Påskharen har vart framme!

ja de är sant :D fast i mitt fal heter hon gugge och är världens bästa farmor :D

Igår satt en lapp på dörren och de stog att ja hade paket som kunde hämtas ut på posten! :D yeeeah!
 så ja hängde på dörren när posten öppnade  (nu överdrev ja men va där tidigt iaf :D )
I paketet va de lösgodis och en påse choklad ägg, en bok vecko revyn och ett super fint halsband :D

TUSEN TACK FARMOR! älskar dig!


De finns nog inget som gör en så glad som att få brev och paket här! :D

en liten rättelse!

förra inlägget blev lite fel.. haha fick ett sms i morse av en sofie som höll på att kvävas av skratt eller nått i den stilen.. jag hade råkat skirva kuk itället för kul! hoppsan.. de är som min kära far brukar säga, fort med fel! mohaha!


Idag har ja absolut inget att göra på jobb fronten, de ändå ja har gjort idag är att tvätta en omgåpng lakan, och organiserat en garderob, de är ganska kul faktist! synd att man inte tycker de när de gäller sin egen! den är en stor mess och min rum är en röra! igen! inte bra matilda!

puss o kram vi ses på stan,, nooot!

blabla!

blogg torka!

vet inte vad ja ska skriva om, och har inte ås mycket lust att skriva i min lilla blogg..
men ska försöka göra ett litet kukl inlägg!

I fredags va de super varmt 21 grader! och nu är de 7 och har regnat i 2 dagar! mycket depprimerande måste ja säga.. ska vara dåligt väder den här veckan men nästa vecka ryktas de om mycket vackert väder :D kan verkligen inte vänta på att sommaren ska komma!


Au pair möte i går, kan sammanfattas med ett ord : TYSKAR! jag va den enda svensken där och sen va de några latinotjejer och sen nån från polen och australien, men sen va de typ 20 tyskar.. några av dom va väldigt trevliga och bor jätte nära så de blir nog bra!

Har läst ut Twilight.. super bra fast man hade sett filmen, nu har ja börjat på den andra boken mew moon hoppas den är lika bra om inte bättre! sa ja att ja läste böckerna på engelska :D mycket stolt!

va också en svång till Providence igår.. så himla skönt att träffa sofie och linn!!! saknar dom så mycket!

Börjar känna att de närmar sig hemfärd.. kontigt med tanke på att de är 5 månader kvar men har börjart planera lite inför hemfärden och de känns nära men ändå så långt borta! vill hem så himla mycket men ändå älskar ja mitt liv här!

aa de får bli allt för idag! annars kommer ni få ont i huvudet av allt läsande!

puss och kram

Jag lever!

Orkar bara inte blogga!
är så tråkigt när ja inte har några bilder att lägga in :(

puss och godnatt!

Spring time :D

Nu är de faktist vår på riktigt!

vårtecken!

1. Jag gick ute i en TUNN tröja idag och ja blev riktigt varm!
2. klockan är halv 11 och de är 6 grader varmt ute!
3. vårblommorna har slagit ut!
4. man märker att

Löjliga ameriakner?

Mamma och pappa? fick ja ha killkompisar hemma hos mig när ja va 16 om ni inte va hemma? de hade ja väll eller? jossan får väll va hemma själv med killar nu?  plus att Sarah och hennes kompisar ska va här hemma!

Nu är de iaf såhär att Emily vill ha en kille över men hon får inte de om inte ja är hemma! så om hon har en kille över så måste ja va hemma till 9 annars får ja åka nu! haha söta amerikanska föräldrar! dom är så oroliga :)
Eller va ni också oroliga?

Stor debbat har de vart här hemma iaf! ett väldigt bråk mellan Kim och emily här nu på eftermiddagen! men känner exakt igen mig! känns skönt att veta att de inte bara va ja och mamma som höll på och skrek på varandra och sånt! aaa och jossan och mamma är ju inte heller helt onormala måste ja ju säga!

Men lite jobbigt är de för dom frågar typ mig fick du ha killar över när du va 16 helt själv hemma? skulle din mamma låtit dig strunta i mamma dotter dag för att kolla på fotboll? känns som ja måste ta nåns parti.. men de är kul att de är lite liv i luckan! har saknat de :)

Här är de verkligen livat ibland, emily och kim skriker på varandra, julia står bredvid och säger att dom ska sluta (nån i familjen strandberg som känner igen?) Sarah spelar piano, och två hundar som skäller plus lite musik i bakgrunden!
De här är en riktig familj, and i like it :D

found them!

Nu har ja äntligen hittat dom där himlans nycklaran efter 3 och en halv timme!

Och vet ni vart dom låg?

SÅ himla löjligt! dom låg i julias ryggsäck.. bar in hennes ryggsäck igår efter skolan och då har dom antagligen ramlat ur!

Jag spenderade verkligen hela dagen åt att lete efter dom där himlans nycklarna och så ligger dom i hennes ryggsäck i skolan! jag och krälat på golvet, städat mitt rum och stökat till de igen och lyft på allt ja kan tänkas lyfta på, frida har också vart här och letat och jag grävade till och med i sopporna! så desperat va ja! haha

Men nu är dom tillbaka! :D

en timme senare..

fortfarande ingen nyckel!
Mamma ja behöver dig nu! du hjälper mig alltid att hitta saker som har kommit bort! <3

himla nyckel!

Nu har ja tappat bort bilnycketl! fan också!!!!!

har letat igenom hela mitt rum nu och den är verkligen inte här! vad ska ja göra? börjar få lite småpanik nu!

Pasta med skinksås!

Torsdagar är min laga mat dag!

Jag jobbar sen på torsdagar extra sent idag eftersom roger och charlie är på baseball i florida! Lyllosar!! hade gärna hängt med ;) dom ska bo på fint hotel och åka cab hela helgen!

Men iaf för första gången här i USA så fick ja slänga ihop lite av vad som fanns hemma! så jävla gött att kunna göra de :D och de va så himla kul att laga mat :D har inte lagat mat på riktigt sen ja kom hit typ!
AA men iaf slängde ihop lite pasta med skinksås.. himla gött! och de va popis bland tjejerna!
 
Dom är så himla mysiga alla 4 barnen, väluppfostrade och såhär mysiga! tackar för allting och är trevliga, vilka många amerikanska barn har stora problem med!
Charlie tackar som bara den när ja gör hans lunch på morgonen och sarah tackar alltid för att ja väcker henne, hehe! i min förra familj fick ja bara höra något om lunchen om de va nått som va fel! och om man väckte nån så va man jätte hemsk och kunde gå och dö typ! ÄLSKAR min nya familj! de är verkligen en familj :D

Och sen så slängde ja även ihop en kladdkaka vilken va superduper poppis och den tog slut ganska snabbt! haha!
man måste ju smöra såhär i början så man blir lite popis ;) hehe!

ja annars idag har ja faxat iväg ett papper till ett collage i albany NY, ska på weekend kurs där i april.. faxa va ju ett äventyr i sig! vilken himla mojäng! men hoppas att de kom fram iaf! är ju inte lätt att veta! men ja fattade inte vilken sida som skulle va upp, text eller inte text så ja faxade båda.. bättre att ta de säkra före de osäkra eller hur?
Sen har ja läst så mycket bara har kunnat i Twilight! är helt fast såååå himal bra är den!

Sorry för att text hoppas ni orkade läsa igenom hela!

ska försöka fixa min kamera också så att ja kan ta lite kort på där ja bor!
vill visa alla stora fina hus som finns här och så vill ja ju visa mitt hus och barnen och hundaran osv :D






Våffeldagen!

men inga våfflor för mig, de som är så gott, men bra för figuren antar jag! dags att börja ta tag i den biten.. vore väldigt nice att bli av med några kilon!
och nu börjar de blir vår också, i lördags va de oficiellt den första dagen av spring här, 21 mars.. dom har verkligen en dag då de blir vår!
Så nu ska joggingskorna fram i de fina vädret, idag har de vart så varmt att man har kunnat gått ut i bara en tuntröja, de gillar jag :D

Idag va de iaf mycket köra, julia till kör och sarah till piano och saxofon och sen hämta julia igen.
sen kom fridas host barn laruen hit på lite playdate :D
gillar verkligen mitt jobb! :D mycket mycket roligare än i the borghesanis mycket mer frit och man kan göra lite som man själv vill! super nice!

Ikväll ska ja kolla på Idol hos Frida.. mysmys


Bor i bilen!

hej hej!
Livet i den nya staden är great :D
Bor i min fina stora bil hela dagarna typ :D



En sån här bilen kör ja runt i om dagarn, fast en vit! niceig va?

har jätte sköna dagar här måste ja säga, ledig typ 2 mornar i veckan och sen börjar ja typ 8 en och sen kl 6.. sen är ja ledig om dagaran börjar jobba kl 3 alla dagar utan onsdagar då börjar ja 1.45

Och sen slutar ja lite varierande..men ganska tidigt iaf! mycket bättre än i förra familjen :D

vet ni vad som hände mig idag?

Frida kom hem till mig idag och vi skulle gå på en liten promenad innan vi hämtade tjejerna! och precis när vi skulle gå ut genom dörren kommer en jätte söt snickare och han jobbar i mitt hus! ahh hehe

Och han frågade om vi ville följa med honom och hans kompisar ut i boston på fredag :D
klart vi vill de!

Nu måste ja ju se snygg ut jämt när ja är här hemma ! haha


Ny vecka!

Hej hej..
Nu va helgen över, va i providence och Naraganset på lördagen och så sov ja hos linn, sen åkte ja hem till wayland och jag och frida gick på middag med en kille och så kollade på när gubbar spelade basket, som vi hade fattat de va de typ unga killar som skulle spela match!!!! riktigt match, men de visade sig vara gamla fetta gubbar från best buy som hade en turnering, de sööög verkligen, men frida och ja gjorde de bästa av situationen, spelade lite 21 och satt vid sidan och snackade skit!!
va väll inte så lyckat, men de va ju värt ett försök iaf, de kunde ju ha vart en snygga unga killar! haha

Annars har ja inte så mycket att säga... inga bilder att lägga upp eftersom min kamera är sönder!!!

Prov!

Nu ska ja åka till Prov,, ska bli så himla kul :D

Hallå!

Nu är de fredag :D wohoo!
Ledig imorgon och kanske på söndag me,, hoppas :D
Men ikväll blir de iaf meddag hos frida, vi ska svänga ihop nått gott och sen blir de antaglgen bio eller nått sånt..'
Då kommer ja sakna sofie för bio är ju likom vår grej!

Idag har ja vart på target, skulle köpa lite tandkräm och sminkborttagning och sånt, men som vanligt när man är på taget så får man med sig massa mer än vad man hade tänkt, idag blev de bla skor och mascara.. hehe opps!

Sen ringde en tjej från polen och bara, jag kommer och hämtar dig om 2 min.. och ja helt chockad.. ehh ok.
sen åkte vi hem till en granne och satt och pratade lite på hennes rum, trevliga tjejer!

Nu jobbar ja, men som vanligt inte så mycket att göra har vart och hämtat en kompis till julia och postat ett brev, typ de ändå..
Hoppas ja slutar snart! vill åka till Frida..
Men Kim(mamman är och hämtar hundaran från hundspat!) ja ni läste rätt.. HUND SPA!

Imorogn blir de en trip till mitt kära Providence :D

later!

A lot?

De är nu 7 barn i huset!! Julia har en kompis och vill inte att ja ska vara med och leka :(, Sarah har 2 kompisar här och dom är allmänt ungdomiga! hehe coolt att se hur amerikanska ungdomar är! och sen är de emily hon är instängd på sitt rum som vanligt, hon är litte depp för hon har gjort illa ryggen och kommer antagligen vara borta hela säsongen och sen sitter charlie där nere och gär läxorna, so what to do?

Jag vet faktist inte vad ja ska göra... har redan städat, fixat vikt tvätten och ja de ja kan göra!
hmm får helt enkelt ta de lugnt tills ja ska skjutsa Sarah och henns kompisar till en resturang!!

Ikväll ska ja äta middag med frida, en tjej som heter johanna som ja inte har träffat förut och sen emma och heidi, som ja träffade på skolan den första veckan ja kom till USA! ska bli super kul att de dem! :D

hörs

my new bed!

Min nya säng är verkligen såååå skön, har somnat med kläderna på 3 kvällar i rad! inte bra!!!!

tänkte att de skulle bli ändring på de nu, så nu ska ja gå och borsta tänderna tvätta ansiktet, sätta på mig pyjamas och sen läsa några sidor ur twilight... den är sååå bra :D! läser den på engelska, blir mycket bättre då, på svenska låter de så töntigt på nått sätt!


Men men bed time! nittei!

Im sooo happy Im soooo glad!

Åhh va  jag trivs!

igår kollade ja på american idol med familjen så mysigt! pappa rodger har verkligen kämpat hårt för att få internet att funak på min dator och han lyckades :D och mamma kim är urgullig! och barnen är så himal snälla och bra!

Jag älskar de!!

Idag har ja träffat en tysk Tjej som heter Teresa vi tog en kaffe och kollade lite affärer och så.. msypys..

Nu ska ja hämta Julia och henne kompis Anika och sen hem och hämta Sarah och sen ska ja lämna av små tjejerna på kör i weston och sen ska ja skjutsa Sarah till musikskola och sen ska ja åka och hämta om på kör, köra hem dom och sen åka tillbaka och hämta sarah :D ska bi i bilen med andra ord! men de är kul! plus att dom har bäst radio här :D wooho!!

Nu är de time att kila!!

Laters!


nada interneto!

har fortfarande inte fatt igang internetet.. suck!

 Men gardagen gick iaf jatte bra.. inget hart jobb de har inte! 

Idag blir de att skjutsa julia till balleten och de kommer bli super skoj for frida en svensk au pair ska ocksa med, hon ska visa vagen! sa de kommer nog bli toppen

I morse skjutsade ja Sarah till bandtraning i skolan tidigt pa morgonen sa korde julia och jag till dunkin donats och julia fick frukost dar! sen akte vi hem och malade lite och sen bar de av till skolan! 

Sen har ja vart pa promenad 3 ganger idag, 1 med mig sjalv och 2 med hundran! super gulliga lurviga hundar har dom!! 

aa ja vet inte riktigt vad ja ska skriva!!


DE HAR AR GREAT! 




Hej o halla fran Wayland!

Nu har ja anlant till en nya familjen i wayland..
bor mitt ute i skogen i ett jatte fint hus och familjen ar jatte mysig! 
kanns nastan som hemma, lite sma tjafs om klader och sant! but i like it!

Internetet funkar inte pa min dator, men nar ja har fatt igang de sa ska ja blogga lite mera :D

Saknar er dar hemma! 

Puss

arets bild!

De är ju himla tur att folk ja kanner inte ar kompis med inti pa facebook for da hade ni fatt sett arets pinsamaste bild pa mig! Skrattade typ ihjäl mig! Italienare!! sen säger a inte mer!!!
 mohaha!

nu är de fest hos annika och sen blir de viva!

Gjorde precis bort mig! ovanligt! haha
träffade en thaitjej har och hon har gift sig med en kille som tog med henne hit och ja antog att on va au pair sa himla pisamt.. och ja vägrade typ fatta att hon inte va au pair! hehe!

nu ska ja inte sitta och nörda mig vid datan!

over and out! bye!





hej hopp sweden!

har jobbat min sista gang hos familjen! fy fan va skont!

Och de ska firas med utgang :D woohho! ska bli sa kul!


Movienight!

Fredagkväll innebär movie night, och dagen till ära gjorde jag och Liza egna BLTs!
Vi kollade på nån himla Hanna montana movie, inte de roligaste kanske men iaf!
Va en mysig kväll, de ska bli jobbigt att säga hejdå imorgon :S

Sa hejdå till pojkarna idag för dom har åkt iväg på skidsemester, va mycket jobbiagre än vad ja trodde de skulle vara, va tvungen att gå upp på mitt rum och samla mig lite innan ja kunde ta hand om Liza.
Chris sa några gulliga saker och tackade så mycket för dom här 6 månaderna och jag fick till och med en kram.. undra om ja får en varm och go kram av Sarah? tror nog inte de va? hehe

Nu på kvällen har jag och sofie hängt, inte gjort så mycket alls egentligen!
Fick en födelsedags present! fina underkläder :D
Tack soffis! <3

Nu är de sov dags!

TTYL


åh nej åh nej åh nej!

Min  kamera har fått nått slags ryck! den åker in och ut hela tiden och vill liksom inte ta kort!

vad ska ja göra nu? hur ska de här gå!!

Och så vill ja ha en scaner och en skrivare med färg! snälla ge mig! :)


Har vart med soff hela dagen! sen sa ja hejdå till Larysa och träffade Ale där me, hon gav mig en jätte bra ide! men ja måste ha en scaner och en skrivare!!! vart ska ja hitta de? :S

men de löser sig nog!!

puss!

Bloggar är livsfarliga!

Ny dag, lovat mig själv att inte gnälla idag :D

Men ja tänkte bara nämna en sak!! blogg är inte bra för mig!! första ska ja sitta och fila lite på min egen blogg kolla kommentarer, kollar hur många som hr läst min blogg osv. Tack för att kommerntarer!! man bli gladare än gladast! Och läsar antalet går säkta men säkert uppåt ;)

Men iaf till saken! Jag klarar inte av att ha en dator, de gör mig seeeen!! kan inte slita mig från alla bloggar, min morgon rutin är att läsa typ 50 bloggar! haha!
Nu är klockan 8.22 och sofie kommer 9! hur ska ja ja hinna duscha, klä på mig, sminka mig, packa och damsuga?? finns ju inte en chans och ändå sitter ja här och kollar bloggar och skriver blogginlägg!
De är ju tur att sofie inte är så bra på att komma i tid! :D tur att vi är lika iaf!

Nu måste ja kila!!

Men idag kommer nog bli en bra dag även om ja jobbar till 9.. killarna ska åka på skitrip så de bli jag och liz hemma ikväll och imorgon! MYS!!

Ha en underbar dag!

LATER!

Nu är de mycket gnäll!

Usch va ja gnäller! känner inte igen mig själv!! jag är inte en gnällis som bara klagar! jag är glad och ler ofta!

Men den här hemska människan har verkligen tagit ut de sämsta ur mig! hon beter sig som en pms fjortis!!
Och så måste ja bo i hennes hus! ja vill bara dra här ifrån och aldrig mer se henne!! har inte lagt upp nån bild på henne men hon är riktigt ful! inte för att de har så mycket med saken att göra, men hennes utseende passar ihop  med hennes personlighet!!  är de möjligt att hata någon såhär mycket? hata är ett starkt ord men jag hatar henne!

Har packat klart alla mina saker i protest! men hur fasiken ska ja få med allting! de är fullproppat i väskorna och allting! då har ja ändå lämnt lite saker hos sofie! kommer bli jobbigt att ta tåget med alla dom grejerna men de löser sig nog.. haha!


Saknar er där hemma så mycket just nu!


suck!

Blir också så himla arg för att ja tycker så jävla synd om mig själv! de finns ju folk som går igenom värre saker!


Orkar inte mer, vill inte vara kvar!

Vill bara skrika högt, vill bara slå sönder nått,  vill prata med mamma,  vill bara ge upp och åka hem!!!

Jag sa till mig själv att ja inte skulle låta henne knäcka mig! jag är knäckt!
Är så arg på mig själv! hur fan kan ja låta henne vinna över mig!! Hon är äcklig och ful och har inget liv!!
AHHHHH!

jag ville ju fan bara säga hejdå till mina vänner, men nej dom ska gå på promenad så ja måste jobba!

tur att de bara är 3 dagar kvar!!

Dold kamera?

I morse när jag och sofie va ute och gick i morse (vi har gått flera gånger den här veckan!)
Så stannade en bil bredvid oss och mannen som sitter i bilen vevar ner rutan och frågar oss om vi kan göra honom en tjänst, vi tror att han ska fråga efter vägen så vi lyssnar..

Men han frågar om vi kan gå på hans rygg!!!

Vi bah eeehhh, då erbjöd han 10 dollar.. haha
Vi kunde inte med att säga nej så han lägger sig ner på marken och sofie ställer sig på hans rygg med skorna på och allting och ja hjälper henne och hålla balansen..
Och så säger han ohh that feeks really nice..
Jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt.
Och så frågar han om ja också vill stå på hans rygg och ja bara no thanks im good!

han tackar och kör iväg med bilen igen..


Haha de va de värsta ja vart med om!!!  haha

Finns verkligen konstiga människor här! tänk så kommer ja hem som värsta miffot?

ännu argare!!

Alltså de här är ju fan inte sant!!

så här sent har ja jobbat den här veckan!
måndag till 5.30.. skit skönt!
men sen kommer de värsta!
tisdag: 10
onsdag: 11
trosdag: 9.30
fredag: 9

alltså jävla psyco kärning!!!
de är ju bara så att ja inte ska kunna träffa mina kompisar!! de är ju synd om henne!!! hur fan kan man vilja vara så elak!!
igår jobbade ja till 11 fast chris va hemma!!! fy fan va skönt de ska bli att flytta!!!

på söndag blir min nya addres

63 Claypit Hill Road
Wayland, MA 01778

woohooo!

Sunday!

På söndag åker ja från den här familjen!

Ni kan inte fatta vilken lättnad! sköa bli så himla skönt!!!

Men kommer sakna Providence och mina underbara vänner!

puss


Arg!

ARGARGARG!

Åhhhh ja är så arg så ja inte ens orkar säga varför!!
 
Jag säger bara en sak! och de är jävla skit familj! såna här männiksor borde inte få finns!

Dom har hittat en ny au pair nu! stackrs lilla tyska!

Ger henne max 3 månader!!


Min vän! <3

Har vart och träffat Rebecca idag på buckan, och av en slump träffade ja min älskade larysa och hennes bebis anna och hon följde också med!

De känns så himal konstigt att kunna va så himla bra vän med en tysk, eller a ni fattar vad ja menar? eller?? :S

Hon är ett så STORT hjärta! En riktig vän!

När ja kom hem nu har hon fixat ihop en liten avskedsfika åt mig imorgon :)

hello at all bitches.
tomorrow, Thursday, we will have the last chance to see our baby Matilda. Either on Sunday or on Monday she is going to leave her cruel host family. As her last weekend is going to be pretty busy, we have to use Thursday night for an appropriate farewell meeting.
Everybody is welcome to our favorite Wayland Square Star Bucks.
Does the mail sound like Matilda is leaving the country? No, wrong. She rematched to a nice family in Mass. Means we will still have the possibility to see her, although not as often as we used to.
Love you bitches
Come and bring tissues

Hon är så rolig!

Har inset att jag har många vänner med stora hjärtan som betyder ALLT för mig!
Tack ni är bäst!

LOVE!

Grattis Farmor!

Min fina underbara älskade farmor fyller år idag!

GRATTIS!


Svea fick hänga med där på ett hörn ( eller mer centrum kanske) men de va den ändå bilden ja hade :( alla andra är på datan hemma i svealand! 

Men grattis, de va synd att minutrarna på mitt telekort tog slut när vi pratade :(

Älskar dig framor!

Ett till litet problem!

Hur ska ja få med allting?

de kommer alltså helt ärligt aldrig att gå! shit!

btw hade ja 8 skokartonger på mitt rum :S

Opps its a mess!


Mitt rum är verkligen såååå stökigt! som ni ser så ligger allt ja äger och har på marken, hur har de blivit så? jo ja har ingen tvätt korg och ingenstans att lägga kläderna!
Men men, om några dagar flyttar jag här i från och hur ska ja kunna städa upp de här? :S

fick ett mail av Sarah där se stod att rummet skulle vara lika rent och snyggt som när ja flytta in!

Lycka till Matilda! hur ska ja klara av de här? ja som är så himla dålig på att städa också!

Några städ tips tas gärna emot!


In på enkelriktad gatan!

Idag så va soffan tvungen att tanka

- sväng in här!
-ok
Svängsväng
-aaahhhhhhhhhh!
-mohahahahaha
-hjälp vi är  enkelriktad gata!
En stor fedex truck kommer!
-hjälp!
- haaha!
 
svänger runt!

-hahaha
- hjälp ja blev skit rädd
- inte jag! haha ja han inte fatta att vi va på enkelriktad!
- de gjorde ja, och ja blev skit rädd!
- hahha!

5 min senare vi möter en fedex truck igen

sofie sitter helt tyst, livrädd
jag - mohahaha! skrattatack

Sämre start på dagen går inte att få!

AAAHHH!

Hur kul är de att vakna på morgonen och tjata på barnen, som just idag är ovanligt sega!
Och sen kasta på alla barnen jackor och skor, för de har dom inte vett till att göra själva!
Sen få släpa en unge 2 block till busstoppet medan den äldsta och mest omogna ungen hejjar på jamie som skriker jääätte högt klockan halv 8 på morgonen, inte så populärt!
Sen stå vid bussoppet medan alla mammor kollar snett och tänker för sig själva få tyst på ungen!
Och sen kommer de värsta!! jag fick trycka in ungen i bussen och försöka lugna ner honom så att bussen kunde åka! bussen blev nog ungefär 5 min sen, pinsamt!
Jävla unge bara gå till skolan!
Jag blev helt svettig av att försöka få på honom på bussen!
Till slut fick bussvakten hålla i jamie medan ja sprang av bussen och busschaffisen stängde dörren!

fy fan va skönt de ska bli att slippa dom här ungarna, dom brås på sin mamma kan ja säga! och ja skulle beskriva dom som ett gäng BITCHAR! blä!

Need your help!

Min lugg är för lång för att ha den nere nu! blir inge bra alls!

Så frågan är ska ja klippa den igen eller ska ja låta den växa ut?

 

Lugg? inte lugg?

The Hills!

Såg precis treailern för The Hills säsong 5, shit ja kan inte vänta!!!!

Har premiär den 6 april! står ja ut så länge???



Jag säger bara en sak och de är DRAMA! And I love it! :D

Pix from the weekend!


Da B-day girl! still working, so im kind off upset, Im a pitch! hihi!


A BIG kiss on my BFF!

did'nt take any more good pix, Srry!

SUNDAY- my b-day!


Spend my day with "järngänget"


Went to Newport and took som pix by the ocean!







Then I forgot to take more pix! silly me!
So i don't have that many pictures from my big day, but it was a good day!

BTW, just felt like blog in english! fun ha?
Me and sofie have been talking english most off the day, It's so fun to talk english! who isup for it when i get back? hehe!

Now it's time for bed!
Good night!
 LOVE!

My B-day!

Hello! har haft fullt upp sen i lördagskväll!

Sofie och ja gick ut på spats och stötte på några hockeykillar gick på efterfest och sen åkte vi hem till soff och sov..
Va trevligt men inget speciellt sådär..

På söndag, min födelsedag! åkte vi till linn i narraganset och myste på stranden lite för de va typ 20 grader varmt :D
Nice! och sen drog vi till new port och myste lite där och sen åt vi på en japansk resturang, en himla besvikelse måste ja säga menmen, sen åkte vi hem till linn och färgade hennes hår lite och kollade på step up..

Väldigt mysig dag men de kändes inte direkt som min födelsedag.. men men kommer ju flera!

Tack så jätte mycket för alla grattis hälsningar blev super glad :D
LOVE!

puss och kram

Grattis!

Grattis till mig på 20 års dagen :D

  


Kan inte fatta att de redan är 20 år! många minnen!



Sämsta födelsedagen nånsin!

Min födelsedag kommer va sämst!

Att fylla 20 ska va stort! min kommer suga! jag har 6 dollar och sarah vägrar betala mig..banken stänger om 25 min! Fan jävla helvete!

ja vill åka hem och fira min födelse dag hemma!

God morgon Lördag!

Morning!

Hur va er fredag?

Min va kul! jobbade till ca halv 6 sen kom linn och hämtade upp mig och vi åkte till en thairesturang och åt lite mat och sen hämtade vi sofie i barrington och sen in till prov igen.. väll där satt vi och pratade i bilden i flera timmar och sen skjutsade linn hem mig och sofie gick ut.. ville sååå gärna följa med men ja jobbar ju idag så ville inte komma hem så sent..

Nu ska ja jobba 9-12 och sen 5-11 suck! vilket jävla schema! och så har ja inte fått min lön heller,, ja blir så jävla arg! om ja inte får den när ja slutar idag klockan 12 har ja INGA pengar!! kul att fira sin födelsedag med 0 kr! :(

men men de visar sig väll!

puss!

You are all set!

De va de min PD sa till mig när ja pratade med henne i telefon, jag har sagt ja till familjen nu och de känns helt sjukt bra, är taggad till tusen :D

Min nya adress är wayland, MA!
Woho, känner lite folk som bor där i närheten redan så de känns toppen bra :D

Nu är de slut på deppet!


Bilder!


Sooo true!



Palmer är såå kul :D




Tyskarna!

Nån slisk gubbe som absolut skulle vara med på kort med mig!


Sofie och dom bästa aussarna!


Killarna flockas!



Jag och Mrs, norsk!



Finska Saara hur gullig som hellst!




Spela rundpingis! mycket kul, och eftersom de bara fanns 2 rakets så fick ve helt enkelt spela med de som fanns! HAHA





Såhär kul kan de vara att ta kort! haha Jag och tyskarna!



 
Spela biljard är ju sjukt kul! bi blev riktigta proffs när veckan va slut!

Mama, allas älskade mama, som tog hand om oss i en vecka!

Och vi kan ju sumera veckan med corona! :)

Lite mer bilder fråm miami, bättre sent än aldrig eller hur?


varning för gnäll!

Nu va de fredag igen!

Veckorna går snabbt som bara attan!

Om nu inte vill läsa gnäll från mig så läs inte detta nedanför! förlåt för att bloggen är väligt gnällig just nu.. lovar att de kommer bli bättre!

Men ja har kommit på att ja saknar fredagarna hemma i sverige! JÄTTE mycket!
När man gick i skolan va de ofta skön stämning på fredagar, och man hade kul med kompisarna och den här känslan att nu slutar ja snart då kan ja åka hem och slappa, eller så va de handbollsmatch, fy fan va ja saknar handbollen! eller fixa i ordning sig inför en fest kväll!
Vad man än gjorde så va de mysigt och vara hemma med hela familjen och äta en god fredagsmiddag och sitta och prata, kanske kolla på en film eller tv!
Och sen känslan av att vara ledig hela helgen! och man kunde bestämma vad man skulle göra och göra vad man ville i SITT hus! här måste man smyga på tå och man kan inte göra vad man vill och man kan inte bestämma vad man ska äta till middag och man kan inte sitta och prata med sin familj och bara va sig själv!

Och den värsta känslan av allt här, är att känna att man måste vara hemma tidigt en fredagkväll för att man ska jobba 10 timmar på lördagen!

Ja vill känna mig fri! ska ja vara ärlig är ja så jävla trött på au pair livet just nu så att ja håller på och spy!
Vill att de ska bli sommar!!!!


Vill ha myskväll med mina fina syskon! <3


Jag vill festa med mina underbar vänner <3

Humörsvängingar!

Ja nu går de våldsamt upp och ner!

Har tänkt lite över dagen och den här familjen känns super bra! :D
Familjen har 4 barn, men skräms inte över de som hostmom Kim sa.. de är 3 tjejer som är 16, 14 och 7 och en kille som är 12.
Så kommer mest ha hand om 7 åringen, men skjutsa dom äldre barnen till träningar m.m.
Ganska slappt schema, 3-7 och några timmar på helgen.
Mamman och pappan jobbar på barnsjukhuset i Boston.
Dom har haft jätte många au pairer föut och de har funkar jätte bra, vilket känns bra :) min nuvarande har haft 3 och alla har byt eller åkt hem.. att ja inte tog åt mig den lilla varningsklockan!
Familjen bor i Wayland, som ligger ca 30 min från boston och ca 1 timme från providence :D

Känns kanoners! iaf nu, men man vet ju inte hur de känns om några timmar haha!

Ikväll blir de kaffe med mina svenska brudar Sofie och Linn :D ska bli suuuuper trevligt!

hjärnan är ur funktion!

Jag tänker hit, jag tänker dit, jag tänker si, jag tänker så! Nu har min hjärna gått på hövarv i flera dagar och nu orkar den inte mer!

Har iaf fått en match till idag, 4 barn :S känns lite läskigt! men dom är 16,14, 12 och 8.. tänk så är den älsdsta som är en tjej värsta bitchen?
Dom bor utanför boston i en liten förort som heter wayland!
Får se när ja kan prata med dom, men dom har haft 10 au pairer innan, är de ett bra eller dåligt tecken?

Alltså nu har ja ingen anning längre! de här går inte vad ska ja göra?

Sjuk börjar ja bli också!! ont i halsen, öronen och är täppt i näsan.. suck!

Inget går min väg och de känns bara helt hopplöst!

Jävla gnäll Matilda!! AHHH!

Ja, nej, ja, nej?

AAAAHHHH I'm going crazy!

Pratade med en hostfamilj idag, dom verkar jätte trevliga och allting, men de är nånting inom mig som typ skriker neeej säg inte ja till den här familjen! och ja kan verkligen inte sätta fingret på vad de är som är fel!

Hur ska ja göra?

Innan ja åkte och när ja sa ja till den här familjen kändes de inte rätt jag ville bara komma iväg! och de blev verkligen inte rätt! om ja säger ja till den här familjen gör ja samma misstag igen då? ignorerar min magkänsla bara för att ja verkligen  behöver en ny familj?

väntade mig inte att de skulle va så jobbigt att prata med nya familjer, men de är skit jobbigt, ett tag idag kände ja bara att ja ville åka hem!

Jag behöver hjälp! snälla ge mig lite kloka råd!!!

AAAHHHHH!!

Jag flagnar jätte mycket på armarna :( buhuhu! som tur är är de ganskabrunt under :D hihi

Jag har fått paket..

Jag är så glad för jag har fått paket :D

Av Mormor och Morfar :D tack tack och tusen tack!  ett få paket gör ens dag! :D

Paketet innehöll 2 marvinlinnen(mina favvosar! :D) godis, tuggumi och veckorevyn! :D
Och så ett brev! :D

woohoo! vilken bra dag! :D

TACK! Älskar er!


Onsdag!

Hallå!

Nu är de bara 12 dagar kvar i familjen! lääängtar tills dagarna är över!
Måste ju bara hitta en familj, vilket kanske inte är de lättaste, eller?

Har ju iaf den där matchen, pratade lite med henne igår men ja jobbade då, men hon skulle ringa upp men de gjorde hon inte :S

Och vet ni?? såååå jävla tråkigt!!! på Lördag, dagen innan min födelsedag ska ja jobba till klockan 11 på kvällen :( är de snällt eller? har aldrig jobbat så sent nångång innan! åhh hon vill bara göra livet surt för mig!



Men herregud!!!

Jag har ju glömtbort att skriva i bloggen att jag har vart i USA i 6 månader!!!

Nu är jag halvvägs! känns helt sjukt! tiden har gått sååå snabbt men ändå så långsamt!




Jag precis i början, 6 månader sen!
Måste säga att den där personen inte finns så mycket kvar av! eller de är klart att jag är samma person, men ja ser annorlunda på saker och ting och har förändrats en hel del! Om ni frågar mig så till de bättre! :)

Har vart med om så mycket kul under den här tiden och ser fram emot de som kommer hända under min sista halva av de här äventyret :D

Nu börjar ett nytt kapitel på mitt år ;)

Middag och bio!

Hallå ja, kom precis hem från en mysig kväll med sofie!

Middag på haruki, utsökt! och sen 2 biosar :D vi är 2 riktiga snikisar! betlar för en och sen gå på två hihi

Idag såg vi Just not that in to you och confession of a shopaholic... båda va super bra :) och vilka snygga killar de va med i filmerna! Jag säger bara Ben Afflek! ojoj!

Sen åkte ja jäääätte snabbt hem och kollade mitt au pair konto, men ingen familj där inte! har dom redan hunnit tagit bort den eller har dom inte lagt upp den än :S åhh vad jag hatar att inte ha en mobiltelefon... imorgon ska ja nog gå till at&t och kolla om dom har en såndär slängtelfon eller vad de är! typ en engångs telefon.. som en engångskamera fast en telefon! :)

TTYL!

Downtown Boston!

I have a match!

En familj i Downtown Boston, känns ganska bra! nära till providence.. ett litet barn och 2 skolbarn.. känns väll lite sådär..
Mamman är hemma,, känns inge bra :S

Men får se vi kanske blir bra vänner och då funkar de ju!

Ett plus är ju också att de finns många au pairer där.. men boston känns som en himla tråkig stad, har jag fel? :S

Har inte fått deras ansökan än, har bara pratat med min matcher i tele..

får se, jag ska inte ta den första bästa nuutan gå på magkänslan!

Nu tutar sofie och ja måste kila :D

hejsvej

Hallå bloggen!

Nu är klockan 2.46! åhh när ska den här dagen ta slut så att jag få träffa soffan och äta  middag på japanska haruki och antagligen kolla på bio idag med! längtar!!!!

Bara 2 timmar 42 min kvar!!

Och vet ni ad som hände innan? :S

Liza hoppasde på Jamie så att han bet sig i läppen och de började blöda som bara den! sprutade i typ 1 timme :S opps nu kommer inte Sarah bli glad !
Men de syns typ inget alls nu som tur är :P

BläBläBlä!

Nu är de vinter igen, NEJ! Jag som trodde de gick mot vår! men oj så fel jag hade! Nu är de massa snö och -4 grader!

Och de värsta a allt! barnen har snowday! åhhhh!

nu väntar jobbet, får ju se de positivt, jag fick sovmorgon till 9 :D men de betyder att ja kommer jobba till 7 ikväll! ganska segt! hoppas dom kan va lite snälla och låta mig sluta tidigare!

PUss

Jag har ont i magen!

Jag har haft mycket ont i magen den senaste veckan men nu har jag ont i magen av en heeeelt annan anledning!!

Jag har skrattat sååå himla mycket!
Sofie och jag va på bio och såg Paul blart: mall cop.. alltså ni måste bara se den här filmen.. jag skrattade så mycket att jag började gråta flera gånger! om ni är på dåligt humör och vill muntra upp er lite gå och se denna film! så himla rolig!!!!


HAHAHA!

Nu ska ja sova för de ryktas om snödag imorgon! åhnej! och sen har jag skit ont i öronen me! de går inte min väg just nu! när ska de vända? de är ju min födelsedag om en vecka vill ju inte vara sjuk då! :(
Men de är ju tur att ja bor nära cvs(drugstore) ska nog hitta nått som kan hjälpa där :) för jag har bara 2 ipren kvar :S!

Kyss och godnatt!

Jobba för jobbandets skull!

Hatar de!! nu har jag jobbat sen 2.30, och nu är klockan 5! har inte gjort nååååååååtttt vettigt alls!

Jag hade kunnat vart ledig idag! chris är ju andå hemme.. åhh suck!

En liten hemlighet! :)

Nu ska ni få veta nånting kul!

Men jag vet att vissa kommer ha ett litet problem med de! tur att mamma och pappa tog de bra :)
Mormor och morfar bli inte arga på mig nu! den är väldigt väldigt diskret och jätte fin! ni kommer aldrig behöva se den i riktiga livet om nu inte vill de så klart!


Jag har tatuerat mig!

Vad tycker ni?

pusss

Blogg sug!

OjOjOj vilket blogg sug! vet att många tycker att de är skit töntig att ha en blogg osv! men shit va kul de är! iaf oftast ;)
Man bli beroende! typ som med facebook usch de har verkligen gått för långt på den fronten är inne 24/7!

Har ny profilbild på FB! :D



Min profil bild! unda hur länge de dr¨¨jer innan ja tr¨¨ttnar p´´ den?

Och mormor, en liten frå¨ga till dig! lova att kommentera ;)
Ser de ut som jag? :)

Puss och kram!

RSS 2.0