blinka med lamporna och ja tänkte bara jävla skit nu kommer vi åkta dit! men de gjorde vi inte! som tur var va de en snäll polis som lät oss åka iväg utan några böter eller varning eller nåt.. phuu!
Vi lämnade av henne hemma hos sig och ja följde med mig in och när vi sätter nyckeln i låset hör vi hur dörren låses upp innefrån och där står hennes hostmom, dåligt pinsamt!!! fyyy! men jäkla tur att de inte va hennes hostdad för då hade ja lagt benen på ryggen och kutat där ifrån ;)!
Efter att ha lämnat av henne åkte jag med Linn hem till henne och sov där!

Och på söndagen blev de en sväng till IKEA, middag på ett sushi ställe och sen kom sofie och tog en kaffe med oss! :D


Sötnosar!!



Grattis älskade bror!

Idag fyller min underbar lille bror 10 år!

Han börjar bli stor nu alltså, kunde inte fatta att han hade blivit så stor när ja träffade honom förra helgen.. hade växt hur mycket som hellst!!



Coolingen # 1!

(sorry jossan. haha)
hoppas du har haft en bra födelsedag och att apan trivs i sin pyjamas! :D

pusss älskar dig bror!

Polis polis potatis gris!

då har man blivit stoppad av polisan också! berättar mer sen!


Godmorgon Lördag!

Hej hej!

Nu har de gått nån dag sen sist! Har inte direkt blivit bättre sen sist!

Sarah har tagit ifrån mig min mobil! så ja kan inte ringa nån eller nått! har 5 nummer! Noras min Lcc, sofie, rebecce, jane och Laryssa! 

Och ja går runt och har ont i magen hela tiden... de är så jävla jobbigt att vara här.. och man får ju inte direkt så mycket hjälp från Cultural care heller.. ajja ja får väll bara stå ut!

igår va ja på hockey med Sofie, rebecca och linn.,, väldigt mysigt måste ja säga! och bruins vann så de va ju trevligt!

Nu ska ja jobba heeeeeeela dagen börjar 9 och jobbar till 9.30 och så har ja en paus mitt i.. de är fan inte snälla tiden alltså!

vet inte vad som händer ikväll heller.. kan ju inte ringa nån och fråga heller... ahhhhh!

Men ja!!

Att säga de va riktigt jobbigt och Sarah blev jätte arg!

Först va hon bara irriterad och fattade ingeting typ.. sen va de typ den här.... vi har vart så snälla mot dig och frågat hur du mått och tagit med dig på semester och blabla.. a tjenare missade nog det i så fall.. och semstern blev ja med tvingad och va sjuk och jobbade!

Sen började hon skrika och peka med fingret mot mig och sa typ att ja skulle berätta för Liza och så vidare.... försår ju att de är svårt för Liza men ja kan ju inte va här i 7 månader och vara olycklig!

Och sist men värst så sa hon att hon inte skulle skriva på några papper och så avslutade hon med "I'm not gona give you a fri ticket out of here!" 

Och ja bara är ännu mer säker på att ja vill här i från nu! Vill säga massa dumt om henne, men ja tänker hålla de för mig själv, ja tänker inte sjunka till hennes nivå, men seröst de är synd om männikan!


Mamma mia!

OJOJ nu känns de typ lite såhär, shit vad har ja gjort?

Jag har pratat med Nora idag och ja SKA byta familj, bara en liten detalj kvart................ ja måste berätta för Sarah! HJÄLP!!!!!
De kommer inte inte bli lätt men de måste ju göra! är livrädd typ, sarah kommer go crazy!

Vad ska ja säga liksom?

SOLLY!

Solly som anna Larysas lilla tjej hade sagt, ja har fortfrande inte skrivit om NYC, de kommer i morgon, ja lovar!!
Imorgon ska ja nog bara va hemma tror ja, fast man vet ju inte, mast stada mitt rum!!!!! maste stada bad!

Nu ar ja hos Larysa, vi har pratat lite, tranat och nu sitter vi och ater jordgubbar och froyou >D som glas fast mycket nyttigare, typ som yougurt!

Fick ett jatte bra tips av Larysas host mom och de va att man inte ska stanna i saker man inte ar happy with! ja har gjort de har misstaget en gang och ja tanker inte gora de igen!

pusss!!

Tecken?

På min vägg har ja hängt upp en tavla och på sen står de såhär!

Wherever you are It is your friends who make your world!

Är de ett tecken tro? ska ja stanna i providence med mina underbara vänner, orkar ja stå ut med Sarah i 7 månader till?
Eller ska ja byta familj?

Åhh mitt huvud går nuts!!!

Uppdateringen om NYC kommer lite senare har inte energi till de nu, men ja har iaf haft världens bästa helg med min familj! och i går kväll träffade ja sofie för första gången på 2 veckor, känndes jätte skönt, även om ja typ va helt känlomässigt rörig!
och så va eli med också :D

puss

RSS 2.0